Memeranjatkan tatu malaikat penjaga dan maknanya yang sebenar

Memeranjatkan tatu malaikat penjaga dan maknanya yang sebenar

Malaikat-malaikat penjaga akan benar-benar luar biasa tetapi Adakah anda mempunyai apa-apa idea yang kamu?  Jika anda mahu untuk mendapatkan tatu malaikat penjaga itu betul, yang bermaksud sesuatu kepada anda yang pertama mengetahui siapakah malaikat anda.  Sebaik sahaja anda memikirkan hari minggu anda lahir pada, anda akan dapat memikirkan Siapakah malaikat anda.
Pastikan anda memilih tatu yang eksklusif yang merangkumi malaikat anda.  Kebanyakan orang hanya memilih tatu yang biasa dan akhirnya regretting mereka kerana mereka longkang ruang tamu tatu tidak menyedari bahawa mereka mungkin akan melihat bahawa tatu yang serupa pada orang lain. Berikut adalah hari-hari minggu dan malaikat-malaikat yang dipilih mereka.
1) Malaikat penjaga Mondayís adalah St. Gabriel.  Memegang Godís mesej-mesej yang sulit, beliau adalah orang yang memberitahu Daniel akhir planet dan 6.25 kepada Virgin Mary bagaimana dia akan menanggung dan bertukar menjadi ibu kepada Nabi Isa anak Tuhan.
2) Malaikat penjaga Tuesdayís adalah St. Raphael.  Beliau Cherub satu ekspedisi Christianís ke syurga dan membimbing kami dalam mencari kebahagiaan sebenar kami.  Dia memberikan kita cahaya untuk melindungi kita dari bahaya yang jatuh atas kita pada ekspedisi kami ke syurga.   Namanya bermaksud kesihatan yang sangat baik dan banyak yang dia membawa kepada kita pada melintasi kami.
3) Malaikat penjaga Wednesdayís adalah St. Uriel.  Beliau berdiri untuk kebaikan Ilahi dengan skala berat dalam tangan memeriksa semua yang baik dan buruk yang kita lakukan dalam hubungan dengan Allah.
4) Malaikat penjaga Thursdayís adalah St. Sealtiel.  Seraph renungan dan ibadat yang memberi kita alat-alat untuk menakluk masalah terbabit.  Sesetengahnya mungkin termasuk pergantungan dadah dan mengambil nyawa.
5) Malaikat penjaga Fridayís adalah St. Jhudiel.  Pemilik Godís rahmat.  rahmat adalah kasih sayang Godís supaya kami boleh membuat ia melalui godaan dan memperoleh keampunan dalam kehidupan.  Ini memberi kita rahmat untuk badan dan minda.
6) Malaikat penjaga Saturdayís adalah St. Barachiel.  Barachiel ditugaskan untuk memerhati ke atas kanak-kanak Godís yang diterima pakai.  Beliau telah diarahkan untuk menjaga mereka di sebelah koir daripada malaikat.
7) Malaikat penjaga Sundayís adalah St. Michael.  Michael adalah komander dan Ketua semua hierarki sampai Suci.  Dia dikalahkan Lucifer dan penyokongnya dalam pemberontakan pertama terhadap Allah.  Beliau adalah berkaitan dengan mukjizat dan perintah yang Maha Kuasa Allah.
Ini adalah anda hari minggu dan malaikat-malaikat penjaga yang dipilih mereka.  Sekarang mengetahui hari minggu tarikh lahir anda jatuh pada dan anda boleh mendapatkan tatu malaikat penjaga itu.  Sekarang bahawa tindakan ini dijaga sudah tiba masanya untuk mencari tatu yang eksklusif, mencetak mereka dan membawa mereka ke artis tatu kegemaran anda untuk menyalin.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *