Membuat penggunaan Protein untuk mendapatkan berat badan dan membina otot-otot

Membuat penggunaan Protein untuk mendapatkan berat badan dan membina otot-otot

Manakala subjek paling biasa kita dengar tentang kesihatan dan kecergasan adalah berat, ada banyak individu yang cuba untuk benar-benar meletakkan berat badan. Bagi sebahagian besar, mereka lelaki, dan biasanya, berat badan yang mereka mahu untuk mendapatkan otot.

Lelaki apa tidak tidak inginkan 6-Pack sculpted dan set senjata secara besar-besaran apabila beliau mengambil kira baju Nya di tepi kolam renang? Yap, memperolehi otot adalah maksud bagi ramai lelaki (dan sesetengah perempuan) dan menggunakan protein untuk menambahkan berat badan adalah salah satu kaedah yang terbaik untuk menjadikannya satu kenyataan.

Sekiranya anda telah melangkau pelajaran dari persekolahan anda, protein adalah bahan utama untuk pembentukan otot. Otot-otot anda tidak hanya menggunakan protein tumbuh, tetapi mereka menggunakan ia untuk membaiki tisu selepas senaman yang sengit yang benar-benar rehat tisu ke bawah. Sebenarnya, ia adalah aktiviti mogok tisu semasa latihan latihan latihan berat badan dan membaiki ia berterusan yang akan menyebabkan ia akan tumbuh. Jika anda tidak mempunyai cukup protein dalam diet anda biasa ia akan menjadi sukar jika tidak mustahil untuk mendapatkan otot sekarang kira berapa banyak anda bersenam.

Majoriti kebaikan kesihatan dan kecergasan fizikal menggunakan perumusan yang mudah untuk mendapatkan protein mencukupi untuk berat otot: setiap paun berat badan anda memerlukan 1 gram protein. Jadi, jika anda berat 175 pound, anda perlu makan 175 grms protein setiap hari. Sekarang, ini adalah benar-benar lebih banyak daripada orang biasa yang memerlukan untuk mengekalkan tisu otot yang sihat, namun jika anda mencari pada pembungkusan pada beberapa otot, maka anda perlu untuk pek pada penggunaan protein juga.

Mendapatkan jumlah protein dalam apa yang anda makan yang dihormati adalah agak mudah bagi kebanyakan daripada kita. Daging lembu tanpa lemak adalah salah satu sumber terbaik dan kita sebagai sebuah negara yang makan dalam kuantiti yang banyak. Daging yang besar terutama bagi berat otot kerana Selain itu sumber creatin yang telah disahkan untuk membantu anda membina otot yang terlalu pekat. Lain-lain sumber semulajadi termasuk kacang, ayam, ikan, dan secara semula jadi telur. Walaupun membuat makanan yang mengandungi protein adalah mudah, mendapatkan cukup ia membangunkan otot yang serius dengan mudah boleh keras.

Cuba untuk mendapatkan 175 gram protein setiap hari (atau lebih) Jika anda berat lebih daripada 175 dengan mudah boleh agak cabaran tetapi terdapat banyak suplemen protein berkualiti tinggi di pasaran untuk membantu anda menambah pengambilan harian anda. Suplemen protein yang paling meluas adalah serbuk protein. Serbuk ini, disediakan di kedai makanan kesihatan tempatan anda atau peruncit dalam talian makanan kesihatan, dengan mudah boleh menyediakan anda dengan semua protein yang anda perlu ada dalam satu hari hanya dari minum beberapa hidangan. Ia adalah penting untuk memberi tumpuan kepada bahan-bahan, Walau bagaimanapun, kerana memilih versi gula yang mengandungi kalori yang tinggi boleh pasti dapat membantu anda mendapatkan berat badan, tetapi tidak seperti yang anda inginkan! Memilih untuk serbuk protein mudah dihadam contohnya whey dan memilih satu yang rendah kalori dan gula boleh menjadi satu cara yang hebat untuk menambah pengambilan protein.

Jadi, tiada anda memilikinya. Protein boleh pasti membolehkan anda untuk menambah berat badan dan disangkalkan lagi penting jika anda mahu yang berat supaya otot. Menggunakan formula 1 gram protein untuk setiap paun satu bodyweight, mengambil protein berkualiti tinggi, dan melakukan latihan rutin berat dan anda akan kaedah anda untuk membina otot bilik superior yang agak berat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *