Memilih Naib-juara Powerizers|air yang terbaik untuk bersenang-senang Fitness|having pada Runner|powerstriders udara sukan lasak yang baru

Memilih Naib-juara Powerizers|air yang terbaik untuk bersenang-senang Fitness|having pada Runner|powerstriders udara sukan lasak yang baru

Melantun dengan powerizers adalah satu kegilaan baru jenama. Kerana ini adalah sukan lasak, kita mesti menyedari kita kesejahteraan individu.

Pembuat tiang asal ini semuanya adalah Jerman yang bernama Alexander Bock. Jenis paling mahal yang ada dipanggil Powerskips. Terdapat pelbagai jenis generik tersedia dipanggil Powerizers, PowerStriders, Jumpers Terbang serta pelbagai lagi. Menakjubkan ianya semata-mata dua kilang Asia yang membuat membuat pelbagai ini.

Kadang-kadang ada sukan jalan baru yang keluar. Melantun ke tiang yang lain yang terbaru. Mereka membiarkan pemakai, bergantung pada tahap kepakaran untuk melakukan pelbagai helah yang luar biasa. Mereka boleh membantu kecergasan apa sahaja pada peringkat permulaan kami.

Terdapat pelbagai jenis melantun tiang itu jika anda ingin memperoleh powerisers adalah penting untuk akrab dengan saiz apa yang sesuai untuk anda. Apa yang anda berat adalah aspek utama dalam membuat keputusan di sebelah kanan yang melompat tiang. Terdapat 3 Kumpulan daripada melantun ke tiang. Di samping itu anda boleh berharap untuk berfikir tentang bagaimana anda ingin mengambil kesempatan daripada tiang kuasa anda. Bagi sesetengah yang lebih radikal lompat akrobatik seperti summersaults, mata air yang sukar akan lebih baik. Berita baik adalah dengan menukar tetapan berat selepas membeli mereka adalah cukup mudah. Bukannya perlu membeli satu set novel jumpers lalat, ianya berdaya maju untuk mengubah springs ini semata-mata. Udara tambahan trekker springs adalah pembelian tambahan walaupun banyak kurang daripada satu set tiang yang inovatif.

Melompat tiang boleh digunakan kedua-dua jenis sukan lasak yang melantun dan aksi atau semata-mata untuk kesihatan dan kecergasan. Mereka memberikan senaman yang menyeluruh. Banyak orang boleh berdiri di atas tiang dua mereka sendiri selepas hanya setengah jam bersenam. Ini dengan sendirinya adalah senaman yang sesuai untuk kaki, butt dan teras otot.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *