Membakar lemak dan meratakan perut anda dengan buah-buahan dan sayur-sayuran ketika anda sedang tidur!

Membakar lemak dan meratakan perut anda dengan buah-buahan dan sayur-sayuran ketika anda sedang tidur!

Ramai yang tidak menyedari bahawa ada sebenarnya sesetengah makanan yang menakjubkan pembakar lemak. Fikirkan dapat makan buah-buahan dan sayur-sayuran yang secara automatik akan membakar lemak dan basuh lemak di dalam badan anda tanpa sebarang senaman atau duduk tertentu up. Sudah tentu, bersenam adalah baik untuk menambah serta ia akan membentuk enam-pek abs lebih cepat selain makanan berikut. Oleh itu, marilah kita meneliti senarai menarik makanan yang akan menendang badan anda mula wujud Relau Pembakaran lemak…

Seperti buah-buahan Citrus, oren, limau gedang, tangerines, lemons, dan limau mengandungi kepekatan yang tinggi Vitamin c (ini juga dipanggil asid askorbik). Vitamin C ini mempunyai kualiti pembakaran lemak.

Vitamin C mengurangkan keberkesanan lemak. Ia mengurangkan kandungannya dan boleh membubarkan atau mencairkan lemak. Oleh mencairkan lemak, ia menjadikan ia kurang berkesan, dan mudah dengan daripada sistem anda. Vitamin C juga bekerja pada Deposit kolesterol. Vitamin C boleh membantu membakar kolesterol ini, justeru, menjadikan sukar untuk kolesterol Deposit untuk borang dalam saluran darah.

Anda boleh menambah apa-apa jenis buah-buahan citrus untuk setiap waktu makan dan snek anda. Hiris buah oren yang besar atau hanya minum lebih oren jus dan bukannya soda., anda akan hebat menambah metabolisme anda, meningkatkan keupayaan anda untuk menghilangkan lemak dan juga membantu anda mengawal paras kolesterol anda.

Kacang soya mengandungi Lesitin, bahan kimia ini akan melindungi sel dari lemak yang terkumpul. Bahan kimia ini menghalang, seperti perisai lemak daripada terbentuk pada sel-sel anda. Ia juga akan memecahkan berminyak Deposit dalam badan anda. Snek pada kacang soya yang sekurang-kurangnya 3 kali seminggu dan anda akan dapat meningkatkan keupayaan badan anda untuk menyingkirkan lemak. Anda boleh mencari kacang soya di kebanyakan Kedai-kedai makanan kesihatan.

Sekarang, ada maklumat tentang buah-buahan. Saya yakin bahawa anda tidak pernah membaca tentang fakta-fakta ini:

Epal, beri, buah-buahan segar mengandungi pectin panggilan bahan yang. Pectin adalah bahan kimia yang hebat yang ditemui dalam hampir semua beri dan buah-buahan segar – pectin yang terkandung di dalam dinding sel buah-buahan dan biasa di epal. Pectin menghadkan jumlah sel-sel anda boleh menyerap lemak. Ini akan meletakkan had semulajadi jumlah sel-sel anda boleh menyerap lemak. Pectin, sekali dalam sistem anda, mempunyai sifat mengikat air, ia menyerap kembali bahan-bahan dan bahan-bahan ini kembali seterusnya bombards sel-sel dan menjadikan ia mengeluarkan deposit lemak.

Kita tahu semua orang suka sos epal – ia mempunyai Tan dan Tan pectin yang akan dynamite lemak yang mula mengumpul anda memiliki sel dinding. Minyak bawang putih atau jus bawang putih mempunyai kualiti perlindungan yang cukup kepada sel-sel yang membantu mengurangkan lemak. Apabila diambil, ia akan membawa ke tahap lemak. Serbuk bawang putih, minyak atau pelbagai jenis perasa-perasa dengan bawang putih mempunyai besar kualiti antibakteria dan antibiotik yang boleh menyembuhkan banyak penyakit. Ia juga mempunyai kuasa untuk mengurangkan lemak di sel dinding usus. dengan banyaknya.

Sekarang Tambah beberapa sayur-sayuran untuk Relau Pembakaran lemak – anda akan kagum apa sayur-sayuran ini boleh lakukan untuk rev sistem anda untuk memusnahkan dan basuh lemak yang anda makan. Terdapat lebih banyak cara yang unik dan semulajadi untuk merangsang badan anda membakar dan memusnahkan lemak jahat.

Asparagus mengandungi asparagine kimia. Asparagine yang merupakan sejenis alkaloid yang merangsang buah pinggang dan meningkatkan sistem peredaran darah. Mengandungi alkaloid ini menjejaskan sel-sel dan memecahkan lemak. Ia juga mengandungi kimia yang membantu untuk mengambil sisa daripada badan oleh berbuka sehingga dalam asid, asid ini cenderung gam lemak kepada sel-sel, dengan memecahkan asid, ia membantu mengurangkan paras lemak.

Beets adalah diuretic yang kuat yang tertumpu pada hati dan buah pinggang. Beets mengusir terapung lemak badan. Mereka mempunyai satu besi khas yang membersihkan corpuscles, corpuscles adalah sel-sel darah yang boleh mengandungi deposit lemak. Beets menakjubkan juga, mengandungi klorin yang juga membantu untuk menyingkirkan lemak. Klorin ini merangsang limfa yang akan mengosongkan simpanan lemak.

Spouts bandar di Brussel, saya tahu bahawa ini adalah tidak kegemaran, yang kemas, hijau balled sehingga sayur-sayuran yang merangsang kelenjar, pankreas terutamanya, yang melepaskan hormon ini mempunyai kesan pembersihan pada sel-sel. Ada juga mineral stimulate di buah pinggang. Bahan buangan dikeluarkan lebih cepat dan ia membantu untuk membersihkan sel-sel.

Kubis akan membantu untuk membersihkan badan anda bahan buangan kerana ia mengandungi sulfur dan iodin yang membantu untuk membersihkan membran mukus perut dan usus. Kubis adalah makanan yang hebat jika anda harus mempunyai perut yang atau yang pertengahan umur penyebaran. Diuretik dalam kubis akan membantu untuk memecahkan lemak di kawasan ini.

Lobak merah mengandungi karotena, yang bentuk Vitamin A, karotena ini akan mula lemak curahan reaksi dalam sistem anda. Kesan ini secara literal akan basuh lemak dan sisa dengan cepat. Karotena yang akan ditukar kepada vitamin A di dalam usus dan proses ini akan mewujudkan satu mempercepatkan metabolisma anda dan menyebabkan reaksi dalam sel-sel anda untuk menghapuskan deposit lemak.

Saderi mentah, bukan dimasak, mempunyai kekuatan yang tinggi kalsium dalam bersedia untuk menggunakan borang, jadi apabila anda makan ia, kalsium yang dihantar secara terus untuk bekerja. Bentuk tulen kalsium akan merangsangkan sistem endokrin anda. Hormon di dalam badan anda akan memecahkan sehingga membina lemak terkumpul up. Saderi juga mempunyai tahap yang tinggi magnesium dan besi yang akan membersihkan sistem anda.

Timun mengandungi kandungan sulfur dan silikon yang tinggi. Mineral ini berfungsi untuk merangsang buah pinggang untuk membersihkan asid urik, iaitu produk sisa. Dengan asid urik ini sedang dibasuh keluar, ia merangsang pembuangan lemak dan lemak di dalam sel-sel loosens.

Bawang putih juga adalah diuretik semulajadi. Bawang putih mempunyai sekarang minyak dan minyak ini mencipta satu tindakan pembersihan dalam badan. Mereka menggalakkan tindakan yang bersungguh-sungguh daripada peristalsis, iaitu pengecutan otot, dan ini akan gemburkan lemak dan membantu basuh lemak. Mereka juga boleh seperti pecahan lemak. Jadi makan bawang putih dan nipis ke bawah.

Horseradish adalah sesuatu yang tidak ramai mahu menggunakannya dalam bentuk semulajadi kerana haba di dalam mulut sebab, tetapi ia mempunyai kesan yang menakjubkan untuk membubarkan lemak di sel-sel (tiada kesan sampingan) dan juga sebagai satu kesan pembersihan pada badan.

Salad mengandungi besi dan magnesium. Mineral ini akan masukkan anda limpa, limpa anda membantu daya ketahanan diri anda dan melindungi badan daripada penyakit. Limpa yang akan menggunakan mineral menjadikan mereka semakin kuat, dan menghantar mereka ke dalam sel-sel dan tisu. Salad juga membantu hati, meningkatkan metabolisma, dan basuh sel-sel lemak. Lettuces gelap mempunyai lebih daripada mineral. Jadi Tambah salad untuk diet anda sekarang!

Bawang besar, bawang putih, sama ada mineral dan minyak yang akan membantu untuk deposit lemak kerosakan dan mempercepatkan metabolisme anda. Mempunyai bawang mentah setiap hari, ia mempunyai lebih banyak kuasa daripada bawang putih dan bau yang lembut, ia akan membuat tambahan yang sangat baik untuk diet anda.

Radishes gosok membran mukus badan kerana ia mengandungi tahap besi dan Magnesium yang tinggi. Mineral ini benar-benar membantu untuk membubarkan lemak di sel-sel.

Tomato mempunyai asid oxalic Vitamin C dan Citrimalic tinggi. Asid yang akan mempercepatkan proses metabolik. Ia juga membantu buah pinggang untuk mengeluarkan lebih banyak air dan dapat mencuci lemak. Tomato mempunyai tahap yang tinggi asid semulajadi dengan prom mineral diaktifkan enzim buah pinggang untuk menapis kuantiti lemak dan kemudian anda menyingkirkan mereka daripada sistem anda. Jadi Tambah tomato untuk diet harian anda dan metabolisma anda akan terima kasih untuknya.

Apple Cider cuka adalah salah satu diuretics cecair yang terbaik dalam kuantiti yang kecil. Anda boleh menambahkannya ke salad anda sebagai persalinan yang. Apa yang membuatkan ini a diuretic yang kuat ini: ia diperbuat daripada epal dan asid malic dalam epal akan mewujudkan proses pembakaran lemak. Satu lagi faktor dengan cuka ini adalah proses penapaian menyebabkan cuka perlu

Secara ringkasnya, apabila anda berfikir dan membuat ukiran satu set besar daripada abs, anda boleh benar-benar mempercepatkan proses dengan makan makanan tertentu. Ia benar-benar boleh menjadi seronok untuk mengambil makanan yang disenaraikan di atas seperti yang anda sedar bahawa ia akan meningkatkan pembakaran lemak tanpa melakukan apa-apa duduk up!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *