Melindungi diri anda daripada masa depan tidak diketahui

Melindungi diri anda daripada masa depan tidak diketahui

Terdapat banyak perkara-perkara yang boleh berlaku kepada anda, iaitu SARS, burglaries, bencana alam dan senarai boleh pergi. Titik adalah masa depan banyak bahaya, seperti Bilbo berkata “Ia adalah satu perkara yang merbahaya,” melangkah keluar pintu anda.

Sudah tentu, jika anda mahu untuk hidup hidup anda yang anda akan perlu meninggalkan rumah anda setiap sekali sekala. Rumah anda harus menjadi aman dari sebarang jenis bencana yang boleh dipikirkan.

Cara terbaik untuk memastikan rumah anda selamat yang mungkin adalah untuk memahami keperluan hidup. Menurut Maslow keperluan asas hidup termasuk makanan, udara, air, seks dan tidur.

Seks boleh mungkin diambil kerana itulah yang lebih sah untuk evolusi kehidupan, seperti penyebaran dan seterusnya memberikan kod genetik. Anda boleh dengan mudah tinggal bersendirian di sebuah tanah bawah tanah selagi anda mempunyai oksigen, makanan, air dan tidur.

Anda mungkin akan pengsan masuk sebelum anda mati akibat kurang tidur. Satu-satunya cara yang anda benar-benar boleh membunuh diri kerana kekurangan tidur adalah jika anda mempunyai ubat-ubatan untuk membantu anda bangun, ubat-ubatan ini boleh semudah pil kafein jadi ia sebenarnya satu cara yang boleh dilaksanakan untuk pergi.

Jika anda ingin menjadi selesa semasa masih hidup, anda perlu mempunyai sedikit lebih dari keperluan asas. Sekarang jika anda benar-benar ingin maju semasa masih hidup anda akan perlu menyediakan diri terhadap apa yang ia adalah untuk datang.

Ribut mudah menunggu di satu bilik bawah tanah, tetapi gempa bumi boleh memusnahkan sama cellar dan mungkin perlu menunggu di kawasan terbuka yang selamat. Bencana alam adalah sifat keperempuanannya walaupun, dan ia adalah mudah untuk anda pulih dari kemalangan tersebut.

Ancaman sebenar memegang pada masa depan akan lebih kreatif. Pengganas adalah satu ancaman yang besar kerana mereka akan sentiasa menyesuaikan, mencari cara baru untuk terrorize bandar-bandar dan orang-orang yang merosakkan orang.

Jika anda tidak tinggal di sebuah bandar besar yang anda mungkin tidak akan terjejas oleh pengganas, biasanya mereka bekerja untuk membuat besar impak yang mungkin dan menyerang bandar-bandar kecil benar-benar tidak mampu memberi impak yang besar. Ancaman yang kemas untuk bimbang tentang akan komputer menjadi sentinal seperti di The Matrix.

IPod mungkin sangat menyedari apa yang berlaku di sekeliling mereka, dan apabila ini berlaku ia mungkin akan membawa kepada orang-orang pod. Ia adalah selamat untuk mengatakan orang-orang ini pod mungkin mahu menuai manusia untuk sebab-sebab tertentu atau yang lain.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *