Memberi anda ujian sensitiviti zakar lelaki A

Memberi anda ujian sensitiviti zakar lelaki A

Terdapat banyak orang luar sana yang telah membawa kepada mempercayai bahawa keupayaan untuk terus pergi di jam Hadiah khas. Tetapi kebanyakan wanita akan bersetuju bahawa selepas 20 minit atau lebih, cukup cukup – bahagian-bahagian halus hanya bertujuan mengambil begitu banyak mengalahkan seorang. Selain itu, meletakkan banyak usaha dalam mendapat dia pergi tanpa sebarang keputusan boleh menggalakkan dan meninggalkan wanita tertanya-tanya sama ada dia benar-benar menikmati dirinya.

Malah, manakala lelaki boleh suka idea mampu untuk terus lama cukup untuk memberikan keseronokan rakan-rakan mereka, satu sesi yang panjang boleh menjadi terlalu banyak untuk mereka juga. Pada satu ketika, kekecewaan boleh memotong keseronokan dan merosakkan mood, meninggalkan kedua-dua pasangan berasa tidak berpuas hati dan tertanya-tanya apa yang mereka lakukan salah. Dalam banyak kes, ia bukanlah kekurangan tarikan atau keseronokan, tetapi masalah zakar yang biasa berkaitan dengan desensitization, yang membawa kepada kehilangan keseronokan dalam pertemuan intim.

Semasa bercakap tentang masalah zakar mungkin merasa janggal dan tidak ada wanita mahu Bunyi seperti dia adalah mempersoalkan kejantanan beliau atau minat dia, bekerja bersama-sama untuk menyelesaikan isu-isu yang berkaitan dengan kehilangan perasaan di kulit zakar boleh memulihkan keseronokan yang pasangan menikmati bersama-sama dan membina baru tahap kepercayaan antara mereka.

Memahami zakar – apa yang menyebabkan kehilangan sensitiviti?
Zakar adalah organ yang kompleks, dan terdapat banyak faktor yang berkaitan dengan sensasi dan kenikmatan. Ini termasuklah penerima deria dalam kulit zakar, sistem peredaran darah dan keadaan lapisan luar kulit itu sendiri. Semua ini perlu bekerja dan bersama-sama dengannya untuk mendapatkan yang terbaik daripada pengalaman erotik.

Walau bagaimanapun, ini juga bermakna bahawa jika apa-apa yang tidak berfungsi dengan betul, hilang deria rasa mungkin berlaku. Persisian s-VHS kerosakan kepada sel-sel saraf dalam edaran kulit, miskin, dan toughening di lapisan luar kulit (proses yang dipanggil keratinization) semua boleh menyumbang untuk mengurangkan kepekaan. Isu-isu ini adalah biasa dan selalunya akibat daripada Haus dan lusuh kehidupan harian, dan dari masa ke masa, mereka mungkin menjejaskan keupayaannya untuk mengesan rangsangan erotik ke zakar.

Ujian kehilangan sensasi zakar
Langkah pertama untuk merempuh kehilangan sensasi zakar adalah menentukan sama ada terdapat masalah dan berapa banyak ia mungkin. Wanita boleh membantu rakan-rakan mereka dengan ujian di rumah mudah untuk kehilangan sensitiviti dengan langkah-langkah berikut:

1. Lelaki harus dilepaskan bajunya dan berdiri; matanya hendaklah ditutup atau dilindungi dengan penutup yang. Ujian akan bekerja terbaik dengan zakar untuk tegak.

2 Wanita perlahan-lahan patut hujung jari beliau ke atas zakar, bermula dari asas dan bergerak ke atas Turus kepada Ketua. Lelaki itu patut melaporkan apabila dia boleh merasakan sentuhan; di mana-mana tempat di mana dia tidak dapat merasakan jari-jari dia, dia perlu mengambil perhatian terhadap lokasi.

3. Jika kurangnya sensasi yang dikesan di mana-mana kawasan, dia boleh mengulangi prosedur menggunakan sebuah kiub ais, sekali lagi mencatatkan sensasi sama ada berkurangan atau hadir sama sekali.

Menjaga beliau pakej-di rumah penyelesaian untuk mengekalkan zakar sihat
Jika kehilangan sensasi yang dikesan, Terdapat beberapa langkah yang boleh diambil untuk meningkatkan sensitiviti:

1. Tanya dia memakai pakaian yang longgar-sesuai yang selesa yang bebas-mengikat untuk membenarkan peredaran yang mencukupi di kawasan.

2. Jika dia Merokok atau menggunakan produk-produk tembakau yang lain, dia harus berhenti – tembakau dikaitkan dengan kehilangan sensasi dan mati pucuk.

3. Percubaan dengan sentuhan lembut, kedudukan yang berbeza dan juga mainan untuk “melatih semula” Nya tisu deria.
4. Menggunakan formula nutrien khusus zakar (kebanyakan profesional kesihatan mengesyorkan minyak lelaki 1 lelaki) mengandungi vitamin, asid amino dan antioksidan yang direka khusus untuk meningkatkan kesihatan kulit dan saraf zakar. Ini emollients semulajadi membantu slough tisu keratinized yang jauhnya, serta menyokong pertumbuhan semula sel-sel kulit yang sihat. Pelembab semulajadi mengekalkan kulit yang lembut, lembut dan responsif kepada sentuhan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *