Membandingkan kerusi urut Ht-3300 vs Ht-5040 vs Ht-7120

Membandingkan kerusi urut Ht-3300 vs Ht-5040 vs Ht-7120

Paras harga kerusi urut, sentuhan manusia adalah murah terbaik di luar sana. Kerusi urut HT-7120 merupakan salah satu penjual paling popular mereka kerana yang bang-untuk-the-buck yang anda dapat dengan kerusi ini. Tetapi, untuk lebih kurang duit, anda boleh memilih untuk HT-3300 atau dan HT-5040, yang menampilkan teknologi roller yang sama tetapi mempunyai sedikit kurang loceng dan wisel.

Saya akan pergi ke atas perbezaan dan persamaan antara 3-urut kerusi, kerana mereka begitu rapat yang berkaitan.

HT-7120 Model
HT-7120 adalah versi baru-dan-meningkat daripada siri HT-125/135/136 lama yang begitu popular beberapa tahun. Ia

Ia telah terikat upholsteri kulit (kulit tidak nyata), sama pusing 60 darjah lama yang begitu unik ini menyentuh manusia kerusi urut, dan kuasa berehat untuk di kerusi belakang dan ottoman.was yang dicipta untuk memberikan ciri-ciri orang yang model lama tidak mempunyai, iaitu rendah belakang haba, urutan roller keamatan pelarasan dan anak lembu airbag keamatan pelarasan.

HT-5040 dan HT-3300 model
HT-5040 adalah kerusi asas sebagai HT-7120, tetapi tanpa recline kuasa, haba belakang yang rendah, dan apa-apa pelarasan keamatan penggelek atau dalam beg udara anak lembu yang sama.

HT-3300 adalah lebih terdedah-tulang, kerana ia mempunyai kerusi manual kembali berehat fungsi. Uthmaniyyah itu masih mempunyai satu ciri kuasa supaya anda tidak perlu bersandar ke atas dan tinggikan Uthmaniyyah secara manual (tidak yang akan mengganggu seorang?).

Sebab perbezaan ciri ini adalah untuk menjustifikasikan harga yang lebih rendah bagi HT-5040 dan HT-3300. Pada penulisan artikel ini, HT-7120 runcit bagi $2899, HT-5040 bagi $1999, dan HT-3300 bagi $ tahun 1499. Tidak ada banyak kerusi urut yang berkualiti, nama jenama keluar di pasaran bagi harga seperti ini. Dan, jika anda mencari sesuatu yang berharga phenomenally, sarat dengan ciri-ciri dan fungsi, berhati-hati! Jika ia tidak nama jenama, tidak akan kecewa jika anda tidak boleh mendapatkan sokongan jaminan selepas pembelian anda.

Upholsteri dan pusing adalah sama seperti HT-7120 dan walaupun rupa asas adalah sangat serupa di semua tiga model. Bukannya bulat, lembut lengan upholsteri lain, yang HT-7120 dan HT-5040, HT-3300 telah bersandar lengan kayu.

Semua kerusi sentuh manusia tiga datang dengan jaminan komprehensif, di lokasi standard tahun 1, tahun 2 bahagian jaminan dan waranti 3 tahun chasis/struktur. Satu perkara yang saya suka tentang sentuhan manusia dan anda benar-benar perlu mengambil kira ini apabila membeli kerusi urut, dalam talian atau luar talian, sokongan jaminan pelanggan yang anda dapat selepas jualan.

Jika anda menghabiskan pakej wang di kerusi urut, tetapi mempunyai dahsyat atau tiada jaminan sokongan pelanggan selepas jualan, tidak kira betapa hebatnya perjanjian anda mendapat pada masa pembelian. Jika sesuatu yang tidak kena dengan kerusi dan anda tidak boleh mendapatkan bantuan yang boleh dipercayai, kepahitan anda akan berlangsung banyak lebih lama daripada kemanisan dalam “banyak” yang anda dapat.

Belakang sentuhan manusia sehingga kerusi urut mereka dengan pelanggan yang hebat dan jaminan sokongan Jabatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *