Memilih sesuatu produk Mlm yang mencapai pasaran Global yang

Memilih sesuatu produk Mlm yang mencapai pasaran Global yang

Lebih pada bila-bila masa dalam sejarah, orang akan mencari penyelesaian semulajadi, selamat untuk menangani masalah kesihatan mereka. Hasilnya, dalam industri kesihatan dijangka melebihi $1 trilion menjelang 2010. Banyak syarikat pemasaran rangkaian pada kereta muzik ini, tetapi tidak semua mempunyai produk-produk yang berkaitan dengan alamat luar hanya “menurunkan berat” pasaran.

Dalam tempoh sepuluh tahun yang lalu, kesedaran awam tentang obesiti dan penyakit jantung telah terus meningkat. Kajian baru setiap hari dan amaran tajuk utama berita kedai kami. Pada tahun 2004, Pusat kawalan penyakit dan pencegahan (CDC) AS kedudukan obesiti sebagai ancaman kesihatan nombor satu yang menghadapi America. Obesiti pada masa ini yang mengakibatkan kematian 400,000 anggaran untuk setahun dan bayaran hampir $122.9 bilion – dan sejak itu, ia mempunyai hanya mendapat lebih buruk lagi.

Penyakit kardiovaskular merupakan punca utama kematian di dunia, mengatasi HIV/AIDS, Alzheimer dan kanser yang digabungkan. Malah, penyakit kardiovaskular membunuh lebih 35 peratus daripada orang-orang yang tinggal di negara-negara maju.

Di Amerika Utara, penyakit kardiovaskular membunuh lebih daripada 1.5 juta orang setiap tahun-bersamaan jumlah penduduk Philadelphia atau Phoenix. Pada mana-mana hari yang tertentu, penyakit kardiovaskular membunuh 4100 orang atau seorang setiap 21 saat.
Punca utama penyakit kardiovaskular adalah tahap kolesterol yang tidak sihat. Adalah dianggarkan bahawa lebih daripada 75 juta rakyat Amerika Utara mengalami kolesterol yang tinggi, dan jumlah itu terus meningkat.

Jika saya memberitahu anda bahawa anda boleh menyertai MLM yang mempunyai produk yang ditujukan itu statistik Pengarah seorang mati setiap 21 saat, anda ingin tahu lebih lanjut?

Anda mungkin tahu bahawa NutriSystem, WeightWatchers dan JennyCraig akan dirasakan pada pasaran kehilangan berat badan. Pasaran sasaran mereka adalah lelaki dan wanita yang “berlebihan” dan memberikan lebih banyak pilihan makanan yang baik dan menurunkan berat badan. Mereka tidak menyebut “bahawa mengurangkan berat badan boleh” menurunkan kolesterol kerana terlalu jauh dari regangan. Mereka menginap jika mereka dapat pergi dengannya, tetapi FDA mendakwa iklan yang palsu.

Anda mungkin mengatakan bahawa industri kehilangan berat badan sahaja pasaran yang cukup besar untuk mewajarkan terlibat dengan “weightloss MLM” dan jadi mengapa bersusah payah dengan termasuk “lowering kolesterol pasaran”. Well, satu fakta adalah benar: tiada seorang pun daripada syarikat weightloss yang disebutkan di atas pasaran produk mereka melalui rangkaian pemasaran, jadi pilihan anda adalah terhad.

Antara syarikat-syarikat MLM yang mempunyai produk-produk dalam industri “berat”, berapa banyak yang produk-produk yang benar-benar mempunyai kajian klinikal yang menunjukkan mereka Formula atau proprietari yang menggabungkan tahap kolesterol yang sebenarnya lebih rendah?

Banyak syarikat-syarikat makanan kesihatan dan Syarikat-syarikat MLM yang bermegah tentang kelebihan produk mereka, tetapi yang terutamanya kajian yang menunjukkan bahan-bahan yang tertentu yang melaksanakan beberapa bentuk manfaat. Pasti, Acai berry, Saw Palmetto dan Bioflavinoids semua mempunyai manfaat kesihatan yang tertentu, Masalahnya ialah, sesiapa yang mempunyai makmal yang boleh datang dengan botol yang apa dikatakan “baik untuk kesihatan anda” dan memasarkannya. Itulah sebabnya terdapat beribu-ribu produk semua yang mendakwa untuk berbuat perkara yang sama. Syarikat-syarikat MLM hanya penjenamaan ini bahan-bahan yang sama yang mendakwa mereka adalah yang terbaik.

Bagaimana sekiranya Syarikat MLM anda tidak perlu bersaing dengan semua yang lain-lain produk penurunan berat badan sebagai satu lagi “Saya terlalu” usaha untuk menguasai pasaran?

Bagaimana jika anda mempunyai produk yang bukan saja minuman tenaga atau jus hutan yang bergantung pada gembar-gembur dan trendiness untuk memasarkan produknya.

Doktor sangat dihormati di meja rujukan, “Kitab ubat” ribuan doktor, boleh mencari disenaraikan, sebuah produk yang dipatenkan yang hanya semulajadi, merendahkan kolesterol, gabungan dipatenkan campuran bahan-bahan yang boleh dijadikan alternatif kepada 25 bilion dolar statin pasaran dadah. Statin adalah ubat-ubatan yang mengurangkan kolesterol, tetapi tidak semua pesakit boleh bertolak-ansur kesan-kesan sampingan.

Jika anda mementingkan kesihatan diri sendiri, atau yang mencari peluang dengan produk atau Syarikat yang berkongsi nilai-nilai anda, maka masa yang sesuai untuk anda dan menangani masalah nombor satu yang membawa punca kematian adalah di tangan.

Peluang untuk anda adalah ini: produk ini tidak dimiliki oleh sebuah syarikat farmaseutikal yang besar. Ia tidak dipasarkan melalui kedai-kedai makanan kesihatan atau infomercials di televisyen. Yang dipasarkan melalui rangkaian pemasaran yang membolehkan anda untuk memanfaatkan keunikan produk ini dan telah francais sendiri.
Anda boleh mengatakan bahawa anda dalam perniagaan “merendahkan kolesterol” dan akan bangga mewakili sebuah syarikat MLM kerana ada apa-apa yang boleh berdiri kepadanya.

Kredibiliti produk ini adalah begitu besar, anda akan mahu untuk pasaran seluruh industri penjagaan kesihatan dan doktor walaupun pendekatan yang mungkin sudah tidak menyedarinya. Bilakah kali terakhir anda menganggap mencari gali untuk doktor dengan MLM terakhir anda?

Pasaran kesihatan ini tidak terhad kepada Amerika Syarikat. Ia adalah pasaran global. Jika anda mempunyai sambungan di luar negara di Kanada, Brazil, Colombia, Jepun, Korea, Taiwan, Hong Kong, Filipina, Thailand, Malaysia, Singapura, Indonesia, Mexico, Belanda, Turki, Jerman, Switzerland, Jerman, Sweden, Brunei, atau United Kingdom, perniagaan anda boleh pergi global!.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *