Membubarkan sista Fibroid & tumor dengan hidroterapi Colon

Membubarkan sista Fibroid & tumor dengan hidroterapi Colon

Sista atau ketumbuhan adalah pertumbuhan yang tidak normal tisu-tisu yang tiada fungsi yang berguna dalam badan. Tumor boleh jadi Benigna atau malignan.

Benign tumor biasanya akan ancaman tiada melainkan mereka menjadi terlalu besar atau menghalang organ-organ lain. Walau bagaimanapun, ia adalah yang terbaik untuk membubarkan ketumbuhan yang tidak diingini mana-mana sebagai langkah pencegahan. Tumor malignan adalah kanser dan harus dilayan sebaik sahaja dikesan kerana syarat-syarat yang sedia ada bukan sahaja memakan tumor yang sedia ada, tetapi juga mewujudkan persekitaran yang untuk orang lain yang nyata.

Perlu diingat bahawa ketumbuhan tidak normal hadir kerana keadaan kami ciptakan dalam badan kita akan menyokong mereka, dan mereka akan sering menjadi lebih kuat kerana apa yang kita sedang memakan jalan makanan, cecair, atau racun alam sekitar. Pasukan penyelidikan perubatan telah menyimpulkan bahawa kekurangan iodin sebab biasa tumor payudara fibrocystic, yang telah menjadi cukup berleluasa di wanita hari ini. Faktor-faktor lain yang menyumbang kepada adalah ketidakseimbangan hormon, baja kimia, semburan, racun serangga dan Racun rumpai – semua yang memusnahkan atau mendistorsi enzim, vitamin dan mineral yang memerlukan badan kita untuk mengekalkan beberapa kualiti kesihatan.

Akal akan memberitahu kita bahawa jika keadaan dalam badan menyokong pertumbuhan itu bersambut, ia adalah terbaik untuk mengubah persekitaran supaya kita tidak lagi memberi makan dan perumahan apa yang kami ingin menghapuskan. Hal ini tidak sukar sebagai salah satu akan bayangkan. Virus dan bakteria memakan tahap pH asid dalam badan, tengik minyak (yang sering tanpa disedari digunakan oleh restoran-restoran makanan segera yang banyak), gula, dan bahan kimia dalam makanan yang pra-pakej atau dalam tin.

Cara yang paling berkesan kering residu fermentasi sisa, yang toksik dari tinja tua yang mempunyai masa transit yang perlahan, dan sebuah badan yang berasid daripada salah gabungan Kumpulan makanan adalah untuk menjalani colonics, atau irrigations usus besar, seperti yang sesetengah merujuk kepadanya. Proses hidroterapi colon bukanlah seperti menakutkan sebagai satu bayangkan, juga tidak menyakitkan dalam apa jua cara. Anda berada dalam peribadi dan tenang dengan muzik, membaca bahan-bahan, dan atas meja empuk dengan pembukaan di bawah anda yang membawa kepada tiub melihat eliminating jelas. Air yang akan ke usus besar akan diproses melalui penapis dan suhu yang dikawal. Tiub yang dimasukkan ke dalam rektum adalah satu tiub boleh guna, individu berbalut kira-kira saiz pensil, dan tidak lebih daripada satu inci di dalam kamu. Apabila anda berasa kenyang air, anda hanya menolak keluar, atau mempunyai satu pergerakan usus, dan ia akan pergi sekitar rektum tiub (tidak melaluinya) dan jatuh di bawah ke dalam pembukaan tiub tontonan. Terdapat tiada mendapat naik atau turun atau straining sepanjang proses Pencampur. Ramai bercakap di telefon bimbit mereka dan menjalankan perniagaan disamping colonics. Ianya sangat mudah dan tidak invasif. Dari Indianapolis ke India, orang di seluruh dunia mendapat manfaat dari hidroterapi colon.

Selepas membersihkan badan keluar, anda mahu untuk mencipta sebuah badan kurang berasid dan lebih beralkali. Matlamat anda adalah untuk makan 2/3 daripada diet anda dengan makanan alkali dan 1/3 makanan berasid untuk mewujudkan keseimbangan. Syarat-syarat yang berasid dalam badan boleh menyumbang kepada sinus dan masalah pernafasan, refluks asid, artritis, psoriasis, kanser, tumor dan banyak lagi.

makanan menjadi alkali termasuk yang berikut:

Agar, Alfalfa, badam, epal, aprikot, Artichokes, pisang, Beets, beri hitam, brokoli, kecambah Brussel, Burdock, kubis, Cantaloupe, Carob, lobak merah, Cauliflower, saderi, Chard, ceri, Chives, mineral Koloidal, Apple Cider, kelapa, Cranberries, gamat, sayur-sayuran Dandelion, tarikh, Dill, Endive, Rajah, Flaxseed, bawang putih, anggur, kacang hijau, Kelp, sayur, Lemons, salad, kacang Lima, Kelp, mangga, tembikai, Miller, Mint, Molases, sayur-sayuran, Nectarines, bendi, bersarapan pagi, minyak zaitun, bawang, oren, betikPasli, Parsnips, buah Markisa, Peaches, buah per, kacang pis segar, Persimmons, Nanas, mempelam, labu, Radishes, Raisins, Raspberi, Rhubarb, Romaine salad, kacang soya, bayam, Skuasy, Strawberi, Swiss Chard, Tangerine, Turnips, puncak Turnip, minyak sayuran, air buah Berangan, dan Watercress.

Makanan menjadi asid termasuk yang berikut:

Asparagus, barli, kacang (dikeringkan), daging lembu, roti, gandum, mentega, kacang gajus, bijirin, kopi, keju, Berangan, ayam, coklat, cuka, kerang, Cod hati minyak, keju, tepung jagung, ketam, krim, Currants, telur, ikan, tepung, Kaki katak, Halibut, Ham, Hazelnuts, Hickory kacang, Hominy, madu, Horseradish, Jell-O, kambing, kacang Pi, Udang Galah, ikan kembung, makaroni, Maple sirap, marjerin, daging, cendawan, oat, Pasta, kacang tanah, Peas, Pecans, Pistachios, Delima, daging babi, prunBeras, Rye, Sauerkraut, Salmon, kerang, Smelt, Herring asap, tunggal, spageti, gula, sirap, ubi kayu, teh, Turki, walnut, gandum, gandum kuman dan Wine.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *