Membina otot – bagaimana untuk mendapatkan robek segera

Membina otot – bagaimana untuk mendapatkan robek segera

Ia adalah rahsia lagi bahawa mengurangkan lemak badan adalah kunci untuk memperbaiki definisi otot dan udara. Yang pergi tanpa mengatakan bahawa makan makanan yang betul adalah aspek yang paling penting bagi anda untuk mendapatkan robek.

Tapi, jelas sekali, diet sahaja tidak akan mencukupi untuk anda dikoyakkan. Pasti, anda juga perlu bersenam. Dan ada senaman tertentu yang boleh membenarkan anda mendapatkan lebih banyak definisi otot, yang sedang mempertimbangkan bahawa anda sudah punya beberapa otot besar-besaran pada badan anda untuk bekerja. Jika anda kurus, atau jika anda masih mempunyai jisim otot yang tidak mencukupi dalam badan anda, saya akan nasihat anda untuk membina otot anda besar-besaran pertama sebelum malah berfikir untuk mendapat robek.

Bagaimanapun, berikut adalah beberapa tips untuk membantu anda mendapatkan lebih banyak otot definisi dan mendapatkan robek dengan cepat.

Kereta Api kerap

Latihan yang kerap akan membolehkan anda untuk membakar lebih banyak kalori dan menjadikan otot lebih ditakrifkan. Adakah berat badan/rintangan latihan lima atau enam hari seminggu. Tetapi Elakkan bekerja Kumpulan bahagian/otot badan yang sama dalam hari berturut-turut. Dapatkan program senaman yang akan anda bekerja bahagian tubuh yang berbeza dalam berlainan setiap hari minggu. Ia adalah sangat penting bahawa anda memberikan anda otot masa secukupnya untuk berehat dan pulih, jika tidak mereka tidak akan berkembang.

Had anda tempoh rehat antara set

Mengurangkan anda tempoh rehat antara set kenaikan keluar intensiti kerja anda dan membolehkan anda untuk membakar lebih banyak lemak. Jadi, menjadikan ia suatu amalan untuk mengurangkan tempoh rehat anda secara berperingkat seperti yang anda maju ke arah udara puncak anda. Anda boleh mulakan dengan 60 saat rehat antara set, dan secara beransur-ansur mengurangkan ia hingga 30 minit atau kurang.

Termasuk latihan negatif yang perlahan untuk latihan masing-masing

“Perlahan negatif” adalah berat lowering secara perlahan dan terkawal. Melaksanakan latihan negatif yang perlahan menyebabkan mikro-menangis dalam tisu-tisu otot yang, apabila dibenarkan untuk pulih, akan memberikan otot anda struktur yang lebih jelas. Di samping itu, lambat negatif juga membuat anda membakar lebih banyak lemak dan menaikkan kadar metabolisme anda. Jadi, tambah satu set latihan negatif perlahan latihan masing-masing. Sentiasa lakukan ini buat dan gunakan berat yang ringan apabila mereka melakukan.

Kereta Api untuk kegagalan

Jangan berhenti mengangkat hanya kerana anda sudah mencapai bilangan ulangan. Untuk mendapatkan lebih banyak otot definisi, anda mesti terus mengangkat sehingga anda tidak lagi boleh melakukan pengulangan dikawal lagi (untuk set).

Melakukan latihan kardio

Untuk menambah definisi otot dan menyimpan lemak di bay, anda mesti lakukan kardio latihan lima atau enam hari seminggu pada rendah ke intensiti sederhana. Jika anda inginkan, anda boleh melakukan kardiovaskular berintensiti tinggi sekali atau dua kali seminggu. Tetapi, sentiasa pastikan anda bahawa anda mempunyai protein dan karbohidrat yang kaya dengan makanan selepas senaman anda kerana ini akan membolehkan otot-otot anda pulih dengan lebih cepat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *