Membuat rasa dilindungi California Cubierto

Membuat rasa dilindungi California Cubierto

Perubahan besar akan muncul dalam sistem penjagaan kesihatan di California. Banyak orang akan memerlukan bantuan untuk memahami dan mencapai perubahan ini. California mempunyai kedudukan yang unik di negara ini kerana keadaan kita meluas penyebaran kawasan perumahan dan penduduk pelbagai. Californians bertutur dalam banyak bahasa, dan apabila California perlindungan menjadi California Cubierto, memahami kaedah-kaedah, peraturan-peraturan dan faedah menjadi lebih cabaran bagi semua orang yang terlibat. Bukan sahaja mesti orang akan memahami Peraturan tanpa mengira bahasa, begitu juga harus orang dapat menjelaskannya dalam bahasa yang difahami. California Cubierto dalam Bahasa Sepanyol, dan dilindungi California dalam Bahasa Inggeris, nama Akta penjagaan mampu yang akan membantu individu dan perniagaan kecil mencapai liputan penjagaan kesihatan dengan harga yang berpatutan yang berkualiti yang sama kepada semua Californians. Di titik dilindungi California adalah untuk memberikan orang kemudahan one-stop-belah dalam talian mudah mencari perlindungan yang sesuai untuk mereka.

Ia akan menjadi sedikit cabaran yang menyesuaikan kepada perubahan, dan itulah sebabnya maklumat dan orang-orang yang bersedia untuk membantu memahami maklumat tersebut akan mudah didapati. Orang akan bersedia untuk membantu dalam pelbagai bahasa yang berbeza. Ia adalah penting bahawa maklumat menjadi mudah diakses untuk semua orang kerana kejayaan Akta ini bergantung pada orang-orang yang dapat memahaminya. Maklumat perlu disediakan kepada semua penceramah dari semua bahasa, speaker tidak hanya Bahasa Inggeris dan Sepanyol, tetapi juga penceramah Bahasa Arab, Rusia dan Cina serta untuk speaker banyak bahasa-bahasa lain yang kini memanggil California rumah mereka. Peraturan-peraturan Akta mestilah jelas kepada semua orang untuk memastikan bahawa setiap orang mendapat perlindungan kesihatan yang penting di bawah California Cubierto, California dilindungi, Jelen California dan juga Kovrita California. California yang dilindungi telah mengumumkan bahawa tiada akan pembiayaan untuk membantu mereka yang tidak selesa bercakap Bahasa Inggeris capaian maklumat penjagaan kesihatan yang mereka perlukan. Pembiayaan ini akan digunakan untuk kempen bertutur untuk menggalakkan semua penduduk California untuk membeli ke perubahan Akta yang baru. Mereka juga akan menyediakan pelbagai bahasa panggilan pusat untuk menjawab soalan, dan memberikan sokongan di dalam masyarakat untuk membantu penceramah Bahasa Inggeris panduan melalui sistem.

Tanpa mengira bahasa yang digunakan untuk menggambarkan ia, misi dan visi California Cubierto adalah salah satu yang penting. Kerana, Californians semua, tanpa mengira etnik, atau Bahasa orang-orang yang sama antara satu sama lain apabila ia datang untuk sakit dan perlu suffering, dan perubatan penting penjagaan kesihatan yang berada di sana untuk semua. Perlindungan kesihatan ini mestilah sama dengan kualiti untuk semua, kaya atau miskin, hitam atau putih, Bahasa Inggeris atau Bahasa Sepanyol. Pertukaran manfaat kesihatan California adalah untuk memastikan bahawa semua orang yang tinggal di California mempunyai penjagaan kesihatan insurans dan insurans yang merupakan kualiti yang sangat baik dan kos yang rendah kepada mereka. California yang dilindungi akan disediakan untuk membantu menavigasi melalui sistem dan membantu mereka untuk mencari rancangan yang terbaik, pada harga yang terbaik yang memenuhi keperluan mereka. Semua orang akan dapat membeli perlindungan melalui pasaran California dilindungi tanpa mengira apa-apa keadaan perubatan yang sedia ada.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *