Membangunkan dinding kaca yang Ai blok bilik pancuran mandian dan asas

Membangunkan dinding kaca yang Ai blok bilik pancuran mandian dan asas

Emptor Kaveat (yang dalam bahasa Latin “Benarkan pembeli berhati-hati”). Di dalam bangunan pancuran mandian blok kaca (atau pancuran mandian borang apa-apa isu itu) kenyataan ini tidak dapat lebih benar daripada hari ini. Dengan kontraktor-kontraktor yang scrambling untuk bekerja dan berusaha untuk melemahkan satu tertentu yang berbeza dengan harga beberapa akan terdorong untuk mengurangkan sudut selepas mereka sudah diberi fungsi. Mendedahkan beberapa kontraktor tempat yang paling mudah untuk mengekalkan tunai mereka (tidak) 2AA di lokasi-lokasi kebanyakan lelaki dan wanita tidak melihat dan tidak tahu banyak kira-kira (ia adalah benar-benar dalam rangka apa yang ada di sebalik barangan siap – dan pancuran mandian yang asas dan backboards dinding).

Tidak pernah membenarkan diri anda bertukar keluar menjadi statistik untuk tambahan kepada beribu-ribu dan beribu-ribu ringgit dilaburkan hanya kira-kira setiap tahun dalam penggantian dan pembaikan pancuran mandian. Mendapatkan bermaklumat, dapatkan ia siap 1 masa yang sesuai, dan benar-benar tidak berpuas hati komponen kos rendah. Ai (atau sekurang-kurangnya bekalan air yang tahan digunakan) televisyen anda untuk mengekalkan ia menarik dan berguna.

Laporan ini akan membekalkan 5 1/2 kaedah yang berfungsi untuk pastikan masa tugas yang pertama makmur pancuran mandian.

Bergerak 1 – memilih pancuran mandian anda asas – semuanya bermula dengan asas – dalam kes ini televisyen anda kuali atau asas. Sesungguhnya, ini adalah tempat di mana Resolusi termurah mungkin hanya itu – rendah kos dan mungkin bermasalah dalam mengendali dilanjutkan. Berikut adalah beberapa cadangan yang asas bergantung kepada dana anda:

& jantan nilai kewangan yang cekap – jika wang yang ketat melihat menggunakan yang berikutnya:

-Orang sekeping akrilik asas – asas ini datang preformed, prefinished dan pre-pitched dan mempunyai sebuah binaan sekeping orang untuk membasmi masalah kerosakan h2o melalui bahagian bawah asas. Di atas dibuat daripada akrilik yang tidak akan retak atau kuning seperti kadang-kadang dilihat dengan asas gentian kaca. Keburukan pancuran mandian blok kaca dengan asas akrilik yang sudah sedia ada dalam dimensi terkurung (kini di pasaran tempat terdapat 72 “x 51” bersiar-siar di pancuran mandian dan 60 “x 32” dan 60 “x 34” pancuran yang terbaik dilengkapi untuk tab mandi pancuran mandian penukaran) dan terhad warna-warna (putih dan biskut).

-Lumpur menetapkan asas pan – walaupun sesetengah orang hari akan kelibat untuk menyimpan dolar dengan asas-asas mortared menjadi benar-benar berjaga-jaga sebelum meneruskan dengan pilihan ini (untuk tidak diwujudkan “Lumpur asas” boleh jadi sesuatu musibah dalam panjang yang beroperasi jika ia benar-benar tidak dilakukan betul-betul). Teknik ini dibina dengan tangan di laman web tugas anda dan ini memakan masa untuk melengkapkan. Pemasang harus membuat di Padang yang betul, membuat kekangan yang betul dan taktik waterproofing. Anda adalah bergantung sepenuhnya kepada bakat dan maklumat pemasang dengan teknik ini vs kilang pasang siap jenis asas.

& jantan dana berharga pertengahan – Syukurlah pemilihan di dalam komponen titik harga pertengahan pasaran telah meningkat secara drastik sekitar 5 lepas bertahun-tahun. Ada dua yang paling digemari:

(A) khususnya satu sepotong berkembang polistirena asas bagi yang bersedia memohon jubin – asas ini menawarkan terbesar dalam fleksibiliti secara keseluruhan. Ia boleh dikemukakan kepada hampir mana-mana saiz atau bentuk (anda juga boleh mempunyai dinding pancuran mandian yang melengkung di luar base ini – iaitu jejak tidak asas tidak perlu menjadi segi empat tepat, persegi mencondong Reka bentuk). Dalam longkang boleh ditempatkan di mana-mana yang anda ingin memilikinya yang boleh dolar yang penting dalam usaha pembentukan semula yang disebabkan kepada fakta yang anda boleh menghilangkan kos paip anda bergerak. Di samping itu asas ini dibina dalam Bahagian 1, adalah 100% kalis air dan mereka mempunyai no seolah. Mereka akan mudah untuk menubuhkan dan sedia untuk batu jubin dan Sungai juga.

(B) Swanstone stabil base permukaan – bunyi swanstone permukaan yang asas adalah juga kalis air, semua set ke set sehingga apabila mereka tiba dan kawasan permukaan yang terkemuka selesai luar kotak. Kelemahan bagi teknik ini terhad dimensi dan bentuk yang diperolehi sebagai standard.

& jantan peranti dasar termahal – adat dicipta program asas yang dicipta daripada Corian boleh juga digunakan untuk blok yang anda sediakan. Asas ini telah siap pada Perdana dan dibuat kepada perintah. Kelemahan mereka adalah mereka adalah agak besar (yang boleh membuat mereka sukar untuk melakukan kerja dengan dalam pembentukan semula tugas) nilai beli asal boleh menjadi luar bajet agak sedikit.

Tindakan 2 – memilih dinding sekeliling dan backer Lembaga atur – sesetengah peranti bunyi permukaan dinding yang kalis air (kecuali kelihatan di sudut-sudut) betul keluar dari kotak. Ini melibatkan akrilik dan dinding-dinding permukaan yang kuat di Swanstone. Perkara Swanstone akan mempunyai gambaran sepintas lalu yang jauh lebih mewah daripada akrilik – walaupun dinding akrilik sekarang datang dalam banyak simulasi jubin, granit dan batu akan muncul.

Jika anda sedang mencari untuk fleksibiliti secara keseluruhan dan daya tarikan jubin untuk anda mandi kemudian memilih bahan-bahan sokongan yang menjanakan dinding akan menjadi sangat penting. Jika anda ingin sebuah pepasangan air yang tahan, anda akan mahu untuk mempertimbangkan menggunakan sumber air yang ketat seperti Lembaga Kerdi polistirena yang diperluaskan oleh Schluter atau Lembaga polistirena yang extruded oleh Wedi. Tahan h2o (tidak seperti agak sebagai besar sebagai Lembaga polistirena tetapi jauh kurang mahal) anda boleh menggunakan papan backer simen bagi rangka kerja di sebalik partition anda berjubin.

Bergerak tiga – penggunaan premade syampu khusus, kerusi sudut & bangku-bangku amp – mencipta semula roda mengapa apabila anda boleh mendapatkan aksesori pancuran mandian yang akan pre-constructed di kilang? Terdapat beberapa garis syampu khusus, bangku, kerusi sudut dan ledges kaki gadis-gadis walaupun untuk memilih daripada yang dibina daripada bekalan air seperti polistirena diperluaskan dan extruded dan akrilik. Mereka akan menyokong menjimatkan masa dan wang vs menjalankan mereka di tangan di tapak kerja.

Bergerak 4 – memutuskan kaca sesuai blok pancuran mandian teknik dinding – masa sekali lagi menggunakan bahan-bahan yang sesuai untuk kaca anda menyekat pancuran mandian wall(s) akan membuat semua perbezaan. Kerana tidak ada banyak blok menubuhkan profesional seluruh negara (yang berkemampuan untuk menghasilkan kualiti blok dengan blok sediakan) penggunaan teknik-teknik dinding yang pasang siap adalah pendekatan yang dilindungi, dan juga audio, untuk memilih. Bekerja dengan timbunan vinil prefabricated bahagian dinding blok dibina ke dalam Panel dinding yang terkawal yang boleh set, berlabuh ke sekatan aspek anda dan kemudian kawasan yang grouted. Ini akan menjimatkan anda masa, pendapatan, dan jauh, meningkatkan kualiti baik selesai pelaksanaan. Jika anda ingin memasukkan beberapa jenis yang tersendiri untuk usaha anda mewujudkan ke blok kaca yang berwarna atau berkabut panel bagi pengaruh yang luar biasa.

Bergerak lima – untuk pancuran mandian jubin mendapatkan yang diturap kembali betul – hampir setiap bandar mempunyai penjualan aftermarket Perkhidmatan syarikat-syarikat yang melakukan apa-apa pada semua tetapi ambil semula jubin diturap kembali – Itulah mengapa begitu banyak orang hari benci diturap kembali. Shell keluar banyak lebih terlebih dahulu menghentikan projek-projek perkhidmatan yang mahal, memakan masa dan comot hujung jalan. Berfikir tentang penggunaan simen turap urethane untuk untuk jubin dan kaca blok dinding sendi anda terlebih dahulu. Diturap kembali urethane adalah kalis air, mudah didapati dalam baldi yang premixed dan boleh didapati dalam pilihan warna yang besar.

Tindakan lima satu/2-Jika anda Walau bagaimanapun saraf hanya menghubungi profesional – hakikatnya terdapat banyak dari unsur-unsur dan bahagian-bahagian dalam pancuran mandian – asas, dinding backer papan, paip, dan sekatan yang siap dibina hanya beberapa nama. Walaupun mungkin ada aspek cabaran yang anda selesa menjalankan sendiri ia juga akan menjadi penting untuk mengetahui bila hendak mendapatkan keluar keluar dan menyediakan pakar-pakar. Kelibat kontraktor-kontraktor yang kompeten melalui penilaian penyelesaian seperti Angie Penyenaraian, perniagaan baik kecil Biro dan/atau meneroka rangkaian sosial anda.

Sekarang bahawa anda sedang dilakukan dengan-5 1/2 kalis air tindakan anda bersedia untuk bermula rekabentuk dan pemasangan dinding pancuran mandian blok kaca anda dan asas.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *