Melegakan sakit lutut: Terbaik lutut penyokong gigi untuk bola sepak – bagaimana untuk anda mencari

Melegakan sakit lutut: Terbaik lutut penyokong gigi untuk bola sepak – bagaimana untuk anda mencari

Jika anda suka bermain bola sepak dan orang yang sedang mencari sokongan lutut, maka kami sarankan anda baca… Kami boleh membantu anda mencari pendakap lutut yang terbaik untuk keperluan anda lutut dengan menyediakan anda dengan maklumat yang kebanyakan salesmen pendakap lutut tidak memberitahu anda. Biasanya, mereka hanya mahu menjual anda mungkin pendakap lutut paling mahal, tetapi kami akan membantu anda terlepas masalah itu.

Dalam artikel ini kita akan menggalakkan gaya tertentu lutut penyokong gigi, tetapi sebaliknya akan membentangkan beberapa maklumat supaya anda boleh membuat keputusan yang lebih apabila anda pergi dan membeli pendakap lutut anda.

Ia adalah penting untuk ingat bahawa tidak semua jawatan yang bermain bola sepak adalah sama. (Anda pun tahu ini adalah benar.) Linemen, sebagai contoh, perlu melindungi lutut mereka daripada kecederaan pada masa depan kerana mereka yang pada satu pertempuran sepanjang perlawanan. Turun selepas turun, yang malar pada satu pertempuran ini pemain gergasi boleh Malangnya bertukar menjadi lusuh untuk ACL, MCL atau Meniskus.

Belakang berjalan, sebaliknya, perlu biasanya mempunyai pendakap lutut profil rendah lebih banyak yang akan tidak berat mereka turun semasa mereka bermain. Walau bagaimanapun, sokongan mesti berada di sana juga.

Titik yang kami ingin anda untuk membawa pulang adalah bahawa anda harus selalu mempertimbangkan tahap kecederaan lutut sebelum anda mempertimbangkan untuk memberi tumpuan kepada sukan bola sepak. Ia bukanlah bahawa bola sepak adalah tidak penting; Ia hanya bahawa tahap kecederaan lutut itu adalah lebih penting.

Kecederaan lutut yang ringan biasanya hanya perlu lengan lutut mudah untuk membantu mengekalkan lutut hangat dan untuk membantu mengingatkan anda untuk mengelakkan pergerakan yang mungkin mendorong lagi sakit. Peringkat seterusnya sehingga merupakan satu lengan lutut dengan satu mekanisme hinge mudah. Ini adalah untuk yang sederhana (plus) kecederaan lutut. Engsel ini biasanya mempunyai uprights yang tengah dan sisian yang wujud, tetapi tidak ketara. Uprights ini akan membantu menghalang sesetengah gerakan sisi ke sisi yang mungkin memudaratkan. (Pendakap lutut ini perlu kos anda kurang daripada satu ratus ringgit.)

Sebaik sahaja anda mempunyai sederhana yang lebih kepada kecederaan lutut yang teruk, anda akan perlu untuk mempertimbangkan pendakap lutut yang biasanya mempunyai hinge yang direka dengan baik dan uprights tengah dan sisian yang lebih besar. Ini akan tidak hanya mengingatkan anda tidak membuat pergerakan berlebihan yang akan menyebabkan anda kesakitan, uprights ini cukup banyak akan menghalang pergerakan ini daripada berlaku.

Cepat amalan biasa; lebih teruk kecederaan lutut, lebih besar pendakap lutut.

Akhir sekali, kami ingin menjimatkan wang tunai yang serius dengan membiarkan anda tahu bahawa adat lutut penyokong gigi tidak sentiasa jawapan yang sempurna untuk lutut anda. Melainkan anda mempunyai namun berbentuk lutut, baik deigned bebas adat lutut penyokong gigi bukan sekadar berperanan anda dengan baik. Tidak hanya itu, mereka juga akan menyimpan anda beberapa ratus ringgit ke atas pendakap lutut adat dibuat-buat.

Maklumat ini adalah titik permulaan anda untuk mencari pendakap lutut boleh didapati yang terbaik. Maklumat ini semata-mata boleh membantu anda mendapatkan sebuah pendakap lutut yang lebih baik untuk lutut anda, sambil menjimatkan beberapa wang serius dalam muat.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *