Membeli-belah untuk pakaian baru selepas Liposuction

Membeli-belah untuk pakaian baru selepas Liposuction

Liposuction (lipo) adalah pembuangan lemak badan dengan menggunakan sedutan. Biasanya, prosedur ini dilakukan di bawah bius selepas seseorang telah datang dengan berat matlamat mereka tetapi tidak dapat untuk membuat lemak degil yang bergerak. Liposuction adalah proses patung badan supaya keputusan yang diingini. Sebaik sahaja prosedur selesai dan anda benar-benar sembuh, peluang yang baik bahawa anda akan perlu pergi membeli-belah beberapa pakaian baru!

Jelas sekali, kawasan di mana anda mempunyai lipo akan menentukan apakah jenis pakaian yang anda perlukan untuk menggantikan. Adakah anda mempunyai liposuction di lengan atau leher anda? Anda perlukan beberapa puncak baru! Adakah anda mempunyai prosedur yang dilakukan ke atas peha? Kemudian anda akan memerlukan beberapa baru seluar jeans dan Seluar pendek! Membeli-belah akan jauh berbeza daripada sebelum. Pakaian akan patut benar-benar berbeza selepas anda telah sembuh dari pembedahan daripada apa yang mereka lakukan sebelum. Pastikan bahawa anda telah sepenuhnya sembuh dan bengkak telah benar-benar berkurangan sebelum cuba menambah ke almari pakaian anda.

Jika anda kehilangan banyak berat badan, anda mungkin akan mendapati diri anda membeli-belah di sebuah Jabatan yang benar-benar berbeza daripada kedai daripada sebelum. Anda juga boleh membeli-belah di kedai-kedai yang berbeza sama sekali. Jika anda tidak pasti dengan saiz anda, kemudian mengambil beberapa saiz yang berbeza untuk bilik persalinan dengan anda. Perlu diingat bahawa saiz boleh berbeza-beza secara dramatik dari Reka bentuk satu sama lain. Tidak mendapat terlalu bergantung pada saiz pada label. Mencari sesuatu yang sesuai dengan baik dan memakainya dengan bangga.

Peluang yang baik bahawa anda akan perlu untuk membeli banyak pakaian baru. Mulakan perlahan-lahan (lebih mudah pada bajet) dan membeli beberapa keping kualiti yang serba boleh. Jika anda berpakaian bijak, anda boleh mengembangkan almari anda secara dramatik dengan beberapa perkara pada satu masa. Sebagai contoh, pasangan yang anggun berpakaian hitam Seluar adalah item ruji yang besar. Begitu juga, pakaian yang mudah yang boleh pergi dari Pejabat kepada pihak akan menjadi tambahan yang bagus untuk almari anda.

Manakala ia telah disebutkan sebelum ini, anda benar-benar perlu untuk memastikan bahawa semua bengkak telah berkurangan sebelum cuba untuk membeli-belah. Jika anda dapat keluar dan kira-kira terlalu awal, anda akan menetapkan pemulihan anda kembali dan ia akan mengambil masa lebih lama untuk bengkak dan rasa tidak selesa untuk pergi. Selain itu, pembelian anda akan tidak sesuai kerana bengkak akan memberikan anda satu tepat dengan pakaian yang sesuai. Jika anda tidak sabar, cuba membeli-belah dalam talian dan menghapuskan perjalanan keluar dari rumah.

Sekarang bahawa anda mempunyai badan yang anda mahu, membeli-belah perlu menjadi satu pengalaman yang menyeronokkan. Anda boleh membeli besar mencari pakaian yang sesuai serta menikmati bagaimana anda melihat mereka. Anda tidak akan cringing dalam bilik persalinan atau ingin anda boleh memakai pakaian imut lagi!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *