Memilih pelan insurans kesihatan Kumpulan terbaik

Memilih pelan insurans kesihatan Kumpulan terbaik

Dengan keadaan semasa ekonomi, perniagaan akan mencari cara untuk mengurangkan kos sambil masih mengekalkan garis bawah. Malangnya, salah satu hasil daripada langkah-langkah ini untuk terus hidup di dalam pasaran global adalah untuk menghentikan menawarkan insurans kesihatan untuk pekerja. Walaupun ia mungkin kelihatan bahawa ini akan menjimatkan wang Perniagaan, hakikatnya ini mungkin benar-benar tidak berlaku.

Pekerja dengan akses kepada kumpulan insurans kesihatan menawarkan beberapa faedah kepada mana-mana Syarikat. Mereka akan lebih sihat dan lebih bertenaga, dan hasilnya, lebih produktif. Syarikat-syarikat yang menawarkan polisi insurans kesihatan adalah jauh lebih cenderung untuk merekrut pekerja terbaik untuk setiap jawatan. Peningkatan produktiviti dan kemahiran tinggi menetapkan satu perkara yang sama: lebih banyak wang.

Sebaliknya, pekerja tanpa insurans kesihatan ketinggalan kerja-kerja yang lebih banyak secara purata daripada orang-orang yang mempunyai liputan, dan lebih kurang produktif apabila pada kerja. Mereka juga datang untuk bekerja semasa sakit lebih kerap, menyebarkan penyakit berjangkit sepanjang di tempat kerja dan menyebabkan lebih banyak pekerja yang sakit. Mana-mana syarikat yang mahu memastikan produktiviti perlu menawarkan insurans kesihatan untuk pekerja.

Terdapat beberapa pilihan apabila ia datang untuk memilih polisi insurans kesihatan Kumpulan. Bagi syarikat-syarikat kecil yang setakat ini belum dapat mampu insurans kesihatan, mereka boleh menganggap Kesihatan menyimpan akaun pelan, yang menawarkan keupayaan untuk membayar kos perubatan dengan pendapatan sebelum cukai pekerja.

Syarikat-syarikat yang lebih besar yang mungkin akan dapat mampu insurans kesihatan komprehensif Kumpulan, yang meliputi hampir setiap perbelanjaan perubatan seperti namanya. Premium adalah agak rendah Bilakah sebarkan bilangan pekerja. Rangkaian pakar-pakar perubatan, pakar, hospital, dan farmasi dicipta agar pesakit premium yang rendah dan co-pays.

Mengawasi untuk penipuan insurans. Jika ia kedengaran terlalu baik adalah benar, ia mungkin adalah. Perlindungan hendaklah sekurang-kurangnya $1 juta setahun, dan co-pays tidak harus melebihi 25%. Syarat-syarat yang sedia ada perlu dilindungi oleh mana-mana pelan insurans kesihatan Kumpulan serta sebarang penyakit jangka panjang yang akan datang.

Firma pembrokeran insurans mungkin menjadi taruhan terbaik apabila mencari nilai terbaik dalam kumpulan insurans kesihatan. Broker Insurans mengumpul maklumat yang diperlukan oleh Syarikat untuk mencari sebut harga, dan melakukan kerja pencarian mencari pelan yang terbaik untuk anda. Yuran secara amnya tidak dibayar terus kepada Syarikat, tetapi sebaliknya adalah sebahagian daripada premium tersebut. Ia kelihatan bahawa ini akan menjadi pilihan yang lebih mahal kerana bantuan broker, hakikatnya ia sering nilai yang luar biasa, dan tidak ada kewajipan untuk membeli apa-apa polisi insurans yang ditawarkan.

Selalunya keputusan yang terbaik adalah untuk memilih sebuah syarikat insurans yang menawarkan lebih daripada satu pelan untuk dipilih. Dengan pekerja tentang syarikat beberapa keadaan ekonomi, memberikan mereka kuasa untuk membuat pilihan tentang perubatan mereka boleh meningkatkan moral dan membantu mereka berasa lebih selamat. Dengan menawarkan insurans kesihatan untuk pekerja-pekerja anda, anda boleh memastikan bahawa anda mengekalkan talian bawah itu berubah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *