Memahami undang-undang sejagat 7 kejayaan

Memahami undang-undang sejagat 7 kejayaan

Penggunaan undang-undang Universal 7 kejayaan dalam kehidupan seharian kita mungkin mudah bagi sesetengah orang. Untuk orang lain, ini mungkin satu cabaran terutamanya dengan hari tekanan yang dibawa oleh perubahan ekonomi di negara kita dan boleh dikatakan seluruh dunia. Terdapat satu unsur besar yang mungkin merangkumi semua undang-undang dan bahawa tenaga. Di bawah ini satu elemen hebat sejajar undang-undang 7 alam semesta.

1. Hukum sejagat transformasi tenaga yang berterusan. Segala-galanya secara berterusan itu berubah dari satu bentuk kepada yang lain. Undang-undang ini adalah berkaitan berubah realiti kehidupan yang dibawa oleh perubahan fikiran dan pendapat. Fikiran kita, imej dan visi yang memiliki minda kita menjelmakan yang membawa perubahan yang perlu dalam kehidupan.

2. Hukum sejagat getaran – tarikan. Segala-galanya yang bermula dari pemikiran kepada objek yang berada dalam keadaan berterusan getaran. Fakta, apa-apa terletak. Kecil atom tenaga bergetar pada pelbagai darjah frekuensi di mana Jika frekuensi sangat tinggi, getaran ini adalah pekat dan lebih berkuasa yang boleh membentuk pelbagai perkara. Jenis tenaga yang paling kuat fikir dan pemikiran adalah perkara-perkara yang berkaitan. Kesedaran anda tentang pemikiran ini adalah apa yang dikenali sebagai perasaan. Fikiran anda memanipulasikan corak anda menghasilkan getaran. Oleh itu, apa yang anda akan menarik adalah sebaris dengan objek-objek yang anda akan bergetar. Dan dengan fikiran-fikiran anda anda akan dapat menarik getaran positif dan negatif. Jadi, ia adalah terbaik untuk berhati-hati perkara-perkara yang anda berfikir kerana mereka dapat terlaksana. Positif menarik positif dan negatif menarik negatif.

3. Hukum sejagat kerelatifan. Semua perkara dalam hidup yang datang kepada kewujudan kerana Persatuan. Yang indah wujud kerana Persatuan yang jelek. Begitu juga, baik wujud kerana perbandingan dengan yang buruk. Pada mulanya terdapat tiada perkara itu sebagai baik atau buruk, panas atau sejuk atau besar atau kecil. Segala-galanya datang kepada kewujudan hanya apabila anda meletakkan perbandingan, di mana Persatuan dan sebaliknya menjadi jelas.

4. Hukum sejagat kekutuban. Dengan undang-undang kerelatifan datang kekutuban undang-undang di mana tiap-tiap sesuatu mempunyai sebaliknya untuk: yin-yang, hitam atau putih, malam atau hari, baik atau buruk, kejayaan atau kegagalan. Oleh itu seseorang tidak boleh wujud tanpa di mana pihak yang lain tidak akan ada hitam jika putih tiada. Tidak akan ada jika ada baik ada buruk. Bertentangan dengan tiang, sentiasa pergi bersama-sama dengan tiada pengecualian. Ia adalah sentiasa lebih baik untuk melihat apakah baik seseorang dengan cara yang sama yang kita lihat apa yang baik dalam kehidupan kita. Hal ini menarik getaran yang baik dan oleh itu hasil yang baik datang daripadanya. Memuji orang dengan baik dan biarkan mereka memakan pemikiran positif daripadanya.

5. Hukum sejagat irama. Segala-galanya yang wujud adalah menari dengan irama. Apabila sesuatu bergerak kembali, sesuatu perlu bergerak ke hadapan. Seperti matahari yang datang selepas hujan atau malam mengikut hari dan satu senyuman datang selepas lusuh. Hidup ini penuh dengan irama dan kita semua perlu belajar bagaimana untuk menari dengannya. Anda boleh menjadi penari terbaik apabila anda dapat memahami rentak kehidupan.

6. Universal-undang-undang sebab dan akibat. Peristiwa-peristiwa yang berlaku dalam kehidupan kita adalah perkara sebab dan kesan. Apa sahaja yang anda muntah (punca) mesti diturunkan (kesan), dengan cara yang sama bahawa apa sahaja yang anda berikan akan kembali kepada anda. Apa-apa tindakan yang anda lakukan, tiada datang tindak balas. Jadi melihat tindakan anda, amal-amal yang baik diberikan ganjaran dengan amal-amal yang baik, kata-kata yang baik akan diberi dengan cara yang sama. Jadi jika anda ingin mendapatkan sesuatu sebagai balasan mula menanam amal dan anda akan menuai banyak pada masa hadapan. Pada masa ini, anda tidak perlu fikirkan apa yang anda boleh mendapatkan tetapi tumpuan pada apa yang anda akan mampu untuk memberi.

7. Hukum sejagat jantina. Penciptaan adalah berkaitan dengan undang-undang jantina di mana sebagai apa-apa yang benar-benar dibuat atau memusnahkan dalam proses. Perkara-perkara ini yang baru muncul adalah hasil daripada perubahan. Perubahan berlaku setiap hari secara sedar atau tidak sedar, dan yang berkaitan dengan evolusi. Perubahan mungkin hasil daripada menyesuaikan diri dengan persekitaran dan faktor-faktor lain. Satu perkara yang pasti walaupun, perubahan telah berlaku dan ia akan melalui tempoh bunting bagi memenuhi perubahan. Jadi jika kamu tanam semalam, bersabar kerana segala-galanya mempunyai tempoh pengeraman sendiri.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *