Membuat perubahan dengan pelan insurans tambahan Medicare

Membuat perubahan dengan pelan insurans tambahan Medicare

Salah satu isu-isu berat yang menyebabkan orang tekanan apabila memilih mana-mana polisi insurans adalah bahawa mereka membuat keputusan sekarang bagi yang terperi tempoh masa dan status tidak diketahui pada masa akan datang. Otak kita sekadar tidak suka risiko ini membuat satu keputusan yang buruk dan ini sebabnya kita risau lebih banyak insurans yang memilih keputusan. Memilih pelan insurans tambahan Medicare adalah tidak berbeza dan dalam kenyataannya, tempoh masa dan mungkin Kesihatan berkaitan isu-isu semasa tempoh masa yang tertentu adalah risiko dan banyak lagi yang berpanjangan daripada kebanyakan keputusan insurans kesihatan yang lain. Bagaimana mudah (atau sukar) itu untuk membuat perubahan kepada pelan insurans tambahan Medicare anda pada masa akan datang? Soalan yang baik. Sebelum anda boleh membuat keputusan pada mana-mana pelan Medigap yang diberikan, ia adalah yang terbaik untuk memahami terlebih dahulu jika anda boleh mengubahnya kemudian.

Bagi kebanyakan orang, tiada insurans tambahan pertama Medicare akan dijamin isu yang bermaksud mereka tidak boleh ditolak untuk kesihatan. Tiada peristiwa-peristiwa tertentu layak dengan menukarkan 65 dan/atau meninggalkan polisi insurans Kumpulan merancang umur 65 atau lebih kerana kedua-dua Tempahan biasa. Apabila pencetus dijamin isu ini berlaku, anda secara amnya boleh mendapatkan Bahagian A dan Bahagian B serta pelan Medicare tambahan dalam tempoh masa tidak kira kesihatan tertentu. Bagaimana jika anda memilih pelan dan memutuskan bahawa ia bukanlah rancangan yang sesuai untuk anda?

Jika anda berada dalam Kesihatan yang baik, anda mungkin boleh untuk menukar pelan insurans Medicare tambahan pada bila-bila masa. Soalan kesihatan untuk melayakkan diri bagi perubahan ini adalah benar-benar cukup serius supaya ianya tidak betul-betul sukar untuk melayakkan diri. Sudah tentu, jika anda mempunyai isu-isu kesihatan yang lebih serius, anda mungkin tidak mampu untuk membuat perubahan dan perlu terus rancangan awal yang anda pilih. Perlu diingat bahawa jika anda masih dalam tetingkap awal isu dijamin anda, anda boleh menukar tanpa menghiraukan kesihatan. Jika anda mempunyai isu-isu kesihatan yang penting, pastikan rancangan awal adalah pilihan yang tepat untuk anda pada masa ini atau lebih baik lagi, bekerja dengan ejen yang berlesen untuk memilih rancangan yang betul terlebih dahulu supaya anda mempunyai isu-isu yang tiada kemudian.

Jika anda mengalih keluar dari negeri ini, anda masih boleh menyimpan pelan tambahan Medicare anda supaya tidak ada perubahan yang diperlukan. Rancangan negeri yang diberikan akan “perjalanan” dengan anda kerana rangkaian adalah pada dasarnya di seluruh negara. Bagaimana jika anda pada kelebihan merancang dan bergerak keluar dari kawasan tersebut disediakan di mana ia meliputi? Yang juga boleh menjadi satu acara yang layak untuk menukar kepada pelan insurans tambahan Medicare. Yang sama akan mengadakan benar jika pembawa anda berhenti menawarkan pelan-pelan tambahan Medicare. Kedua-dua situasi ini di mana anda secara sukarela kehilangan anda kelebihan atau Medicare pelan tambahan perlu mencetuskan keupayaan untuk menukar pelan tanpa menghiraukan kesihatan. Sukarela yang tiada kata kunci. Anda hanya tidak boleh melepaskan pelan dengan tidak membayar ia secara sukarela membatalkan untuk menukar rancangan.

Akhirnya, untuk menterbalikkan metafora, pembelaan yang baik adalah satu kesalahan yang kuat jadi pilih terlebih dahulu. Ini adalah sebahagian fungsi manfaat (keluar F dipiawaikan Medicare tambahan rancangan), pembawa kekuatan (yang memberi kesan jangka panjang harga, dan sudah tentu, harga semasa. Kita telah menulis artikel mengenai membandingkan pembawa, membandingkan Medicare yang menambah rancangan dan tips tentang harga untuk siasatan lanjut. Kerana anda membuat keputusan yang berpotensi selama beberapa dekad, memilih rancangan yang betul-betul depan boleh menjimatkan kesusahan kemudian hari.

Dennis Jarvis adalah ejen insurans berlesen yang menumpukan perhatian kepada insurans tambahan medicare.  Mencari lebih banyak artikel dan panduan tentang rancangan medigap.

Dennis Jarvis adalah ejen insurans berlesen yang menumpukan perhatian kepada insurans tambahan medicare. Mencari lebih banyak artikel dan panduan pada

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *