Membina kekuatan dengan Pilates di rumah

Membina kekuatan dengan Pilates di rumah

Cara terbaik untuk membina kekuatan dengan Pilates dan boleh dilakukan dengan mudah semua dari keselesaan rumah anda. Kawasan abdomen anda adalah salah satu set paling penting otot yang perlu berhawa secara harian.
Mungkin anda tidak perlukan six pack abs, tetapi membina kekuatan anda teras bermakna anda akan mendapat manfaat daripada tambahan baki, postur yang baik dan juga mengubati orang sial kembali sakit yang satu boleh menderita.

Pilates adalah senaman yang sangat baik sebagai semua latihan fokus pada otot-otot perut. Ini adalah satu senaman impak rendah dengan keputusan akhir yang tinggi untuk pengamal yang berdedikasi. Anda mungkin teruja untuk memulakan, tetapi di mana patut anda pergi untuk belajar tentang Pilates?

Faedah-faedah melakukan Pilates di rumah

Ramai orang tidak sedar bahawa Pilates boleh dilakukan dari rumah. Anda tidak perlu menghabiskan wang keahlian gimnasium apabila senaman sahaja yang anda berminat dalam Pilates. Anda tidak lagi perlu bekerja jadual anda sekitar jadual kelas gim.

Bila-bila masa yang anda perlu untuk memberi tumpuan kepada kerja-kerja perut, Semua anda perlu lakukan adalah hanya pop dalam Pilates DVD dan memulakan latihan anda. Dengan koleksi Pilates DVD, anda boleh belajar bagaimana untuk melakukan Pilates dengan betul dan memulakan segera. Semasa anda terlebih dahulu, anda boleh membeli senaman yang lebih sukar. Apabila kekuatan anda membina dengan Pilates di rumah, anda bukan sahaja menjadi lebih bertenaga dan sihat, tetapi anda juga menjimatkan lebih banyak masa dan wang.

Ramai juga berasa lebih selesa bersenam di rumah bukannya di persekitaran kemudahan gim/kecergasan. Anda tidak perlu menjadi diri sendiri yang sedar tentang berat badan, umur atau keadaan fizikal anda. Anda juga mengelakkan yang disumbat ke dalam sebuah bilik yang tidak selesa apabila anda cuba untuk memberi tumpuan kepada kecergasan anda.

Gimnasium banyak letupan udara yang menjadikannya sukar untuk Panaskan dengan betul juga. Apabila anda bekerja di rumah, anda mempunyai kawalan ke atas ruang dan persekitaran anda. Pilates DVD juga adalah berfaedah kerana jika anda tidak memahami pelaksanaan atau anda ingin mengulangi latihan, Semua anda perlu lakukan hanya gulung DVD anda.

Di gimnasium kelas Pilates, anda mungkin tidak sentiasa dapat bercakap dengan pengajar kerana ia akan mengadakan kelas dan untuk seberapa banyak yang anda mahu ingat latihan, anda mungkin akan lupa ia kali pertama. Ini adalah beberapa kelebihan membina kekuatan di rumah dengan Pilates.

Pilates dan melihat keputusan anda

Ia adalah sangat penting bahawa anda membuat menjalankan sebahagian daripada regimen harian anda. Jika anda hanya bersenam sekali seminggu, ia akan menjadi sukar untuk melihat keputusan. Walau bagaimanapun, jika anda melakukan Pilates sekurang-kurangnya tiga kali seminggu, anda akan mula melihat keputusan dalam tempoh 4 hingga 6 minggu dan anda akan berasa keputusan hampir serta-merta. Jika anda tidak akan melihat keputusan yang anda mahu, anda perlu pastikan bahawa anda melakukan senaman dengan betul.

Sebagai contoh, Pilates yang perlu dilakukan dalam usul mengalir, yang bermaksud tidak melantun tidak seperti anda melakukan senaman. Leher anda dan belakang anda tidak perlu sakit akibat melakukan senaman Pilates yang. Kesilapan-kesilapan ini boleh kos melihat keputusan anda dan mewujudkan risiko kesihatan pada masa hadapan.
Ikut arahan Pilates anda dengan teliti dan anda akan melihat hasil dan menikmati faedah-faedah, jangka pendek dan panjang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *