Membina khemah main? Tipis kanvas adalah cara untuk pergi

Membina khemah main? Tipis kanvas adalah cara untuk pergi

Berfikir untuk membuat dengan cara yang unik untuk mendapatkan kanak-kanak anda yang berminat dengan aktiviti luar yang hebat? Anda tidak perlu menghabiskan banyak pada perjalanan perkhemahan keluarga kerap, walaupun mengambil apa-apa vacatiou yang sekali-sekala sebagai sebuah keluarga sememangnya satu pengalaman yang Ikatan yang hebat. Anda boleh membantu anda kanak-kanak cinta playtime terbuka jika anda membina dia atau dia Main bagus, kukuh khemah! Tetapi tidak hanya apa-apa jenis Main khemah akan lakukan. Jika anda keluar untuk membina sebuah khemah yang selamat, bebas-kanak-kanak, kanvas tipis harus dalam senarai alternatif.

Apabila memikirkan bahan-bahan untuk membina khemah main, kanvas tipis perlu membuat ia ke bahagian atas senarai. Ia adalah berpatutan dan agak ringan, jadi mudah untuk meletakkan tidak kira di mana anda membuat keputusan untuk berkhemah. Anda boleh mempunyai sebuah khemah Main pada perjalanan perkhemahan, atau anda boleh menetapkan di belakang rumah anda sendiri!

Kanvas adalah jenis kain, maka ambillah kain anak anda alahan kira. Dibuat daripada kain tipis harus memberi anak anda perlindungan yang optimum, dan pada masa yang sama mengelakkan memberi anak anda alahan yang tuala sintetik yang kadang-kadang melakukan. Mudah terkena jangkitan daripada bahan sintetik boleh menyebabkan ruam beberapa serius, yang mungkin bukan sahaja merosakkan playtime anak anda, tetapi juga membahayakan kesihatan beliau!

Bercakap tentang masalah kesihatan – hanya kerana meliputi tipi diperbuat daripada kain, tidak bermakna ia akan gagal dalam Menjaga Kanak-kanak anda selamat dari unsur-unsur. Dunia lama India penempatan yang dibuat banyak menggunakan kain tipis melalui rain atau shine. Kebanyakannya, ini adalah dilakukan dengan memasang satu lapisan nipis di dalam khemah sendiri. Kadang-kadang dipanggil “dew kain”, ia menghalang kelembapan dan lain-lain risiko kesihatan alam sekitar, seperti alergen yang semulajadi dan cendawan, daripada mendapat di dalam khemah dengan mudah. Dew kain juga boleh diperbuat daripada kanvas, tetapi hanya bermakna lapisan tambahan perlindungan untuk anak anda.

Untuk pengalaman kolam yang lebih “asli”, sesetengah ibu bapa mungkin ingin melabur dalam real kulit tipis, yang seluruh keluarga dapat menikmati. Anda boleh melihat ke dalam ini juga – kulit tipis Walau bagaimanapun, ia sememangnya tidak cara untuk mengajar anak anda tentang bumi-keramahan dan kebaikan kepada haiwan!

Satu lagi perkara baik tentang kanvas tipis adalah bahawa anda boleh menghiasinya semua yang anda mahu! Beberapa khemah kanvas datang pre-designed, tetapi mereka tidak selalunya lebih mahal. Tidak lagi sukar untuk memberitahu jika kanak-kanak anda akan premade rekabentuk atau tidak. Membeli sebuah kanvas kosong, kemudian keselesaan dan kegembiraan untuk menghiasnya dengan anak-anak anda. Tiada apa yang lebih memuaskan daripada menamatkan projek seni keluarga – bertahun-tahun dari sekarang, anda boleh melihat kembali pencapaian anda dengan bangga. Anda juga boleh meninggalkan anak anda dan rakan-rakan Nya untuk menghiasinya untuk diri mereka sendiri, dan memberikan anak-anak ini jenis kebebasan seni yang akan menjadi begitu berharga kepada mereka kemudian nanti dalam kehidupan! Jadi apabila memikirkan membuat khemah main, tipis kanvas adalah cara untuk pergi.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *