Membuang toksin dari badan anda

Membuang toksin dari badan anda

Jika anda tidak mendapat toksin daripada badan anda, mereka boleh merosakkan kesihatan anda secara kekal. Meneroka pelbagai cara untuk mencapai ini tast penting detoksifikasi.

Pernafasan

Saya tahu kita bernafas setiap minit setiap hari. Ini membekalkan oksigen ke dalam darah dan menyebabkan kita hidup. Sebagai ahli terapi nafas yang terlatih, saya boleh memberitahu anda bahawa dengan meningkatkan amaun udara ke dalam paru-paru, dan pernafasan rhythmically, adalah sebuah rejim penyingkiran toksin yang sangat berkesan. Sehingga 78% penyingkiran berlaku melalui nafas. Terdapat ramai ahli terapi nafas terlatih hari ini, dan saya mengalami kehidupan yang berubah-ubah pengalaman apabila saya mula mengalami ini. Proses yang menakjubkan ini membantu membawa fikiran dan emosi untuk kesedaran dan membersihkan mereka. Saya rasa sangat ringan selepas itu. Sesuatu yang semudah mengambil nafas sedalam 10 atau 20 apabila anda mula-mula bangun boleh membuat perbezaan yang besar. Ia adalah cukup satu kaedah yang berkesan dalam penyingkiran toksin.

Air

Saya mula mengambil pancuran mandian air sejuk setiap hari beberapa 20 tahun yang lalu. Ini merangsang sistem limfa anda dan perubahan pesat dari panas ke sejuk suhu boleh benar-benar menceriakan anda menghilangkan toksin. Jika anda mempunyai akses ke gimnasium, ada yang terjun kolam renang dan bilik wap. Anda boleh mendapatkan tenaga yang hebat dengan menukar antara ini. Berenang di lautan adalah satu cara lagi untuk membuang toksin badan menggunakan air. Kaedah-kaedah yang lebih melampau akan menyelami diri anda dalam air panas benar-benar di mana menghapuskan toksin melalui kulit, organ terbesar dalam badan. Satu kaedah detox air adalah untuk Balut kertas basah seluruh badan anda, kemudian selimut dan berpeluh keluar tan bahan toksik. Anda dapat menghidu semua sisa toksik yang datang daripada kulit!

Cuka epal adalah dengan rejim detox yang hebat. Hanya Tuang seliter dalam kolam mandi panas.Kg satu atau 2 lbs BiCarb melakukan kerja yang sama. Menggunakan air paling hangat anda boleh dan kemudian berendam di dalamnya. Kulit anda akan berasa hebat!

Manakala subjek air, boleh mengetahui apa yang ada di dalam air yang anda gunakan. Air botol sering boleh mempunyai barangan yang salah di dalamnya, dan air paip di bandar-bandar yang banyak tidak boleh diminum. Dr Norman Walker, centenarian dan pemimpin dalam pembersihan usus, menunjukkan bahawa pengambilan kalsium dari air paip yang berterusan mungkin sebab artritis! Saya menggunakan penapis kesihatan. Ada model yang baru sahaja keluar dan memang hebat. Apabila anda rasa air yang ditapis melalui batu gunung berapi, anda akan tahu Kenapa saya suka penapis ini.

Pembersihan kolon

Kolon adalah kaedah yang sisa bahan yang diambil daripada badan. Jika ia tidak berfungsi dengan betul, dinding usus akan akhirnya melemahkan, membawa kepada autointoxication dimana toksin Pas kembali ke dalam aliran darah dari usus. Ini akhirnya membawa kepada penyakit yang serius. Menggunakan produk fiber yang baik, dan mungkin sandaran ini dengan Irrigations Pencampur atau Enemas akan terus bekerja kolon dan bersih. Herba Fiberblend adalah produk yang saya gunakan dan mengesyorkan untuk ini. Ia hairanlah berapa cepat ramai orang merasakan lebih tenaga apabila usus mereka akan berfungsi dengan betul.

Puasa

Saya tidak semestinya mencadangkan puasa sebagai satu cara untuk detox badan. Sebab untuk ini adalah bahawa apabila anda berpuasa, anda juga boleh meningkatkan pergerakan toksin, tetapi jika anda tidak minum besar kuantiti air, anda menjalankan risiko menumpukan perhatian mereka toksin dalam badan anda. Saya tahu jam yang 24 atau 48 yang cepat boleh melakukan keajaiban kerana ia memberi badan anda peluang untuk membersih tanpa beban untuk berurusan dengan makanan yang beracun. Jika anda mesti cepat, saya cadangkan anda pastikan anda berada dalam Kesihatan yang baik dengan cek dengan profesional kesihatan yang pertama, dan kemudian melakukan detox atur cara pada masa yang sama.

Chelation.

EDTA chelation telah wujud sejak Perang Dunia II untuk mengeluarkan plumbum kepada askar-askar yang didedahkan semasa perang. Anda inges ejen chelating yang positif menarik zarah bercas kepadanya dan kemudian menghapuskan mereka. DMSA adalah rawatan yang serupa bagi merkuri. Cabaran yang dihadapi adalah bahawa rawatan ini sewenang-wenangnya dan menarik mineral penting serta logam berat, memerlukan suntikan perubatan penyeliaan dan vitamin untuk mengelakkan kesan sampingan yang serius. Cabaran lain adalah bahawa toksin akan melekat di luar ejen chelating, bermakna mereka boleh melakukan kerosakan buah pinggang atau hati semasa penyingkiran. Salah satu perlu menyoal sama ada chelation tidak lebih banyak mudarat daripada kebaikan. Namun, bagi sesetengah orang adalah penting. Diaktifkan

Cecair Zeolite.

Cabaran dengan kebanyakan atur cara detox adalah bahawa mereka tidak sampai ke sel-sel, di mana toksin ketat diadakan ke. Kerana kebanyakan daripada anda tahu badan kita terdiri daripada trilion sel-sel, dan Kesihatan setiap satu menyumbang kepada tahap kesihatan kita secara keseluruhan. Toksin, terutamanya logam berat dan racun perosak, yang hanya kira-kira semua kita makan, minum atau bernafas hari ini, melampirkan diri mereka kepada reseptor sel, menyekat sel-sel daripada mengambil pemakanan yang betul. Alahan terutamanya sering disebabkan oleh kerengsaan sel-sel yang lemah oleh antigen atau toksin asing. Membuang toksin yang boleh memberikan penyelesaian yang kekal. Gejala-gejala pelekat dengan ubat-ubatan boleh memberi kelegaan yang pantas, tetapi boleh membawa kepada masalah jangka panjang nanti. Apabila anda detox sel-sel anda menjadi kesihatan dan anda berasa lebih bertenaga dan sihat.

Ini adalah di mana diaktifkan Zeolite cecair yang datang untuk menyelamatkan. Keindahan Zeolite adalah bahawa ia mempunyai satu sangkar seperti struktur untuk memerangkap toksin dengan molekul dan caj negatif untuk menarik mereka dari sel-sel. Lebih baik lagi, tidak seperti kebanyakan agen chelation, ia telah terbukti tidak menjejaskan serum darah atau tahap nutrisi di dalam badan. Malah ujian pengguna jangka panjang menunjukkan bahawa selepas sebahagian toksin akan dikeluarkan, tahap pemakanan baki keluar untuk apa yang mereka perlu.

Ringkasan.

Detoksifikasi menjadi bahagian yang penting dalam mengekalkan kesihatan yang optimum. Kita tidak lagi boleh mengelak daripada toksin. Kita akan menjadi rosak oleh mereka setiap hari. Apa yang boleh kita lakukan adalah mengambil tindakan untuk meminimumkan pendedahan dan Dapatkannya daripada badan sebelum terlalu banyak kerosakan yang mereka lakukan. Ia adalah penting untuk membuang toksin dan logam berat. Zeolite cecair yang diaktifkan, kami sekarang mempunyai cara yang selamat, berkesan untuk mencapai matlamat ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *