Memahami bagaimana untuk membeli berus gigi elektrik yang terbaik

Memahami bagaimana untuk membeli berus gigi elektrik yang terbaik

Ada anda pernah mencuba menggunakan berus gigi yang elektrik? Jika anda masih tidak, maka pastikan anda memberikan satu percubaan pertama untuk mengetahui apa ganjaran orang-orang yang menikmati dengan menggunakan mereka. Sesetengah orang boleh mengurangkan penggunaan tangan atau lengan, seperti orang-orang yang telah mengalami strok atau mungkin beberapa lain-lain jenis kecacatan mereka. Ketara kurang kerja dan tenaga yang diperlukan oleh pengguna untuk berus dan cekap untuk berus gigi elektrik semasa. Faedah-faedah besar yang dinyatakan di atas dan orang-orang yang akan diterangkan di bawah, doktor di seluruh dunia mencadangkan penggunaan berus gigi elektrik secara amnya dan khususnya untuk rakyat Kurang Upaya atau tua.

Walaupun anda orang biasa tanpa Hilang Upaya, Bukankah anda akan mempertimbangkan membuat kebersihan mulut yang ketara tertunggak? Atau mungkin, sebagai contoh, keupayaan pembersihan yang ketara superior? Kedua-dua jenis keuntungan yang ditawarkan oleh berus gigi elektrik apabila dibandingkan dengan berus gigi secara manual. Ketara penghapusan berkesan pembentukan plak lisan dan kotoran oleh berus gigi elektrik yang disahkan melalui kajian saintifik. Jika anda telah membuat keputusan untuk membeli yang berus gigi elektrik untuk mendapat manfaat daripada kelebihan Kesihatan, maka berikut adalah beberapa garis panduan penting untuk membantu anda berkenaan dengan ini.

Ia adalah satu fakta yang telah terbukti bahawa anda perlu berus gigi selama dua minit yang penuh untuk penghapusan berkesan pembentukan plak lisan dan juga zarah-zarah sisa makanan yang tersekat di antara gigi anda serta untuk memastikan kebersihan mulut yang baik. Memilih untuk berus gigi elektrik dengan pemasa yang bersepadu bagi memastikan anda akan selalunya berus lama cukup untuk membuat perbezaan.

Di zaman moden ini di mana orang menjalani kehidupan yang lazak dan juga sibuk melalui perkara-perkara mindlessly, memberus hampir bertukar menjadi satu tabiat yang tidak sedarkan diri, sukarela pada waktu pagi dan sebelum tidur. Walaupun penjagaan yang peka kepada berus gigi dengan berkesan dan untuk jumlah mencukupi masa, majoriti orang-orang sering terlepas keluar pada memberus kawasan-kawasan yang penting gigi, gusi dan rongga mulut secara amnya. Pembersihan gigi belakang adalah agak sukar dengan berus gigi secara manual. Berus gigi elektrik kejayaan selama ini halangan tertentu dengan banyak lebih baik dicapai dan pembersihan keupayaan.

Berus gigi dengan keras bristles merosot enamel gigi dan membawa hypersensitive gigi. Ini adalah sebab mengapa anda patut menggunakan berus gigi yang mempunyai tender bristles dan itulah sebabnya mengapa doktor gigi mengesyorkan ia terlalu. Kebimbangan ini boleh dihapuskan dengan memilih tender berus bristled gigi ke atas berus gigi bristled yang keras. Berus gigi elektrik yang sedikit membantu, hendaklah berhati-hati untuk mengelakkan memberus keras. Mereka mempunyai sensor tekanan yang perhentian berus gigi dari pulsing jika anda menekan mereka keras terhadap gigi.

Anda telah beberapa pilihan apabila ia datang untuk memilih untuk berus gigi elektrik. Salah satu antara pilihan adalah berus gigi elektrik yang boleh dicas semula. Ianya sangat mudah untuk digunakan dan ia mempunyai bateri terbina. Mengecas mereka adalah satu acara yang mudah. Hanya letakkan berus gigi elektrik dalam pengecas bateri yang disertakan semasa tidak digunakan. Kepala berus yang sesuai, berdasarkan jenis berus gigi yang anda pilih, patut dibeli secara tetap dan ini boleh bertukar menjadi hubungan yang mahal.

Berus yang disyorkan doktor gigi gigi elektrik akan menjadi berus gigi Sonicare Philips. Berus ini mewah berkelajuan tinggi sonic gigi menyediakan penghapusan plak yang luar biasa dan selesa serta mudah untuk pengguna. Ini terdiri daripada 2 minit pemasa untuk memastikan masa yang mencukupi dimasukkan ke dalam memberus gigi anda. Sanitizer UV bersepadu yang terkandung dalam beberapa varian berus gigi ini dengan mudah boleh menghapuskan bakteria yang mengambil perlindungan di kepala berus gigi.

Seperti apa-apa lagi, kualiti mempunyai harga. Walaupun dengan cita-cita mereka, kos elektrik berus gigi boleh menjadi penghalang kepada ramai pembeli. Jika anda tidak pengsan pada harga yang lebih daripada satu ratus ringgit bagi berus gigi elektrik, maka berus-gigi tergesa membeli yang baik yang memberikan kebersihan gigi yang tidak dapat ditandingi. Memandangkan wang yang anda perlu membelanjakan pada pengamal pergigian mengenai kebersihan gigi buruk, Jangan anda merasa bahawa anda mendapatkan nilai bagi setiap dolar yang anda boleh berbelanja berus-gigi sonic cukup cekap dan berkesan?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *