Membina Kit hari sakit

Membina Kit hari sakit

Pelajar kolej ini benar-benar mempunyai kehidupan. Selama lima hari seminggu, mereka bangun, pergi ke kelas untuk beberapa jam dan kemudian biasanya datang rumah dan hanya hang out atau nap. Tanggungjawab yang diperlukan untuk melakukan segala-galanya yang anda perlu dilakukan di Kolej slim ke tiada, tetapi apa yang berlaku apabila undergrad di perlu menjaga diri? Apa yang berlaku apabila pelajar-pelajar kolej jatuh sakit?

Biasanya, kanak-kanak Kolej akan hanya tinggal di katil sehingga mereka berasa lebih baik, tetapi yang tidak betul-betul cara terbaik untuk menangani penyakit. Untuk itu, anda perlu kit pertolongan cemas hari sakit. Kini hari sakit kit ialah tiada kotak biasa bekalan penjagaan kesihatan – ianya kit yang perlu dimuatkan ke tepi dengan perubatan dan alat-alat yang disediakan untuk berurusan dengan seorang pelajar kolej yang whiny yang terbaik.

Untuk memulakan, pasti mendapat kit pertolongan cemas yang biasa dengan semua fixings seperti bandages, salap dan kemudahan-kemudahan lain tersebut. Ini adalah sentiasa berguna sekitar asrama kerana dan mungkin gunakan untuk anda pada hari sakit. Berikut adalah apa yang anda perlu menambah bersedia untuk masa yang akan datang, anda tidak boleh bergerak dari katil:

-Benadryl – Benadryl akan menjadi besar jika anda mempunyai ruam atau apa-apa jenis reaksi alahan atau swelling. Jika anda rasa, anda tidak mahu berjalan sekitar dengan bibir besar atau ruam di tangan anda, jadi mengambil sedikit ini.
-Dramamine – benar-benar berguna jika awda tidak dapat berhenti muntah. Anda akan perlu jika anda memilih mana-mana virus perut Kolej biasa.
-Tylenol atau Advil – jika anda sudah batuk sepanjang malam, Ketua anda akan membunuh pada waktu pagi, jadi mempunyai beberapa ini sekitar.

Dalam senario kes terburuk, anda boleh mempunyai ubat gaya siang hari untuk mencuba dan membuatnya melalui hari dengan batuk itu jahat, tetapi mengapa bersusah payah? Ingat tawaran perkhidmatan kesihatan atau penyedia perubatan yang lain jika anda sakit, walaupun anda mempunyai satu kit hari sakit yang menggerunkan. Mereka tahu apa yang mereka lakukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *