Membimbing mereka dengan sumber-sumber penjagaan jangka panjang

Membimbing mereka dengan sumber-sumber penjagaan jangka panjang

Orang-orang kebanyakan, jika tidak semua, akan takut semakin lama kerana penuaan fasa kehidupan yang seolah-olah mencabar seseorang keremajaan, kemerdekaan, dan harga diri. Jika ibu bapa atau Datuk dan nenek anda menderita daripada pemikiran ini, mengambil sedikit masa untuk berkongsi dengan mereka pelbagai sumber penjagaan jangka panjang untuk membantu mereka Tala minda mereka kepada perkara-perkara menarik yang menanti mereka.

Bukan sebagai kanak-kanak kami akan sentiasa berharap kepada perkara-perkara yang membuat kita gembira seperti parti-parti harijadi, lawatan lapangan sekolah, Berbasikal sekitar kejiranan, trick or treat, dan Krismas antara lain? Penuaan melibatkan beberapa jenis regresi seperti individu yang kanan teragak-agak untuk awal tahun mereka.

Kebanyakan mereka menolak idea yang dibawa ke rumah jagaan kejururawatan dan diikat ke kerusi roda atau katil siang dan malam. Jika anda orang sangat imaginasi anda perlu bersabar lebih banyak dengan mereka kerana mereka boleh mengalu-alukan segala macam fobia pemikiran tentang jururawat dan guru-guru supaya mereka akan lebih suka tinggal rumah dan anda menjaga mereka.

Lagipun, banyak filem yang telah digambarkan jururawat sebagai sociopaths, pembunuh dan menipu. Anda perlu menarik perkara-perkara ini dari minda mereka terlebih dahulu sebelum anda boleh membuat mereka menyerap kebenaran tentang profesion kejururawatan dan bagaimana mereka berada dalam realiti.

Ibu bapa anda boleh mendapatkan rawatan di rumah jagaan kejururawatan atau mereka mungkin tidak. Hanya keadaan kesihatan masa depan mereka boleh menentukan ini tetapi mengapa menunggu masa sebelum mendedahkan mereka kepada jururawat yang sebenar dalam rumah kejururawatan yang sebenar? Sedang mereka masih mampu terus berfikir dan berkomunikasi, biarkan mereka bercakap dengan jururawat ini sendiri.

Titik yang perkara itu adalah anda perlu membimbing mereka kerana mereka perjalanan melalui fasa kehidupan baru ini kerana mereka telah dipandu anda pada hari pertama sekolah dan anda tidak mahu ditinggalkan bersendirian dengan guru dan rakan-rakan sekelas di dalam bilik darjah anda.

Sumber penjagaan jangka panjang terbaik

Jika anda tahu orang-orang yang sedang menerima rawatan jangka panjang (LTC) mungkin anda boleh melawat keluarga mereka dan bertanya mengenai kemudahan LTC yang kini berkhidmat sebagai rumah kedua orang tua mereka atau Kurang Upaya yang tersayang.

Bertanya kepada mereka bagaimana mereka tiba pada keputusan untuk memasukkan orang-orang yang mereka suka di rumah jagaan kejururawatan, dan pelarasan yang kedua-dua pihak terpaksa menjalani selepas kemasukan.

Anda keadaan kesihatan dan manusia Jabatan juga berfungsi sebagai sumber maklumat yang baik. Ia mempunyai senarai lengkap rumah kejururawatan, Kemudahan hidup bantuan dan agensi-agensi kesihatan utama yang berlesen dan dibenarkan untuk beroperasi.

Ia adalah penting bahawa orang-orang anda menerima semua maklumat ini yang Mai supaya mereka boleh menyediakan diri mereka emosi, mental dan fizikal. Jika anda sendiri semata-mata bertanggungjawab untuk kesihatan masa depan ibu-bapa anda, anda tidak akan mampu untuk sediakannya.

Biarkan mereka tahu bahawa anda tidak akan memaksa mereka berbuat apa terhadap mereka akan tetapi anda suka mereka yang begitu banyak yang anda tidak mahu menjauhkan mereka daripada sumber penjagaan jangka panjang yang berguna yang akan memperkenalkan mereka kepada takrif baru yang menyeronokkan, persahabatan dan hidup.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *