Memberi penjagaan kesihatan untuk pesakit kencing manis yang Uninsured dan Underinsured

Memberi penjagaan kesihatan untuk pesakit kencing manis yang Uninsured dan Underinsured

Bil pembaharuan Kesihatan AS berlalu lebih setahun yang lalu. Walau bagaimanapun, berjuta-juta rakyat Amerika masih bergelut dengan bil-bil perubatan. Orang dengan syarat-syarat Kesihatan terlebih dahulu mempunyai masa yang amat sukar.

Pesakit kencing manis adalah satu contoh daripada sekumpulan orang-orang yang mempunyai masalah mendapatkan Diinsuranskan. Dasar-dasar Kumpulan, melalui majikan, haruslah meliputi kebanyakan perkhidmatan perubatan dan preskripsi. Walau bagaimanapun, ramai rakyat Amerika kekurangan liputan Kumpulan. Mereka mungkin mempunyai pekerjaan tanpa pelan kesihatan Kumpulan, atau mereka mungkin mempunyai masalah menjaga kesihatan Insurans semasa kahwin.

Di kebanyakan negeri, dasar-dasar perubatan utama individu atau keluarga akan menerima pesakit kencing manis. Oleh kerana rawatan yang tepat adalah penting untuk mengekalkan kesihatan, bagaimana boleh keluarga mendapatkan bantuan jika mereka walaupun tidak dapat membeli polisi peribadi? Bagaimana pesakit kencing manis uninsured mampu penjagaan kesihatan?

Beberapa bahagian bil pembaharuan Kesihatan baru telah pun dilaksanakan. Anda akan melihat perubahan yang lebih banyak dan lebih banyak. Syarikat insurans tidak dibenarkan untuk menolak kanak-kanak sehingga usia 19 tahun, syarat-syarat Kesihatan sedia ada pee. Selain itu, ibu bapa boleh menjaga anak-anak mereka pelan sehingga umur 26. Ini telah membantu ramai orang yang membuat pasti bahawa orang muda, ibu-bapa yang mempunyai Kumpulan perlindungan, pertolongan memberi penjagaan kesihatan. Tetapi bagaimana pula dengan pesakit kencing manis dewasa tanpa pelan perubatan? Bagaimana pula dengan orang-orang muda yang tidak mempunyai kemewahan dari ibu bapa yang mempunyai insurans kesihatan? Jadi, di mana Adakah orang seperti ini pergi untuk mendapatkan bantuan?

Setiap negeri di Amerika Syarikat mempunyai pelan kesihatan berisiko tinggi atau kolam bagi orang-orang dengan syarat-syarat kesihatan. Kini, Terdapat juga sebuah kolam Kesihatan Persekutuan baru yang sedang dilaksanakan seluruh negara. Anda boleh mencari di laman web untuk pelan kesihatan berisiko tinggi di negeri sendiri untuk mencari maklumat lanjut untuk keadaan anda, dan bagaimana dan bila rancangan Persekutuan akan dilaksanakan di kawasan anda. Program Persekutuan menjanjikan sedikit kelegaan. Tetapi walaupun setiap negeri mempunyai rancangan, di antara rancangan-rancangan ini agak mahal. Mereka juga mungkin mempunyai tempoh menunggu, dan juga, tidak semua orang layak untuk perlindungan. Terdapat had kepada bilangan orang yang akan diterima oleh program Kebangsaan.

Anak-anak keluarga dengan rendah hingga sederhana pendapatan juga boleh layak untuk anak-anak Kesihatan insurans pelan (cip). Ini adalah satu usaha Persekutuan dan Negeri untuk perlindungan berjuta-juta kanak-kanak di Amerika Syarikat yang tidak mempunyai sebarang akses lain untuk insurans kesihatan. Jadi sementara Negeri atau kolam renang negara berisiko tinggi akan membantu sesetengah orang, mereka tidak penyelesaian yang paling sesuai untuk semua orang. Dan keluarga mestilah memenuhi kelayakan pendapatan untuk mendapatkan anak-anak mereka didaftarkan dalam cip.

Terdapat sebuah Yayasan persendirian yang menyatukan pelbagai sumber, termasuk sumber-sumber kesihatan untuk pesakit kencing manis. Ini adalah perkongsian untuk bantuan preskripsi. Anda boleh melawat laman web mereka di PPARX.org. Pertubuhan PPARX telah disambungkan banyak orang sakit dengan bantuan yang mereka perlukan. Sudah tentu, Kumpulan ini membantu orang-orang yang mendapatkan bantuan yang memberi ubat-ubatan. Ada juga carian Poskod yang mudah jika anda perlu mencari kos rendah klinik dan doktor. Di samping itu, anda boleh mencari maklumat untuk dihubungi bagi asas dengan wang untuk membantu orang-orang yang mempunyai masalah kerana penyakit-penyakit tertentu.

Ia adalah sukar bagi orang-orang untuk menguruskan isu-isu kesihatan mereka tanpa pelan perubatan yang baik. Walau bagaimanapun, ini adalah keadaan yang berjuta-juta rakyat Amerika mendapati diri mereka di. Sumber luar sana untuk membantu orang-orang ini, dan ia mungkin mengambil beberapa kerja, tetapi anda boleh mendapatkan bantuan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *