Memakai footed atau Onesies, memakai dengan kaki – membuat kemunculan semula dalam (bagi kanak-kanak & dewasa terlalu)

Memakai footed atau Onesies, memakai dengan kaki – membuat kemunculan semula dalam (bagi kanak-kanak & dewasa terlalu)

Footed memakai untuk orang dewasa dan kanak-kanak – footed memakai onesies, memakai kaki, memakai footie, footsie memakai seperti sesetengah memanggil mereka – membuat yang kembali semula. Kita semua ingin menjadi lebih selesa hari ini, terutama di rumah di mana kita boleh berehat. Baik di dunia pajama memakai ini dikenali sebagai footies, footsies, dan bakau memakai. Adakah anda masih ingat apabila anda seorang kanak-kanak dan anda boleh meluncur di seluruh lantai dengan memakai footie anda?

Itu terlalu sejuk, atau hujan atau salji turun terlalu banyak untuk bermain di luar, jadi anda membuat yang terbaik daripada ia dan mempunyai Taman Permainan gelongsor dalam dengan hanya anda dan anda memakai dengan kaki mereka.

Saya masih ingat adik-adik saya dan saya digunakan untuk menggunakan lantai dapur untuk tujuan tersebut. Permainan kami adalah untuk melihat berapa jauh kita boleh gambar sebelum kami berhenti atau jatuh ke atas. Sesiapa membuat slaid terpanjang mendapat Hadiah. Kami benar-benar tidak peduli tentang Hadiah; Walaupun kita semua fikir satu hanya untuk memastikan permainan yang menarik. Tetapi Apakah benar-benar hebat adalah hanya untuk meluncur melalui udara. Ia merasakan seperti kami telah terbang ke atas lantai. Ia adalah deal besar ketika itu…

Mesti ada beberapa manfaat kesihatan yang anda terima daripada memakai footed wearing terlalu. Lagipun, ibu-bapa kami tidak berjuang untuk mendapatkan kaki kita ke dalam orang-orang memakai tanpa baik reason†¦ yang betul? Saya boleh memberitahu anda satu perkara. Apabila kaki anda hangat, seluruh tubuh anda kekal panas. Mungkin inilah sebabnya ibu-bapa kami berpakaian kita dengan memakai footed sehari yang sejuk dan sejuk malam yang ketika kita masih muda. Ia masuk akal untuk menjaga kaki mereka hangat! Mesti ada sesuatu yang bijak memakai footed wearing pada waktu malam. Tidak syak lagi ia meningkatkan peredaran dan menyimpan sejuk kaki dan kaki yang lebih panas. Ia mungkin membantu kita kekal mesra dan inginkan dan santai supaya kita boleh mendapat tidur malam yang baik dan impian impian bahagia!

Saya tahu dewasa hari ini yang memakai sarung kaki tidur perlu berdikari hangat–atau mereka meletakkan botol air panas di bawah kaki mereka sebelum mereka pergi tidur pada waktu malam. Mereka melaporkan bahawa mereka dapat berehat dengan lebih cepat dan tidur lebih cepat apabila mereka berbuat demikian. Dan saya juga tahu beberapa orang dewasa lain yang memakai memakai footed mereka di sekitar rumah pada waktu siang. Ternyata mereka adalah begitu selesa bahawa mereka memakainya sepanjang hari.

Jadi rasa apa? -Memakai footed membuat yang kembali semula. Saya melihat lebih banyak sleepwear footed memakai di pasaran. Satu yang menarik mata saya mempunyai logo logo coklat teddy bear yang memakai satu set footie memakai. Di laman web mereka, mereka menyenaraikan beberapa selebriti, yang telah dipakai mereka memakai footed sama ada rancangan TV kegemaran anda atau sekitar rumah – nampaknya, walaupun rumah putih!

Mengetahui siapa orang-orang–yang memakai memakai Footed dewasa ini!

Lebih penting lagi, Syarikat ini mempunyai produk-produk berkualiti tinggi pada harga yang berpatutan. Mereka tidak mempunyai pilihan besar liar warna dan corak. Tetapi siapa yang memerlukan mereka? Mereka mempunyai asas-asas kuno yang baik dan corak yang klasik yang anda mahu berpasangan footed memakai- dan mereka meluncur seperti baik!

Saya boleh mengatakan bahawa saya bangga dapat bergabung dengan Syarikat ini kerana mereka akan menghalang orang panas sejuk satu siang dan malam pada satu masa.

Pastikan diri anda dan anak-anak mesra dan sihat dengan memakai Footed ini!

Dan untuk melihat saranan saya di mana untuk mendapatkan maklumat lanjut mengenai dewasa dan kanak-kanak bakau memakai dan onesies – memakai kaki, memakai footie, memakai footsie kerana beberapa panggilan mereka, pergi ke kotak sumber di bahagian bawah artikel ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *