Membuat zakar anda lebih besar; Fakta atau fiksyen?

Membuat zakar anda lebih besar; Fakta atau fiksyen?

Sepanjang sejarah, manusia telah cuba banyak teknik yang berbeza untuk mendapatkan zakar yang lebih besar. Penggantungan berat dari “kelenjar” – kawasan ini di bawah hujung zakar – adalah yang (menyakitkan…) kaedah yang telah digunakan selama lebih 2,000 tahun di Afrika.

Hari ini, Terdapat pelbagai peningkatan pembedahan dan kaedah lengthening. Tidak semua teknik-teknik ini terbukti dan setiap membentangkan pelbagai risiko.

Pam zakar adalah pemanjang zakar yang pam manual atau bermotor untuk mencipta sedutan. Seperti Mesin mewujudkan kekosongan jawatan, darah ditarik ke dalam zakar, membantu untuk menjadi engorged. Walau bagaimanapun, daripada membuat zakar yang lebih besar yang over-enthusiastic mengepam boleh pecah salur darah dan dalam beberapa kes betina boleh juga ditarik ke dalam silinder, menyebabkan kesakitan yang teruk sebagai lelaki pembaca boleh bayangkan… Dan sepertimana yang ditemui Austin Powers, pam kuno peningkatan teknologi menyusut jangkaan! Tetapi hari ini, kemungkinan zakar yang lebih besar adalah realiti berkat kemajuan dalam teknologi.

Extenders zakar yang moden boleh menjadi berkesan dan membuat satu perbezaan yang nyata dan kekal dalam mencapai zakar yang lebih besar. Terdapat risiko yang jauh lebih sedikit berbanding dengan kaedah alternatif seperti berat badan yang tergantung, zakar, mengepam atau pembedahan, yang boleh menyebabkan kerosakan saraf dan mati pucuk.

Kelebihan lelaki adalah alat berasaskan daya tarikan pemanjang zakar yang boleh dipakai dalam tempoh masa setiap hari menyebabkan zakar yang lebih besar. Tidak perlu untuk menjalani pembedahan, dan ia adalah peranti yang boleh dipakai di bawah pakaian atau pada waktu malam, bererti bahawa ia adalah satu kaedah do-it-yourself peningkatan yang boleh dijalankan di rumah anda sendiri.

Jadi bagaimana kaedah peningkatan ini benar-benar berfungsi? Menggunakan mekanisma daya tarikan lelaki tepi mengembang tisu kulit, menyebabkan sel-sel dalam zakar untuk split dan pembaharuan, merangsang pertumbuhan sel-sel. Malah, disebabkan oleh pengembangan tisu umum, peningkatan dilihat di ukur lilit dan panjang. Kenaikan purata panjang adalah 24%, dan bagi ukur lilit, peningkatan sebanyak 19% – jadi peningkatan benar-benar adalah dua hala.

Dan janganlah engkau takut, jika anda mendapati diri anda semakin teruja manakala anda memakai pemanjang zakar Edge lelaki, ia hanya menyesuaikan secara automatik untuk ereksi anda – atau sudah tentu ia boleh dikeluarkan.

Ia telah ditunjukkan dalam percubaan-percubaan klinikal yang bebas bahawa Extender zakar Edge lelaki boleh menghasilkan peningkatan 24% purata panjang dan 19% dalam ukur lilit, membuat impian lelaki berjaya meningkatkan kenyataan semalam.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *