Melompat tali – mengapa Susie sedikit sangat Stronger berbanding anda… wimp!

Melompat tali – mengapa Susie sedikit sangat Stronger berbanding anda… wimp!

Saya masih ingat membesar di bandar kecil saya di Indiana di mana setiap tahun di sekolah kami akan ada “Presiden fizikal kecergasan minggu”. Pada asasnya, kami terpaksa melakukan beberapa siri ujian fizikal yang walaupun kanak-kanak yang wimpy kami menewaskan setiap hari boleh lakukan dan sekiranya (apabila) kami siap, ibu-bapa kami dapat memandu sekitar dengan pelekat halangan bodoh pada kereta mereka dan saya mendapat “Rasmi” difotokopi sijil yang ditandatangani dari Presiden! Ujian ini termasuk membuang Sofbol yang 10 meter, berlari 100 meter (galanya!) dan melompat tali 100 kali.
Walaupun semua orang yang berusia 15 adalah berbohong kepada wajah kita mengenai Surat dari Presiden, saya faham bahawa mereka benar-benar hanya cuba untuk mengajar kita satu pengajaran mengenai cergas. Saya mendapat lebih tua dan lebih menyesuaikan diri dengan latihan sukan saya adalah benar-benar benar-benar gembira bahawa Presiden palsu dirangsang ego saya tentang melompat tali banyak kali kerana ia benar-benar adalah usaha AMAZING sukan hanya kira-kira apa-apa. Berikut adalah senarai pendek Kenapa melompat tali adalah sangat baik untuk anda dan mungkin juga bagaimana anda boleh memaksimumkan masa anda melompat-lompat di satu tempat seperti yang Hiper aktif berusia 5 tahun yang telah pee.
1. Melompat tali tones otot dan mengurangkan lemak
2. Melompat tali meningkatkan kekuatan bersama anda dan juga ketumpatan tulang anda
3. Melompat tali meningkatkan kuasa kaki dan ketahanan anda
4. Melompat tali membolehkan latihan aerobik dan anaerobik (google perbezaan adalah menakjubkan)
5. Melompat tali meningkatkan penyelarasan. Pergerakan skipping mendapat tubuh yang atas dan bawah untuk menyelaras pergerakan. Ini benar-benar boleh membantu anda dalam sukan atau sebahagian daripada kehidupan.
6. Melompat tali yang besar untuk memanaskan seluruh tubuh anda
7. Melompat tali boleh dan akan meningkatkan menegak anda jika anda melakukannya setiap hari
Tiga jenis tali
Tali kulit
-Peninju apa biasanya menggunakan, seperti “Ali”. Saya sarankan untuk orang-orang dengan mengendalikan pusing untuk memudahkan penggunaan sebaliknya anda akan mendapat semua kusut sehingga. Contoh: Everlast kulit wajaran lompat tali (9.5 kaki)
Kelajuan PVC tali
-Ya, seperti namanya, tali ini akan dibuat untuk kelajuan. Jika anda pendatang baru untuk melompat tali, anda mungkin mahu untuk memakai Kasut dan Seluar satu beberapa sehingga anda mendapatkan memahamkan. Ia bukanlah sesuatu yang luar biasa untuk mendapatkan beberapa tindakan rotan di shins tersebut. Contoh: Everlast Deluxe kelajuan tali
Tali yang berat
-Ini adalah hebat untuk menguatkan bahagian atas badan, tetapi saya tidak akan cadangkan mereka untuk jangka masa yang panjang. Mungkin hanya beberapa minit untuk mengelakkan ketegangan yang tidak perlu. Contoh: Valeo 2-paun wajaran lompat tali
Jadi sekarang anda mempunyai sedikit maklumat mengenai mengapa lompat tali, jenis tali untuk digunakan, dan bagaimana ibu bapa dan guru-guru berbohong kepada anak-anak mereka agar mereka melakukan apa yang mereka mahu. Tinggalkan komen… Presiden berkata begitu.
WithAmyMac.com

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *