Memaksimumkan sesi latihan peribadi anda di luar di gimnasium

Memaksimumkan sesi latihan peribadi anda di luar di gimnasium

Bekerja dengan pelatih peribadi boleh menjadi satu pengalaman yang sangat berharga. Ia merupakan satu peluang untuk mencapai matlamat kecergasan yang sering boleh dicapai jika anda cuba untuk pergi semata-mata. Walau bagaimanapun, kejayaan seseorang mencapai dari bekerja dengan pelatih peribadi tidak hanya berasal dari satu jam seminggu dihabiskan dengan rakan dalam kecergasan. Pada hari anda bertemu dengan jurulatih anda, anda mempunyai 23 jam di mana anda dibiarkan kepada peranti anda sendiri. Tambah lain-lain 144 tanpa bantuan waktu dalam seminggu dan anda cepat sedar betapa pentingnya ia adalah bahawa anda sentiasa membuat keputusan yang bertanggungjawab untuk mendapatkan yang terbaik daripada sesi latihan peribadi anda.

Tiga perkara yang anda perlu lakukan dengan baik apabila anda sedang berusaha ke arah matlamat Kecergasan, adalah untuk mendapat tidur malam yang baik, pemakanan, dan senaman sendiri. Senaman yang bagus bermula malam sebelum. Ini bermakna setelah tidur malam yang nyenyak. Jika anda boleh mendapatkan di lapan jam yang disyorkan, anda akan lebih awal daripada kebanyakan orang. Cuba untuk tidur yang tetap dengan tidur yang tidak terganggu. 6 jam pepejal yang dapat tandingi 9 jam melambung dan patah. Ini mungkin sukar bagi ibu bapa kanak-kanak, tetapi lebih ramai orang makan lewat dan yang menyebabkan mereka mempunyai masalah tidur.

Jika anda boleh tidur lena, keputusan pertama anda di waktu mempunyai peluang yang lebih baik sebagai satu keputusan yang baik. Perkara pertama yang perlu anda lakukan ialah makan sarapan yang seimbang. Buah-buahan, telur, roti bakar, yogurt, oatmeal yang sedap dan memuaskan hati semua. Mereka mungkin memerlukan beberapa minit penyediaan, tetapi mereka adalah pilihan yang jauh lebih baik daripada mengheret diri sendiri ke dalam troli kopi untuk bagel atau donut. Makanan ini adalah makanan kalori yang tebal, tapi ringan pada nutrien. Beberapa minit yang anda fikir yang anda simpan pada waktu pagi akan cepat hilang oleh anda kekurangan produktiviti di pejabat.

Komponen ketiga ialah aktiviti fizikal anda. Akan kembali kepada anda tidur, anda mungkin telah memilih untuk senaman pagi turbo-caj hari anda. Walau bagaimanapun, jika anda menyimpannya sehingga tamat hari kerja, anda akan mahu untuk mempunyai cukup tenaga untuk membuat ia ke gimnasium. Dengan mingguan New York City peribadi sesi latihan anda berlaku pada hari yang berbeza, ia adalah penting untuk memastikan pelantikan senaman peribadi anda. Bagi sesetengah orang perlantikan ini tidak boleh di gimnasium, tetapi pada pilates satu atau yoga studio, atau mungkin berjalan di Taman. Apa yang membuatkan hubungan jurulatih-pelanggan besar ialah apabila pelatih peribadi anda boleh membantu anda mencipta sebuah program kecergasan dan pelan untuk Bilakah anda tidak bersama-sama.

Jika anda bekerja dengan jurulatih peribadi di New York adalah penting untuk menyampaikan kebimbangan anda dengan mereka. Jangan pegang kembali jika anda bimbang tentang membuat keputusan yang salah pada waktu makan tengah hari atau apabila anda bersenam sendiri. Pelatih peribadi yang boleh menjadi sumber kesihatan yang luar biasa untuk pelanggan-pelanggan mereka. Ramai di antara mereka telah melanjutkan kepakaran mereka sebagai pakar pemakanan atau jurulatih kesihatan. Pengetahuan harus tidak akan terlepas pandang kerana anda berusaha untuk membuat sesi latihan peribadi anda dalam perjalanan anda untuk mencapai matlamat kecergasan anda.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *