Memberitahu Tabloid kurus yang menakutkan-Alls

Memberitahu Tabloid kurus yang menakutkan-Alls

Saya akui ia. Saya membeli National Enquirer. Saya tahu, anda tidak harus mengakui anda membeli Enquirer tersebut, tetapi tajuk ini membuat saya! “Diet tulang-tulang dan kulit maut di Hollywood: bintang-bintang yang mempertaruhkan hidup mereka untuk menjadi kurus.” Tidak boleh outdone, majalah IN TOUCH penutup cerita ini lebih kurang sama dengan tajuk yang: “MENAKUTKAN kurus!” Sebenarnya, saya tidak “membaca” Enquirer ini pada semua, saya adalah, gaduh, “Melakukan penyelidikan profesional…”

TABLOID MEMBERITAHU ALLS!

Bagaimanapun, pada penutup Enquirer yang ada gambar yang “agak bertulang kurus” Angelina Jolie pada 5′ 7 “100 kg, Anna Kournikova 5′ 6” dan 110 pounds dan Sijil Blanchett 5′ 8 “dan 106 paun, antara lain.

Selepas saya flipped lepas gambar selulit punggung Sharon Stone circled dan diperbesarkan bagi butiran (tidak, saya minta maaf untuk mengatakan, saya saya tidak bergurau tentang itu!), ciri-ciri cerita di dalam membincangkan satu isu yang benar-benar cukup serius:

Dr. Stanley tajuk berkata bahawa “diet kulit dan tulang adalah amat berbahaya dan boleh menyebabkan implikasi kesihatan yang serius. Secara literal, mereka kebuluran diri mati.”

Dr. Title berkata bahawa selebriti Hollywood tahu bahawa mereka melihat 10 kg lebih berat kamera supaya mereka telah menggunakan langkah-langkah yang melampau (sering termasuk penyalahgunaan dadah diet), hampir semua pada satu-satu masa ke titik di mana walaupun casusal pemerhati notis protruding tulang dan rel nipis badan dan tertanya-tanya jika mereka sudah pergi terlalu jauh.

Orang mati menjadi nipis, dan Malangnya, cliché itu terbukti benar-benar benar pada lebih daripada satu kesempatan dari anoreksia yang teruk.

KURUS TIDAK SEMESTINYA BERMAKNA SIHAT

Semua terlalu kerap, orang yang terlupa untuk memasukkan “Kesihatan” apabila mereka sudah menetapkan matlamat mereka. Ianya hanya “x kg” atau “saiz X” atau “X % lemak badan”, tetapi jarang disebut Kesihatan, tenaga, pemakanan dan kualiti hidup.

Terdapat bahagian untuk “menakutkan kulit dan tulang diet ini” itulah lebih membimbangkan. Saya sedang mesyuarat di-Raja ini hanya kerana saya jurulatih kehilangan lemak yang telah mengambil ujian komposisi badan yang lebih daripada 7,000 selama ini, itulah sebabnya kebanyakan orang tidak tahu tentang perkara ini.

Dr. Title, dalam cerita Enquirer, berkata bahawa diet ini “cuti Diet mencari rangka dengan tulang-tulang yang protruding di bawah kulit.” Benar. Dan banyak dengan jelas akan flirting dengan gangguan makan.

Tetapi sesuatu yang lain saya dapati daripada pengalaman saya bahawa berdiet kebuluran sering boleh menghasilkan bertentangan dengan hasil yang dihasratkan. Daripada meningkatkan komposisi badan anda…

LEMAK BADAN ANDA KEPADA NISBAH OTOT SEBENARNYA BOLEH MENJADI LEBIH BURUK DAN ANDA MENJADI “KURUS LEMAK ORANG!”

Itu adalah betul. Bukan sahaja tidak tidak kurus = sihat, kurus juga tidak = lean, dan kurus tentu = otot.

Diet kebuluran menjadi mangsa “Sindrom lemak kurus” dan mereka yang diet tidak banyak “berat”, tetapi berat badan terdiri daripada otot yang lebih banyak daripada lemak, jadi mereka berakhir dengan hampir tiada otot kiri, tetapi tompok-tompok lemak yang degil masih kekal!

Terlalu buruk mereka yang sedang berdiet off semua otot mereka, kerana otot adalah enjin yang menggerakkan metabolisma anda.

Kadang-kadang ia tidak diet “kulit dan tulang” sekali, ia adalah “tulang dan lemak diet.”

Saya telah diukur komposisi badan beberapa wanita yang sepintas lalu kasual kelihatan nipis atau kurus walaupun sungguh-sungguh, dan kejutan dan dismay saya, saya dapati mereka telah membawa lemak badan dalam julat “lebih teruk daripada purata”!

Seorang wanita yang saya diuji adalah kira-kira 5′ 7 “dan paun 121. Carta berat badan ketinggian mana-mana atau oleh mana-mana standard yang akan menjadi nipis.

Dan ini menunjukkan kecacatan berfikir hanya dari segi “kurus,” “nipis” atau bahkan hanya “bodyweight”: lemak badan beliau dikira satu perbuatan tinggi 28%! Itulah 34 kg lemak daripada 121 kg, meninggalkan hanya 87 pound badan kurus besar-besaran dan lemak percuma-tisu!

Bayangkan sejenak tulang lengan, dengan satu inci pad lemak persekitarannya, jenis seperti buih penebat sekitar paip. Itulah apa yang lengan beliau adalah seperti, hanya dengan “penebat” lemak tulen!

Apabila saya meraih belakang dia (sangat tipis) lengan-itu hanya satu kali ganda lemak gergasi! Benar-benar tiada otot – hanya tulang dan lemak.

Adakah anda berfikir dan kini mula untuk melihat masalah yang kami ada di sini dengan cara kebanyakan orang yang berdiet? Adakah anda menyedari bagaimana perlahan metabolisma anda akan jika anda hanya mempunyai 87 paun lean jisim tubuh? Bagaimana lemahnya anda akan? Adalah bahawa apa yang anda benar-benar mahu?

Saya digunakan untuk berfikir “lemak” adalah buruk. Kemudian saya mendapat tahu tentang “kurus lemak” – apa-apa yang lebih buruk daripada lemak kurus, betul?

Tidak begitu cepat, bagaimana kira-kira “kurus-lemak, kekurangan, tidak sihat dan lemah?” SEKARANG ITULAH BURUK!

Orang akan jadi kerana hanya pound bodyweight dan penampilan luaran “kurus” atau “nipis ‘ mereka memberi perhatian tidak kepada Kesihatan, tenaga, kekuatan, fungsi, otot dan kecergasan – perkara-perkara yang dikira!

4 TIPS UNTUK MENJADI “KECERGASAN MODEL LEAN”… TIDAK “WAIF-MODEL KURUS”

(1) PERTAMA. Di atas segala-galanya, tidak begitu.

Mana-mana diet kalori yang sangat rendah boleh bekerja pada mulanya, tetapi itulah di mana bahaya – ada rasa yang palsu daripada kejayaan yang dicapai dengan penurunan berat badan yang cepat.

Pesat bodyweight kerugian hampir tidak pernah berlangsung. Masalahnya ialah, anda sudah tahu bahawa. Tetapi anda sangat ingin percaya janji tetap pantas, supaya anda mengabaikan logik sendiri dan bertindak atas emosi.

Tidak pernah kebuluran diri sendiri. Ia adalah lebih baik untuk membakar lebih banyak kalori dengan senaman dan aktiviti daripada untuk mengurangkan lebih banyak kalori.

Apabila anda aktif dan pembakaran kalori, anda boleh makan lebih, memberikan anda lebih banyak vitamin, mineral, pelbagai khasiat pemakanan, serat, asid lemak dan asid amino.

Pemakanan yang betul = Kesihatan optimum. Kebuluran diri sendiri = pemakanan mencukupi = kesihatan miskin

(2) Kedua, anda perlu membuat latihan merupakan sebahagian daripada program latihan sepanjang hayat anda kekuatan.

Anda perlu melakukan latihan rintangan. Ini adalah rangsangan dan isyarat badan anda untuk menjaga otot ini apabila anda berada di atur kehilangan lemak sederhana mengurangkan kalori.

Latihan berat badan bukanlah hanya untuk ahli bina badan. Terdapat tiada pengganti untuk kekuatan latihan dalam mengekalkan otot, stoking metabolisme anda, semakin anda kurus, membuat anda muda biologi dan menjaga anda sihat.

Ya – melakukan kardio anda juga. Tetapi Jangan lakukan hanya kardio dan rasa itu cukup. Kardio + latihan berat akan unsur-unsur menjalankan dua bahawa apabila selesai gabungan akan menghasilkan kehilangan lemak yang paling sihat keputusan anda boleh mendapatkan, sambil mengekalkan semua otot anda.

TIDAK MELAKUKANNYA!

Hampir semua orang-orang “kurus lemak” lakukan dua perkara:

1. Kebuluran diri pada Diet kalori yang sangat, sangat rendah 2. Enggan mengangkat berat

(3) Ketiga, anda perlu menukar bahasa anda.

Kata-kata yang begitu kuat! Perubahan dalam kosa kata serta-merta boleh mengubah perasaan dan mula mengubah tingkah laku anda.

Jika kita berhenti mencuba untuk berhenti “mati menjadi nipis” dan “kurus” (apa yang dahsyat metafora), dan sebaliknya kita tumpuan “menjadi sihat” dan “menjadi kurus” perbezaan yang ketara ia akan membuat.

Bagaimana jika anda menumpukan usaha “membantu pemakanan anda” bukannya “akan Diet?” Apakah perbezaan anda fikir bahawa? Hanya bunyi itu – “pemakanan” – bagaimana ia membuat anda merasa berbanding “Diet?” Saya serius, berfikir tentang itu. Persatuan apa datang bersama-sama dengan setiap perkataan?

Bagaimana jika anda ditambah ke senarai matlamat keinginan untuk mencari dan “Olahraga.” Bagaimana yang akan menukar perspektif anda? Adalah dalam Keretapi-nipis, protruding tulang melihat anak terlantar-model “Olahraga???”

ADAKAH INI!

Sentiasa termasuk menjadi”sihat” dalam matlamat anda, bukan sahaja mencapai berat badan atau pakaian saiz tertentu. Sentiasa termasuk “menjadi LEAN” dalam matlamat anda, Jangan sekali-kali hanya kehilangan bodyweight. Sentiasa fokus pada “meningkatkan pemakanan” tidak “berdiet.”

(4) Keempat, mengukur komposisi badan anda.

Anda perlu sedar perbezaan antara bodyfat dan bodyweight dan anda mesti memahami peratusan lemak badan dan ujian lemak badan.

Yang tidak bermaksud tidak menggunakan skala dan mengabaikan apa yang cermin menunjukkan anda dan bagaimana anda pakaian yang sesuai, ia bermaksud melakukan semua perkara di atas.

Sentiasa mengukur komposisi badan anda (skinfold caliper atau kaedah lain), dan memahami apa yang sedang anda kehilangan – ianya berat atau lemak? Ianya hanya berat air? Ia boleh otot anda sudah kehilangan?

Ukuran tunggal yang akan memberitahu anda.

MEMBAKAR LEMAK, PASTIKAN OTOT

Segala-galanya yang saya telah diterangkan mengenai apa yang perlu anda lakukan dan apa yang anda tidak patut lakukan adalah sama dengan pendekatan yang * asli * ahli bina badan dan kecergasan pesaing telah sentiasa digunakan.

Atlet-atlet ini tidak mampu untuk kehilangan auns otot, jadi mereka melatih keras dan makan sebanyak 6 bersih-asli-makanan sehari untuk feed otot.

Ia adalah pendekatan yang saya gunakan untuk mencapai jenis keadaan fizikal yang anda lihat dalam gambar di laman web saya, dan ‘ pendekatan saya telah mengajar kepada orang lain selama dalam atur cara pembakaran lemak saya.

Saya berharap bahawa orang-orang yang lebih banyak yang ditumpukan hanya menjadi kurus akan mula memberi tumpuan kepada perkara yang betul:

Ianya tidak berfikiran “kurus.” Ia adalah kira-kira yang “lean” dan “sihat.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *