Melindungi daripada penyakit-penyakit yang serius penyakit Dread bertutup

Melindungi daripada penyakit-penyakit yang serius penyakit Dread bertutup

Doktor-doktor dan saintis seluruh dunia telah astounding penemuan perubatan dan saintifik dalam abad yang lalu. Walaupun usaha yang terbaik, Walau bagaimanapun, masih terdapat beberapa syarat-syarat perubatan dan penyakit-penyakit yang telah mengalahkan kita. Kesihatan nut atau kentang sofa, setiap seorang daripada kita yang terdedah kepada penyakit-penyakit yang tidak dapat diubati dengan beberapa hari di katil dan aspirin untuk. Memastikan bahawa anda mempunyai perlindungan kewangan yang anda perlukan terhadap penyakit-penyakit yang serius penyakit dread bertutup.

Ada keraguan bahawa sains perubatan telah membuat kemajuan yang besar. Sebagai contoh, pada tahun 1895 fizik Jerman W. C. Roentgen mendapati sinar-x, membolehkan doktor melihat di dalam tubuh manusia tanpa perlu melakukan pembedahan. Pada tahun 1921 Frederick Banting menemui insulin, memberikan berjuta-juta pesakit kencing manis, keupayaan mengimbangkan tahap gula dalam darah mereka dan menjalani kehidupan yang agak biasa. Tujuh tahun kemudian pada tahun 1928 yang bacteriologist Alexander Fleming mendapati ejen antibiotik yang dipanggil penisilin. Senarai ini tidak tamat di sini. Mempertimbangkan penemuan vaksin, Anestetik dan juga vitamin: Semua penemuan ini telah memberikan berjuta-juta kita peluang untuk menjalani kehidupan yang sihat. Walaupun Kemajuan ini kita tidak hidup dalam dunia yang bebas penyakit dan terdapat banyak penyakit yang perubatan Sains semata-mata tidak dapat menyembuhkan. Ini adalah mengapa anda memerlukan perlindungan kewangan dread penyakit kulit.

Perlindungan penyakit dread, kadang-kadang dipanggil perlindungan penyakit kronik, telah dicipta oleh pakar bedah jantung Afrika Selatan Profesor Chris Barnard. Perlindungan penyakit dread menyediakan gaji masuk jika anda pernah mengidap penyakit kritikal seperti yang disenaraikan dalam dokumen polisi anda. Ini penyakit termasuk kanser, pemindahan organ atau serangan jantung.

Anda penyakit dread perlindungan gaji masuk boleh digunakan untuk menggantikan pendapatan anda apabila anda sakit, atau recuperating dan melindungi mana-mana bil-bil perubatan yang tidak dibayar oleh insurans kesihatan anda.

Hanya seperti penting sebagai perlindungan penyakit dread adalah insurans hilang upaya. Hilang Upaya Insurans akan membayar sebahagian daripada pendapatan anda jika anda pernah kekal Kurang Upaya dan tidak dapat bekerja disebabkan oleh penyakit atau kecederaan.

Bercakap dengan pembekal atau broker tentang penyakit dread perlindungan dan insurans hilang upaya. Pastikan untuk mendapatkan sebut harga daripada beberapa pembekal dan sentiasa ingat peraturan keemasan memohon insurans: tidak pernah merahsiakan maklumat daripada syarikat insurans kerana ini boleh menyebabkan tuntutan menjadi berkurangan atau ditolak. Akhir sekali, membaca dokumen polisi anda dengan teliti untuk memastikan bahawa anda memahami semua terma-terma dan syarat-syarat, penyakit dan Hilang Upaya, anda akan dilindungi bagi dan berapa banyak.

Walaupun kita tidak dapat mengelak daripada penyakit-penyakit serius dan bermasalah, kita boleh memastikan bahawa kita mempunyai perlindungan kewangan yang kita perlukan dengan penyakit dread perlindungan dan insurans hilang upaya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *