Membuat Penyeyap senapang yang

Membuat Penyeyap senapang yang

Tanpa penambahan untuk Penyeyap senapang, seorang pemburu atau apa-apa jenis lain penembak boleh mengalami kerosakan yang serius ke telinganya selepas pendedahan yang lama kepada bunyi meriam. Dengan memasang Penyeyap yang pada pistol, ia akan menyekat bunyi kuat dan merosakkan raifal atau senapang jenis lain. Walaupun mereka dikenali sebagai Penyeyap, bunyi boleh ditindas tetapi tidak pernah maka sepenuhnya. Proses membuat Penyeyap sendiri adalah sangat mudah dan amat disyorkan kerana bukan sahaja anda tidak akan merosakkan telinga anda, tetapi pada masa yang sama anda akan menguruskan untuk menjimatkan wang dan bukannya pergi dan membeli salah satu. Pastikan anda menyemak undang-undang tempatan yang mungkin kebimbangan raifal silencers. Yang berikut, kami akan memberikan anda terperinci arahan mengenai cara-cara membuat Penyeyap senjata sendiri.

Perkara pertama yang anda perlu lakukan adalah untuk menggerudi batang haba dengan lubang-lubang peluru-saiz ¼ inci dari setiap akhir dan pastikan bahawa anda mempunyai ¼ inci jurang antara mereka. Selepas itu, sertakan satu 1 ¼ inci kayu donut di kedua-dua hujung dengan epoksi dan Balut batang keseluruhan dengan menggunakan skrin aluminium.

Tugas anda seterusnya akan untuk menukul rod yang tegas dalam paip PVC. Anda mesti meletakkan plag keluli dalam tiub dengan hujung yang bulat menghadap ke arah luar. Selepas itu, anda mesti memasang plag penyesuai dan kemudian masukkan pusingan penstabil. Pastikan Tong akan kerusi selamat penyesuai dan pada masa yang sama, donat mestilah disampiri di dalam Tong. Penyesuai ini adalah peranti yang mesti sambung raifal Penyeyap itu. Antara setiap peringkat, anda mesti memasang cakera pemisah.

Langkah nombor tiga akan untuk menggerudi lubang yang bersaiz kecil di sisi paip di rumah yang akan skru kecil yang akan memegang donat serta penyesuai di tempat. Ingat untuk menggerudi lubang yang melalui paip dan betul-betul ke tengah plag penyesuai. Selepas berbuat demikian, mendapat satu paip PVC yang lebih kecil dan masukkan ke dalam bahagian atas yang lebih besar dan cuba menolak batang pengeluaran haba terhadap cakera pemisah yang terletak berhampiran penyesuai.

Anda sekarang perlu masukkan ke dalam bahagian atas tiub mesin basuh kayu dan selepas itu, cakera plastik. Ulangi prosedur ini sehingga anda mempunyai mesin basuh yang 16 dan 15 cakera. Sekarang, anda mesti berakhir dengan cakera dan di atas, anda perlu meletakkan pemisah yang hijau. Selepas berbuat demikian, masukkan lagi getah dua cakera serta mesin basuh kayu yang tinggi dan kemudian nombor tambahan dua cakera getah serta mesin basuh kayu. Sekarang, letakkan pemisah terakhir dan selepas itu, masukkan 1/2-inci besar getah silinder. Anda sekarang perlu meletakkan pasang besi yang kedua dengan sisi bulat yang hadapi. Kelihatan sangat berhati-hati sebagai setiap bahagian tunggal yang anda telah dimasukkan ke dalam tiub mesti mempunyai hak lubang di Pusat saiz peluru.

Langkah terakhir anda akan benar-benar menyemak untuk melihat jika Penyeyap yang berbaris dengan Tong, sebelum menggunakannya. Untuk memastikan bahawa ia pergi sepanjang jalan melalui, anda perlu memasukkan dowel yang kayu melalui lubang.

Mengambil kira semua benda, proses membuat Penyeyap raifal yang adalah bukan sahaja mudah, tetapi juga dengan harga yang berpatutan. Dengan produk tersebut, anda akan lebih kesihatan anda, terutama telinga anda yang tidak akan terjejas dengan bunyi kuat yang dibuat oleh senjata anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *