Membeli-belah untuk jurulatih kecergasan Elliptical untuk

Membeli-belah untuk jurulatih kecergasan Elliptical untuk

Dengan membaca artikel ini, anda akan belajar bagaimana untuk membeli-belah untuk jurulatih untuk elliptical dalam cara yang akan menjimatkan wang yang banyak. Menentukan berapa banyak wang yang anda boleh menghabiskan terlebih dahulu akan menjimatkan banyak masa dan kekecewaan lagi garis bawah. Pelajaran pertama bagaimana untuk membeli-belah untuk jurulatih elliptical untuk tidak jatuh cinta dengan mesin yang terlalu mahal.
Menggunakan strategi yang sama untuk membeli sebuah kereta: hendak mengelakkan jatuh cinta dengan satu jenama baru dan kemudian mencari ianya dua kali bayaran ansuran bulanan yang anda anggaran bagi. Sebaik sahaja anda telah menetapkan amaun dolar yang anda mahu belanjakan, anda boleh menentukan jika anda akan membeli baru atau terpakai.
Membaca beberapa Ulasan
Internet adalah tempat yang hebat untuk menghabiskan sedikit masa sementara mendapat nasihat percuma tentang bagaimana untuk membeli-belah untuk pelatih elliptical. Membaca Ulasan dan perbandingan yang ditulis oleh pengguna elliptical jurulatih akan menyediakan anda dengan maklumat yang tidak ternilai tentang prestasi produk.
Mencuba beberapa
Sekarang bahawa anda mempunyai bajet yang ditubuhkan dan membaca Ulasan dan perbandingan, anda harus mempunyai idea yang agak baik tentang jurulatih elliptical yang anda mahu membeli. Tetapi membeli sebelum mencuba secara amnya tidak adalah idea yang baik.
Hujung kedua bagaimana untuk membeli-belah untuk satu jurulatih elliptical adalah untuk pergi ke kelab kesihatan tempatan yang mempunyai mesin anda dan cuba bekerja di atasnya. Anda mungkin perlu membayar kos yang kecil, tetapi banyak kelab-kelab kecergasan akan memberikan anda lulus mingguan percuma jika anda menunjukkan sedikit minat menjadi ahli. Bersenam atas mesin selama seminggu penuh benar-benar akan memberitahu anda jika mesin ini adalah untuk anda atau tidak.
Membeli baru
Bajet anda memberitahu anda bahawa anda mampu untuk membeli jurulatih elliptical baru Jadi sekarang pergi di internet untuk mencari harga yang terbaik anda. Walaupun anda tidak mungkin akhirnya membeli di Internet kerana saiz dan berat pelatih elliptical, anda masih memerlukan maklumat ini supaya anda boleh berunding dengan pengedar tempatan.
Membeli digunakan
Petua nombor tiga pada bagaimana untuk membeli-belah untuk jurulatih elliptical gunakan tempatan Iklaneka, E-Bay, dan Craigslist. Anda kini sedang mencari seorang jurulatih elliptical yang digunakan yang telah ditawarkan untuk dijual oleh pemilik asal. Manual dan resit pembelian asal pemilik akan membantu anda lagi selari dengan apabila anda membuat keputusan untuk menjual diri anda, dan pembelian baru. Kemudian anda akan gembira anda sudah tahu bagaimana untuk membeli-belah untuk satu jurulatih elliptical.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *