Membina puasa otot serta mendapat Ripped Abs dengan Chad Waterbury 10/10

Membina puasa otot serta mendapat Ripped Abs dengan Chad Waterbury 10/10

Chad Waterbury telah dipertanggungjawabkan bagi beberapa senaman yang paling inovatif dan inovatif sebelumnya beberapa tahun yang berinovatif merupakan program-program yang membina otot yang cepat. Beliau telah dengan cepat meningkat ke atas tempat kejadian dalam perdagangan sesak kesihatan dan kecergasan di mana ia telah menjadi semakin sukar untuk mewujudkan reputasi untuk diri sendiri. Buku terbaru beliau transformasi 10/10 sekali lagi membawa bersama kecemerlangan dalam memahami hanya sejauh tubuh manusia boleh menolak untuk membuat perubahan segera dalam orang-orang yang membina.

Transformasi 10/10 adalah mudah untuk mengikuti dan cepat membaca tetapi boleh memberi orang yang mencari keuntungan segera dalam otot dan kehilangan lemak betul-betul apa yang mereka Cari. Saya boleh memberitahu tangan pertama ini kerana ini adalah program yang lain yang saya sendiri. Sekali membaca bukunya revolusi otot dan meletakkan banyak rutin senaman untuk menguji saya menjadi pengikut gayanya latihan untuk serta-merta. 10/10 Transformasi membawa banyak model inovatif senaman beliau bersama-sama 1 program ringkas yang berselang-seli antara otot bangunan fasa dan kehilangan lemak. Ianya begitu berkesan bahawa semasa saya berada di bahagian kehilangan lemak awal 3 minggu saya benar-benar mendapat beberapa paun manakala menjatuhkan 1 inci dari pinggang saya.

Sesiapa yang telah berada dalam permainan kecergasan adalah menyedari ia adalah sukar untuk mendapatkan otot dan kehilangan lemak pada masa yang sama. 10/10 Transformasi oleh Chad Waterbury adalah seminggu dua belas program dibahagikan kepada empat fasa. Bahagian pertama adalah tiga minggu ditambah menumpukan pada kehilangan lemak dan udara. Latihan adalah sukar dan terdapat sehari dengan berat melakukan set 10 untuk tiga wakil yang benar-benar membuat saya badan bertindak balas dengan otot yang baru. Untuk kardio ia mempunyai melakukan HIIT (High Intensity Interval latihan) semata-mata dua kali seminggu yang lebih daripada mencukupi untuk cepat kehilangan lemak.

Bahagian kedua adalah bahagian tiga minggu yang memberi tumpuan kepada bangunan besar-besaran yang menggunakan salah satu daripada teknik-teknik beliau yang paling inovatif yang dipanggil latihan frekuensi tinggi atau HFT. Ini meniup fikiran saya sejak saya bekerja otot setiap lima hari seminggu. Mereka adalah senaman badan penuh tumpuan yang singkat yang menolak wakil yang berbeza serta pergerakan pola setiap senaman yang memaksa saya untuk mendapatkan otot lebih cepat berbanding sebelum. Orang-orang yang paling berpengalaman akan rasa itulah resipi untuk overtraining tetapi cara Chad Waterbury telah direka bagi Fasa 2 akan ½ minggu latihan dengan lima hari pada persembahan-persembahan selesai beliau pemahaman yang lengkap mengenai sejauh sistem saraf pusat boleh ditolak dan berapa banyak masa yang diperlukan untuk pulih.

Turun program adalah yang paling murah saya pernah beli tapi setakat 1 yang paling berkesan. Oleh menumpahkan sepuluh paun lemak semasa mendapat sepuluh paun otot skala mengukur berat serupa tetapi refleksi di cermin secara dramatik berbeza kerana pinggang yang mengecut dan dada dan bahu bulge dengan otot yang baru.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *