Membaiki Toenails hodoh dengan pembetulan kuku kosmetik

Membaiki Toenails hodoh dengan pembetulan kuku kosmetik

Toenails hodoh akan aduan biasa, terutamanya di kalangan individu dengan kulat kuku atau lain-lain penyakit kuku jari kaki atau kecacatan. Toenails berfungsi dan cacat akan memalukan, menjadikannya sukar untuk memakai sandal atau memakai Kasut pada bulan-bulan musim panas. Jika anda tidak berpuas hati dengan penampilan periksa, anda mahu satu rawatan yang akan mengambil semula paku anda sebagai berhampiran dengan kuku anda semulajadi yang mungkin.

Banyak paku kecacatan dan masalah ini boleh dirawat dengan rawatan kosmetik paku yang baru. Ini telah menjadi boleh didapati oleh pembangunan moden pembetulan bahan-bahan yang menawarkan pembetulan kuku rekonstruktif yang menyakitkan untuk memberikan hasil kosmetik semulajadi dan menarik.

KeryFlex: Pemulihan kuku yang berkesan untuk kuku rosak

Jika anda sedang malu oleh toenails anda hodoh, podiatrist anda boleh kini membetulkan dan memulihkan kuku rosak anda dengan satu sistem pemulihan kuku yang dikenali sebagai KeryFlex. Menggunakan satu resin polimer dan activators yang khas, KeryFlex boleh mencipta kuku palsu yang tahan lama, namun fleksibel. Kuku boleh menjadi separa atau sepenuhnya semula dan kerana resin adalah fleksibel ia menyesuaikan dengan pergerakan kuku dan kaki, memuatkan katil kuku anda dengan sempurna dan berasa benar-benar semulajadi. Penyelesaian KeryFlex adalah separa tetap dan akan hanya tumbuh seperti paku semulajadi, Jadi permohonan semula perlu – biasanya setiap enam hingga lapan minggu. Ini bermakna anda boleh melayan mereka seperti anda jadi kuku–memfailkan mereka, menggunakan kuku dan berenang.

Untuk memohon KeryFlex, podiatrist anda akan terlebih dahulu menyediakan katil kuku anda dengan mengalih keluar bahagian kuku yang mati, rosak atau dijangkiti. Kemudian bon KeryFlex menolak ke plat paku dan paku katil, yang membantu membina kuku. Podiatrist anda kemudian boleh mengukir dan contour kuku palsu kepada bentuk yang diingini dan borang anda. Sebaik sahaja selesai proses pemodelan, meterai KeryFlex digunakan dan untuk cahaya ultraviolet memejal bahan-bahan. Proses permohonan keseluruhan adalah cepat, secara purata mengambil tidak lebih daripada 20 minit untuk di ibu jari.

KeryFlex adalah satu penyelesaian yang bagus untuk kebanyakan kuku jari kaki kerosakan:
• Dystrophic kuku
• Thickened kuku
• Misshapen kuku
• Pinggan mendatar ridges
• Berbentuk sudu kuku
• Kuku rosak/cedera
• Kuku rapuh dan splitting
• Pos kulat kuku jari kaki atau kuku yang menjalani rawatan kulat
• Menumpahkan kuku

Ingat, KeryFlex digunakan untuk penambahan kosmetik sahaja. Ia bukan rawatan untuk kulat kuku dan lain-lain yang berkaitan dengan kuku gangguan. Rawatan untuk periksa perlu dibincangkan dengan podiatrist Memphis anda kerana beliau boleh menguruskan penjagaan yang paling sesuai untuk merawat masalah ini.

Toenails hodoh yang disebabkan oleh kecederaan atau jangkitan boleh memalukan. Nasib baik dengan teknologi baru, ianya boleh didapati dan mudah untuk memulihkan kuku anda untuk mereka bentuk semula jadi, rasa dan rupa. Dengan KeryFlex, kuku anda akan kelihatan lebih baik daripada mereka yang pernah mempunyai, dan hanya anda akan tahu bahawa mereka tidak kuku semulajadi anda. Ianya selamat, tidak menyakitkan dan lebih baik lagi, anda boleh membiarkan nafas jari kaki anda kerana ia akan kelihatan hebat!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *