Membuat kek hari jadi mesra anjing

Membuat kek hari jadi mesra anjing

Anjing Milo adalah sebahagian daripada keluarga anda seperti orang lain, jadi anda mungkin mahu untuk meraikan Hari Keputeraan Baginda gaya. Sama ada ia untuk bash berskala hari jadi anjing atau hanya yang terkurang hari istimewa bagi Milo, anda mungkin telah mempertimbangkan kemungkinan kek hari jadi mesra anjing sebagai sebahagian daripada perayaan-perayaan tersebut. Berita baiknya ialah, sangatlah mungkin untuk membuat kek mesra anjing yang Milo (dan kawan-kawannya) boleh menikmati. Hanya dengan mengikuti beberapa langkah berjaga-jaga Keselamatan dan garis panduan seperti di bawah, ianya pasti akan ulang tahun Milo akan benar-benar suka, dan anda akan senang untuk memberinya!

Kebanyakan pemilik haiwan peliharaan tahu banyak makanan yang paling berbahaya memberi anjing mereka, dan kami pasti anda dan Milo adalah tidak berbeza. Tetapi hanya untuk memastikan, di sini adalah beberapa makanan yang buruk untuk anjing yang lebih popular dengan kek dan pihak-pihak.

Coklat
Coklat adalah mungkin tidak dibenarkan tempahan lebih dikenali “langsung” makanan untuk anjing, maka kek yang dibuat daripada coklat tidak pilihan anjing-Peti Deposit Keselamatan. Coklat (coklat putih walaupun) mempunyai sesuatu yang dipanggil teobromina, yang toksik kepada anjing, walaupun dalam dos yang kecil. Coklat gelap adalah punca paling teruk. Kafein dalam coklat tidak membantu apa-apa sama ada! Ianya juga sangat buruk bagi Milo.

Kacang macadamia
Walaupun kacang tanah nat alat tambahan popular yang selamat bagi anjing, kacang macadamia boleh beracun, menyebabkan kelemahan, gegaran dan muntah-muntah. Elakkan memberi mereka kepada Milo di semua kos.

Susu
Sama seperti manusia, anjing boleh mempunyai masalah terbaru laktosa dalam susu, jadi Elakkan menggunakan ia sebagai ramuan dalam kek anda, kerana ia mungkin kecewa Milo di perut.

Avocados
Walaupun avocados tidak mungkin bahan dalam kek anda dirancang, mereka popular dalam parti dan oleh itu layak yang disebut. Sesuatu yang dipanggil Persin ditemui dalam avocados boleh menyebabkan muntah-muntah, cirit-birit dan juga kematian di sesetengah anjing. Tiada guacamole bagi Milo!

Mentega kacang
Jadi sekarang bahawa anda tahu apa yang anda perlu Elakkan dalam kek, Milo, apa anda boleh membuat ia dengan? Apabila anda mencari resipi dalam talian, anda mungkin akan dapati kek mentega kacang flavored adalah paling popular dan sebab yang baik — mereka tidak mudah untuk membuat dan lazat bagi Milo! Mempertimbangkan lapisan nipis mentega kacang sebagai aising. MILO akan menjilat bibirnya jam selepas itu!

Carob
Satu lagi pilihan yang besar adalah kuih-muih yang dibuat carob, yang merupakan pengganti coklat yang selamat untuk anjing. Carob adalah jelas agak sukar untuk diperoleh daripada mentega kacang, tetapi jika pasaraya tempatan anda, mengapa tidak mencuba? Memang lazat dan selamat.

Pisang
Pisang sering lain besar melanda dengan anjing, dan benar-benar selamat untuk mereka makan (yang tidak kes dengan anggur atau raisins, penginapan yang begitu jauh dari mereka!). Sesetengah Condominium sehingga pisang untuk beberapa adunan kek yang hebat dan sangat berpatutan. Pisang juga pergi dengan mentega kacang (dan mungkin carob terlalu!) secara kebetulan. Mengapa tidak mencuba kek dengan ketiga-tiga?

Selepas dibuat kek mesra anjing anda dan sedia untuk dimakan, ada satu perkara yang lepas untuk ingat. Walaupun kek anda diperbuat sepenuhnya daripada bahan-bahan anjing kecil-Peti Deposit Keselamatan, Milo hanya perlu mempunyai satu hidangan yang sangat, sangat kecil. Beliau tidak digunakan untuk makan besar jumlah makanan manusia dan ia akan membuat dia sangat sakit jika beliau telah dibenarkan untuk gorge sendiri, walaupun ia adalah hari lahir beliau! Dan jika anda pop kek tambahan di dalam peti sejuk selepas hari Milo yang besar, dia akan mampu untuk mempunyai sedikit Snek kek sepanjang minggu. Dia pasti akan menikmati banyak hari kek daripada sehari Bilakah beliau mendapat sakit perut! Ia akan menjadi hari jadi semua minggu bagi Milo yang bertuah!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *