Membuat anda kelihatan sempurna dengan produk-produk ini tidak boleh diketepikan oleh Becca kosmetik

Membuat anda kelihatan sempurna dengan produk-produk ini tidak boleh diketepikan oleh Becca kosmetik

Walaupun kami wanita tiada Kecantikan kurang yang sedar hari daripada kita pernah berada, ramai di antara kita telah menjadi lebih sedar kesihatan. Kerana teknologi membawa lebih banyak dan lebih banyak ilmu ke dalam rumah kita, meletakkan ia betul-betul di hujung jari kita sangat melalui Internet, kita secara semulajadi menjadi pembeli yang lebih arif.

Pengetahuan kita meningkat juga telah dibawa dengan permintaan yang pernah berlaku sebelum ini untuk kualiti dan Keselamatan produk yang kita membeli. Kita telah belajar bahawa kosmetik tidak akan berbahaya supaya kita indah, kita tidak perlu perdagangan kesihatan kita untuk penampilan menarik, dan bahawa kesihatan yang baik malah akan memberikan cahaya yang hanya akan menambahkan lagi keindahan kosmetik kami menyediakan. Dan semua itu merupakan satu berita baik.

Sekarang kita tahu rahsia kecantikan semulajadi ini, kita mempunyai hanya untuk mencari garisan yang boleh dipercayai daripada produk-produk kecantikan yang boleh membawa radiance yang sihat untuk kulit kita tanpa membedil badan kita dengan bahan tambahan kimia yang berbahaya. Satu koleksi tersebut adalah baris Becca kosmetik semulajadi.

Becca kosmetik mengandungi pelbagai jenis bahan-bahan semulajadi untuk memanjakan, membersihkan, dan melindungi kulit anda, sambil menyediakan tamat sempurna secara semula jadi. Daripada kaya antioksidan dengan SPF 30 Mineral asas semulajadi Mineral Powder Foundation dan lusciously mewah pelembap bibir warna, kosmetik Becca menawarkan anda yakin bahawa Kecantikan anda akan lebih skin-deep apabila anda merawat kulit anda kepada pelbagai bahan-bahan yang datang terus dari alam semulajadi kepada anda.

Becca kamar karpet wanita kulit Mineral Powder Foundation adalah satu contoh yang sempurna. Mengandungi antioksidan vitamin A (Retinol), B, C dan E, formula ini adalah benar-benar percuma, parabens, minyak, phenoxyethanol, kimia pewarna, wangian dan ENCHANTEUR di samping bedak. Apabila digunakan ke atas kulit moisturized, Yayasan serbuk mineral semulajadi ini memberi perlindungan sempurna yang Ai dan tahan lama. Yayasan ini boleh didapati dalam warna-warna yang lima: mekar (yang neutral, adil-media naungan), keghairahan (yang ringan tan naungan), impian (yang sederhana neutral-kuning naungan), keinginan (yang hangat sederhana terendak) dan kebahagiaan (satu cahaya-agak neutral terendak). Semulajadi Aloe dan Honeysuckle ekstrak, Jojoba dan minyak Safflower benih pusingan formula ini, kulit anda memupuk dan memberikan radiance yang baru.

Warna Lip Tint semata-mata Becca adalah ahli popular yang lain daripada senarai produk semulajadi Becca. Formula ini kaya melembapkan bibir semasa menyediakan mantle semata-mata satu warna. Emollients ultra-Rich, termasuk mentega Shea, mentega biji koko, minyak biji Cylindrica dan minyak biji kastor menggabungkan dengan Beeswax dan ekstrak madu semulajadi untuk menyuburkan dan mencantikkan bibir anda. Perkara ini boleh didapati di tujuh warna-warna yang menyediakan Kemudahan untuk membantu anda mencipta rupa yang anda suka: Yasmina (yang mauvy bogel naungan), Estella (seorang bayi-pink gelap bogel naungan), Vendela (yang mekar bogel naungan), Milla (naungan currant hitam), Gisela (yang caramel bogel naungan), Laelia (sebuah peachy bogel terendak) dan Alina (yang semata-mata kemerahan oren terendak). Naungan mana-mana yang anda pilih, anda akan tahu anda telah memilih warna bibir yang akan hydrate dan mencantikkan, manakala membiarkan cahaya semulajadi bibir anda bersinar.

Becca kosmetik Three-Piece jadi Nudes bibir koleksi adalah satu lagi warna bibir Becca yang menyediakan pelbagai rupa, sambil infusing bibir anda dengan kulit-meningkatkan nutrien. Pensil pelapik bibir dwi-berakhir, yang mengandungi minyak kelapa, buah-buahan lilin dan Coco-Glycerides, terdiri daripada satu bogel pengakhiran untuk mencipta bibir yang lebih lengkap dan menghalang pendarahan warna, dan yang gelap memberi definisi. Tiub Perak menarik semata-mata warna Lip Tint, mengandungi minyak biji kastor, ekstrak madu dan Beeswax, memberi perlindungan ringan, semata-mata untuk melihat benar-benar semulajadi. Sebagai kot akhir untuk pilihan, yang diperkaya dengan Vitamin E berkilat Lip Tint menyediakan tambahan warna dan tinggi-Kasut selesai.

Laluan Plus menerangi pensil, satu pengekalan Becca kosmetik, yang direka untuk kegunaan dalam mentakrifkan, lapisan, selepas-pirau, dan menerangi mata pensil dwi-berakhir. Ahli ini serba boleh Becca senarai ciri-ciri mata licin, baldu pelapik formula yang hampir Cable pada permohonan yang mudah, tanpa sebarang masalah dan garisan yang lebih tepat. Gunakan hujung pelapik yang gelap untuk menentukan garis lash dan akhir illuminator menyerlah dalam bidang mata atau dahi atau bahkan sebagai bayang-bayang mata krim.

Laluan Plus menerangi pensil mengandungi kelapa dan minyak kastor, lilin buah-buahan dan Titanium dioksida, pelindung matahari mineral yang semulajadi. Tersedia dalam lima warna-diselaraskan duos untuk membantu anda mencipta rupa yang paling sesuai: Ibiza (liner Jerman yang hitam dan glittery illuminator emas), Mustique (pelapik coklat yang kaya dan shimmery pink illuminator), Madagascar (pelapik coklat yang ringan dan glittery goldenrod illuminator), Fiji (pelapik coklat gelap dan glittery illuminator hijau) dan Capri (liner Jerman yang hitam dan glittery illuminator Perak). Gunakan sentuhan ringan untuk pakai waktu siang, semasa memohon lebih banyak melihat petang lebih dramatik.

Koleksi kosmetik Becca, satu jenama Australia yang dirumus khas, menekankan semula jadi yang menjadi begitu popular hari ini. Syarikat yang diasaskan oleh Rebecca Morrice Williams sebagai sebahagian daripada usaha beliau untuk mencari asas “sempurna”, yang bercita-cita untuk membantu semua wanita tanpa mengira umur atau etnik, mencapai kulit yang berseri dan sempurna semasa mencipta mereka lihat yang paling indah. Pada asas Becca dalam regimen Kecantikan adalah satu proses tiga langkah yang direka bentuk dengan berhati-hati: menyedia, sempurna, dan Set. Proses ini, telah dibangunkan oleh National Makeup Artist dan jurulatih Jo levi, mengintegrasikan dengan sempurna dengan baris kosmetik Becca untuk membantu wanita mencapai matlamat Kecantikan mereka Tempahan bertenaga.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *