Membina bakat terbaik untuk PvP Bala Warlock

Membina bakat terbaik untuk PvP Bala Warlock

Jika anda telah di PvP untuk sementara waktu, anda mungkin berfikir bahawa warlock Bala yang sangat mudah untuk bermain: hanya membuang beberapa DoT Mantra sambil terus berundur dari pihak lawan; Malah, ia mengambil masa lebih banyak dari yang menang dalam perlawanan menentang pemain yang pakar, oleh itu dalam panduan laser pvp ini untuk warlock, anda akan mempelajari bagaimana untuk mengambil tempahan perlu bakat untuk memaksimumkan kuasa membunuh anda dan menamatkan perlawanan secepat mungkin.

Kebolehan

Kaedah utama membunuh anda anda ejaan DoT, jelas anda mahu untuk mengambil bakat yang meningkatkan kerosakan Mantra anda, tetapi ada bakat lain yang anda perlu terlalu. Berikut adalah membina bakat PvP Warlock yang tertumpu kepada Bala:

1. Lebih baik rasuah; memperbaiki kerosakan rasuah sebanyak 10%, ia adalah pilihan yang jelas apabila anda bermain Warlock Bala.

2. Penindasan; meningkatkan possiblity Mantra anda mencecah sebanyak 3% dan mengurangkan kos mana Mantra Bala anda sebanyak 6%.

3. Peningkatan laknat kesakitan; meningkatkan laknat kesakitan anda sebanyak 10%.

4. Lebih baik longkang jiwa; meningkatkan jiwa Parit anda.

5. Jiwa Siphon; meningkatkan ejaan anda hidup Parit dan longkang jiwa.

6. Fel tumpuan; ini akan membuat ia lebih sukar untuk lawan kepada distrub mempunyai jampi menyalurkan anda.

7. Waktu malam; Buangkan Bolt bayang-bayang itu segera kepada musuh untuk kerosakan tambahan.

8. Kuasa rasuah; meningkatkan kerosakan ejaan anda rasuah.

9. Siphon hidup; meningkatkan kerosakan rasuah anda semasa sedang sembuh dalam masa yang sama.

10. Menaja bayang-bayang; meningkatkan kuasa Haunt dan Bolt bayang-bayang. Juga mengurangkan semua berkala penyembuhan seperti Imam di Renew juga.

11. Bayang-bayang penguasaan; meningkatkan kerosakan Mantra bayang-bayang anda sebanyak 15%.

12. Pembasmian; setiap kali anda merosakkan sasaran anda dengan Mantra rasuah, anda mempunyai 6% peluang untuk meningkatkan kelajuan lakonan anda selama 10 saat yang akan datang.

13. Penularan; meningkatkan kerosakan ejaan rasuah anda dan pada masa yang sama menyebabkan ia menjadi lebih sukar untuk menjadi dispelled.

14. Malediction; meningkatkan ejaan anda sebanyak 3%. Selain itu, ia meningkatkan kemungkinan mogok kritikal yang berkala anda rasuah dan Bala tidak stabil sebanyak 9%.

15. Kematian memeluk; meningkatkan hayat Parit anda 30% jika kesihatan anda di bawah 20%. Jika kesihatan anda adalah di bawah 20% dalam 5v5 anda akan mati dalam masa hanya beberapa saat, jadi ia adalah tidak yang berguna dalam pasukan PvP, tetapi ia mempunyai beberapa kesan 1v1 pertempuran. Kesan lain adalah memperbaiki kerosakan Mantra bayang-bayang anda sebanyak 12% apabila Kesihatan sasaran anda adalah di bawah 35%; ini adalah sangat berguna untuk menamatkan pertempuran dengan cepat.

16. Tidak stabil Bala; 1150 Bayang-bayang kerosakan bagi 15 kedua dengan kerosakan 2070 dan melenyapkan kesan sebagai “bonus” untuk sesiapa yang berani untuk menghilangkan ia.

17. Kekal Bala; ejaan Haunt dan Parit kehidupan anda benar-benar boleh set semula tempoh rasuah ejaan pada sasaran.

18. Haunt; berurusan 654-673 bayang kerosakan dan memperbaiki semua DoT pada sasaran. Jika ia mendapat dispelled atau selesai, jiwa akan kembali dan memberikan penyembuhan itu sama dengan kerosakan diuruskan.

Beberapa panduan laser PvP Warlock lain boleh mencadangkan perbelanjaan seluruh tempat anda di Demonology untuk ikhtiar hidup yang lebih baik, tetapi dalam membina bakat Warlock ini saya akan meletakkan beberapa perkara dipertingkatkan Bolt bayang-bayang. Ia adalah ideal untuk anda bakat terselamat dan sebagai satu ejaan rizab dalam kes kutukan anda tidak bekerja pada lawan.

Musuh

Kebanyakan masa, anda mungkin mempunyai kemenangan dengan taktik mudah: Simpan berundur sambil pecahan Mantra DoT dan ketakutan, tetapi Bagaimana jika sesetengah orang mempunyai melakukan kerja rumah mereka benar-benar dan mereka datang juga disediakan bagi kemahiran tersebut? Ini adalah beberapa kemahiran yang yang berbahaya untuk anda:

1. Longkang mana anda; anda sepenuhnya bergantung mana anda untuk pertempuran. Warlock yang tidak mampu membekalnya mana dengan ialah tiada ancaman pada semua.

Penyelesaian: Bergantung kepada diketahui adalah, anda boleh menambah mana anda dengan menggunakan ketuk hidup; hanya menjadi sangat berhati-hati apabila anda berbuat demikian.

2. Keluarkan kutukan anda; melainkan anda mempunyai bayang-bayang Bolt atau mana-mana kerosakan langsung kemahiran lain pada lengan anda, anda mempunyai pilihan yang sangat sedikit untuk memenangi pertempuran apabila kutukan anda dikeluarkan.

Penyelesaian: membuat ia lebih sukar untuk lawan dispell Mantra anda dengan penularan dan Bala yang tidak stabil.

3. Menentang untuk takut; Saya tidak boleh memberikan anda penyelesaian yang sebenar ini. Anda masih mempunyai peluang untuk menang, tetapi ia akan menjadi lebih sukar untuk mencipta jarak kerana lawan boleh mengejar anda dengan kelajuan penuh mereka.

Penyelesaian di atas hanya membuat ia lebih sukar untuk lawan, tetapi ia tidak akan membuat anda memenangi pertempuran. Jika anda ingin meningkatkan peluang anda menang, anda perlu tahu kekuatan dan kelemahan setiap kelas, termasuk anda sendiri. Strategi kaunter yang baik yang boleh direka mengikut data tersebut.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *