Membunuh gigi manis anda

Membunuh gigi manis anda

Jika anda tidak dapat mengawal gigi manis anda, maka anda tidak dapat menurunkan berat badan. Ianya benar-benar semudah itu. Itulah sebabnya mengapa ia adalah sangat penting bahawa anda belajar untuk mengalahkan anda gigi manis untuk penurunan berat badan jangka panjang sebenar.

Masalah besar dengan gula adalah bahawa lebih banyak anda makan, lebih banyak yang anda mahu ia. Anda juga harus mempertimbangkan bahawa gula bukanlah sahaja pada makanan yang paling jelas. Itu roti putih yang anda mempunyai untuk makan tengahari baik menjadi punca anda tengahari keinginan untuk bar gula-gula. Pasta yang anda ada untuk santapan mungkin untuk menyalahkan juga. Setiap kali anda memberi kepada keinginan sebuah, anda menyumbang kepada tabiat. Anda hanya buat sementara waktu boleh tenang haiwan gula anda dengan menerokai gua keinginan anda. Ia akan sentiasa mahu lebih banyak.

Tidak ada hanya satu satu cara untuk menyelesaikan masalah gigi manis. Anda hanya perlu sedar mengenai kesan menyabot diri dengan makan gula-gula yang terlalu banyak. Mungkin ada masa Bilakah anda berfikir hendak makan sesuatu yang manis tetapi sebenarnya anda tidak benar-benar mahukannya. Berapa kali yang anda telah menyertai dalam gula-gula hanya untuk makan begitu banyak bahawa anda berhenti menikmati? Peluang yang anda dapat mengurangkan rasa lapang sehingga anda berpuas hati. Jika anda memberitahu diri sendiri “tidak, anda tidak boleh mempunyai gula” maka anda hanya akan mahu gula. Ia adalah penting untuk mengubah cara anda berfikir dengan idea bahawa Ya anda boleh mempunyai gula tetapi anda benar-benar tidak memerlukannya sekarang. Jika anda biarkan diri anda untuk anda tidak begitu cenderung untuk mahu.

Setiap kali anda memulakan diet baru yang anda akan teruja dan khusus untuk menurunkan berat badan. Anda akan menjadi ketat masa ini dan Jadikan ia melalui ke garisan penamat. Kemudian, sebaik sahaja ia mula dan anda momentum yang sedang berlaku, anda mahu gula betul kedua ini! Anda gua dan kemudian mendapatkan tergendala. Dan kitaran perniagaan akan bermula. Bukan membunuh diri dengan rasa bersalah untuk makan pencuci mulut kecil yang sekali-sekala, belajar untuk benar-benar merasai dan menikmati pencuci mulut anda. Belajar untuk makan lambat. Jika anda melakukan ini, anda akan mendapati anda benar-benar hanya memerlukan bahagian yang lebih kecil daripada anda biasanya akan makan.

Biasanya keinginan hanya bertahan selama beberapa minit supaya semua yang anda perlu lakukan adalah menunggu ia. Kadang-kadang anda akan mempunyai keinginan yang cepat selepas makan. Makanan anda tidak mempunyai peluang untuk mencetuskan yang anda penuh jadi selalu akan berikan diri 15 minit sebelum makan apa-apa lagi. Setiap keinginan yang anda belajar untuk mengabaikan anda akan menjadi lebih kuat, dan bukannya meneroka gua setiap kali anda akan belajar bahawa mereka mengurangkan dari semasa ke semasa.

Belajar untuk bercakap sendiri atau mengalihkan perhatian daripada keinginan dalam diri anda. Setiap kali anda mahu sesuatu yang manis hanya memberitahu diri anda “Saya sedar bahawa ini adalah reaksi kepada tekanan atau apa yang saya hanya makan badan saya dan ia akan lulus, saya tidak benar-benar mahu sesuatu yang manis” dan ganjaran merawat diri anda setiap hari untuk tidak makan yang manis. Anda boleh berikan diri anda satu dolar sehari dan menggunakan wang itu untuk Manjakan diri anda dengan pakaian yang baru atau tangan yang pada akhir bulan. Simpan anda memuaskan nafsu yang manis kepada tidak lebih daripada sekali dalam seminggu dan anda akan mendapati bahawa anda adalah kurang cenderung untuk mempunyai keinginan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *