Membeli polisi insurans kesihatan berpatutan

Membeli polisi insurans kesihatan berpatutan

Menurut Yayasan Kaiser keluarga hampir kira-kira 65% rakyat Amerika sangat benar-benar mempunyai pelan insurans kesihatan yang ditawarkan oleh majikan mereka. Bilangan rakyat Amerika yang semakin berkembang dan juga kemelesetan kerana yang Amerika tidak boleh mendapat sebarang pekerjaan. Ini adalah beberapa penyelesaian yang praktikal untuk mempunyai insurans kesihatan pada kadar yang munasabah dan berpatutan:

1. Sentiasa mempertimbangkan untuk membeli pelan insurans kesihatan individu jika anda boleh layak proses pengunderaitan perubatan. Jika anda boleh layak melalui proses pengunderaitan perubatan, mempertimbangkan untuk membeli perlindungan individu. Sebab utama di sebalik ini adalah bahawa pelan insurans kesihatan Kumpulan adalah sangat mahal dan banyak masa yang yang tidak berpatutan, jadi untuk mendapatkan insurans kesihatan kurang mahal dan munasabah rancangan membeli pelan insurans kesihatan individu.

2. Jika anda sangat benar-benar akan melalui laluan ini, kemudian juga mempertimbangkan membeli polisi sangat tinggi potongan insurans kesihatan kerana ia akan sangat benar-benar menjimatkan banyak wang premium insurans kesihatan. Juga memilih untuk membayar co Lawatan doktor dan juga untuk manfaat kad perubatan preskripsi. Jika anda akan melakukan ini anda akan dapat menjimatkan banyak wang premium insurans kesihatan. Lawatan doktor, dan juga harga ubat-ubatan preskripsi pasti akan pergi ke arah yang dibenarkan di dalam polisi insurans kesihatan dan kemudian mereka semua akan sangat benar-benar dilindungi sebaik sahaja deduktible berpuas hati.

3. Mengambil kira polisi insurans kesihatan yang menggunakan rangkaian dipanggil PPO pembekal. Jika anda Manjakan diri anda berbuat demikian, kemudian walaupun anda telah memberikan perbelanjaan untuk masalah perubatan anda akan sangat benar-benar mendapat diskaun beberapa daripada caj perubatan.

4. Jika anda rasa kes anda adalah satu yang sementara dan anda akan bekerja dengan sebuah syarikat yang sangat benar-benar menyediakan anda dengan insurans kesihatan, pertimbangkan membeli polisi insurans kesihatan yang utama “Jangka pendek”. Premium bagi polisi-polisi insurans kesihatan adalah sangat benar-benar jauh lebih rendah berbanding semua kesihatan individu perlindungan pelan lain.

5. Dasar-dasar boleh terutamanya dibeli sehingga setahun dan anda boleh membayar premium untuk polisi insurans kesihatan bulanan sehingga anda tidak lagi memerlukan polisi insurans kesihatan. Ini akan sangat baik bagi orang-orang yang benar-benar sangat sihat kerana mereka tidak akan keperluan polisi insurans kesihatan bagi banyak lagi, jadi dengan cara ini, mereka boleh menjimatkan wang yang banyak.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *