Melayari majalah otot

Melayari majalah otot

Bina badan, kecergasan dan Kesihatan berkaitan majalah datang dan pergi seperti jerawat, kesihatan dan kecergasan subjek diliputi begitu meluas dalam multivarious “kain” pada berdiri berita yang saya tertanya-tanya bagaimana neraka yang mereka hidup di dalam hutan jurnal, Semua memberitahu kita yang sama lama rehashed diubahsuai maklumat “keperluan untuk mengambil vitamin dan mineral, (orang yang mereka pasaran) dan untuk melaksanakanSebaik-baiknya menggunakan peralatan mereka. ”

Pencipta Mickey Mouse WALT DISNEY digunakan untuk melancar SALJI putih dan lain-lain kartun klasik secara tetap tahun 7, kefahaman bahawa generasi baru akan mencari cerita-cerita beliau yang enak sebagai pula penonton lebih awal. Uncle Joe WEIDER jurnal secara kerap juga boleh dicetak semula artikel latihan “Klasik” mengikut “Champs” (dan jika anda percaya champs menulis artikel, kemudian anda akan melihat untuk lawatan seterusnya dari dongeng gigi) misalnya LARRY SCOTT, FRANK ZANE, TOM PLATZ dan ARNOLD’S latihan lain-lain TIPS, dan lain-lain, sekali lagi menganggap bahawa ramai yang “baru”, dan supaya ia boleh menjadi kepada mereka.

Hakikatnya tiada apa yang baru dalam permainan besi, kecuali mungkin pemakanan/kimia pengetahuan, iaitu Ergogenics dan dipertingkatkan fotografi, percetakan dan reka bentuk, yang baik physiques melihat lebih baik dengan pembiakan yang dramatik. Bahan-bahan asas pai otot besar-besaran untuk badan yang cantik sama dan tidak berubah selama beberapa dekad, apa mengubah adalah Tatanama dan pembentangan.

Tahun ini akan datang penerima anugerah Oscar Heidenstam (London, Mac 1996) adalah George Eiferman dari USA dan Don Dorans dari UK. George Eiferman champ otot USA dicintai legenda adalah terkemuka di 1950’s yang berkonsepkan Clancy Ross, Armand Tanny, Steve Reeves dan Park Reg kita sendiri, yang terkenal beliau pectorals besar-besaran. Digelar Duta daripada bina badan Eify, bekas Syarikat Encik, Encik alam semesta (IFBB) telah mengabdikan hidupnya untuk P.C., dan membantu orang lain mencapai kecergasan fizikal. Beliau secara peribadi dilatih pelbagai filem dan masukkan tarikh anda bintang (seperti Gironda) dan menghabiskan masa lebih daripada 30 tahun melawat sekolah-sekolah yang lebih 1500 di 49 Negeri, meningkatkan jumlah wang yang besar bagi orang-orang cacat.

Eify yang setelah berkhidmat dalam tentera laut Amerika Syarikat semasa Perang Dunia II di lautan Pasifik dan Lautan Atlantik, Putera penghibur dan badut yang pintar cerdas muscledom. Dia boleh bermain alat muzik yang enam, termasuk sangkakala, dia juga suka crumpet mempunyai telah berkahwin empat kali. Apabila bekerja dengan Mae Barat, dan dengan crumpet tersebut boleh memainkan instrumen pada masa yang sama melakukan tarian Cossack Rusia dengan beberapa perempuan yang duduk di atas bahu.

Don Dorans penerima UK adalah satu Britain Encik yang bekas, Encik Eropah dan Mr Universe pemenang dalam kelas ketinggian. Don dengan betul dituntut untuk melatih juara secara peribadi, dan setiap individu adalah ditetapkan dibuat untuk mengukur rutin ditambah pula dengan nasihat peribadi, tiada Padang collectibles.

Don dihasilkan melalui kaedah-kaedah, 8 Encik Britain dan pemenang 28 kawasan dan beribu-ribu pelajar yang berpuas hati termasuk saya sendiri pada lewat daripada 50 ‘s dan 60-an.

Dengan minda yang sangat merekacipta, Don Dorans peribadi yang dihasilkan cambered / dan direka khas Bar pengeritingan dan tricep, dada (pra pec Dis atau nautilus) mesin dan mesin Seluar kaki yang dihapuskan semua tekanan belakang yang rendah dan dipam quads seperti tiada ciptaan yang lebih awal sebelum. Inovasi ini telah semua idea-idea asal Dorans dan dihasilkan lama sebelum kemudian menjadi “ditemui” dan dipasarkan oleh “orang lain” dalam permainan otot. Idea-idea lain “baru” yang benar-benar sudah barbells leverage yang asalnya dicipta pada tahun 1910 oleh Edward Aston, negatif latihan, digunakan dahulu oleh Aston, inci dan Ron Walker di dalam 1920’s, squats oleh Steinborn Milo yang menggegarkan berat sehingga bahu unaided dengan poundages sehingga 500 kg dan tinggi intensiti latihan tajuk sistem semalam, tetapi diamalkan secara meluas oleh Marvin Eder di dalam daripada 50 ‘s (Eder juga akan di UK Oh Anugerah pada bulan Mac 1996)

Martin Eder yang kembali pada tahun 1953, berhampiran sebagai empangan, bangku ditekan 500 kg pada bodyweight 195 kg, dan kemudiannya dibuat 515 kg, boleh lakukan chin yang 250 kg yang dilampirkan dengan 100 wakil percuma berturut-turut terdongak, menipu kerinting dengan 225 kg dan membuat bar selari Berendam dengan 434 kg yang melekat pada pergelangan tangan beliau. Eder melatih keras dan sering sepanjang hari. Di waktu pagi dengan harga rendah yang menggunakan 300 kg yang terikat dengan pergelangan tangan beliau, Adakah 10 wakil, rehat kemudian teruskan semua hari, sehingga petang. Beliau terlatih juga Lif Olimpik serta bina badan bergerak, dan akan bergerak dari satu gimnasium yang lain latihan sepanjang masa, tetapi beliau mempunyai kuasa yg berhubung dgn penyembuhan semula jadi yang sangat besar dan memandu tanpa had.

Malangnya beliau terperangkap dalam otot perang zaman Hoffman/Weider serta mangsa yang tidak bersalah, yang kehilangan keluar status amatur beliau dan dapat memasuki Sukan Olimpik kebanyakan yang percaya beliau akan menang dalam acara Olimpik mengangkat dalam kelas bodyweight.

Pada terus melayari majalah otot, saya menyatakan bahawa idea sebenar lama yang diiklankan dalam tahun 1921 isu kesihatan dan kekuatan untuk kemagnetan, muncul di sebuah rencana dalam kuasa mengangkat USA (oleh Rick Brunner) menolak faedah magnet, Rick’s artikel mencadangkan “alat-alat yang unik ini boleh meningkatkan prestasi latihan anda dan memastikan anda yang berdaya saing” dan juga mengatakan “Mereka (magnet) adalah pantas menjadi alat pemulihan tahun 90an”. Kami akan memberitahu Pasukan Olimpik telah menggunakan mereka dengan keputusan yang baik, memberikan “Terdapat peningkatan aliran darah dan limfa melalui tindakan oleh magnet ionik (zarah bercas) arus dan corak pergerakan”. Nampaknya ini membantu pengangkutan oksigen dan kaya darah nutrien dan membantu menghilangkan toksin dan asid laktik. Ia juga mencadangkan anabolik hormon dia dirangsangkan (saya terlebih dahulu akan membaca Playboy). Bunyi saintifik dan munasabah, awal kesihatan dan kekuatan (1930) iklan yang kurang ialah, sebelum Kod Etika pengiklanan, (Adakah mereka mempunyai mereka di Amerika Syarikat yang) didakwa “Tidak dibenarkan sembelit, kesedaran roh-roh yang tertekan” dan garis bawah, “berakhir semua kesakitan dan kesusahan dan penderitaan, dan mengisi anda dengan kecergasan yang baru”, (saya dapat kesan dengan Johnny Walker). Kini anda boleh membeli di UK gelang magnet, (“Apakah rahsia, tiada siapa yang tahu”), yang sekurang-kurangnya adalah jujur, Robinson, bantuan cepat pelekat magnet cakera yang mendakwa 80% daripada pengguna mengalami kelegaan (dibuat di Jepun) untuk terapi medan magnet semulajadi MEDICUR yang lebih mahal dan alat £120 yang menggabungkan Schumann Geomagnetic gelombang yang menembusi tisu-tisu dan mempercepatkan proses penyembuhan.

Saya menulis untuk Medicure terus untuk maklumat lanjut dan jelas kagum dengan kelayakan saya menjalani, mereka menghantar saya satu laman standard jawapan/salinan memberitahu saya “di mudah terma Khas frekuensi yang mencetuskan pengeluaran Endorfin, merangsang dalam saraf dan merangsang sistem saraf, membolehkan pembetulan yang proses berlaku penyembuhan”. Kini mengapa tidak mereka hanya mengatakan bahawa pada tahun 1930an advert? Awal otot majalah telah disumbat dengan keretapi anda oleh sistem otot mel. Seperti yang disebutkan tadi Don Dorans adalah salah satu daripada beberapa benar-benar berjaya sendiri kursus-kursus yang ditetapkan. Tidak begitu lama pertama Mr Olympia, Larry Scott, juga dijual “direka secara individu oleh komputer” berkomputer sistem latihan, dan idea yang sama yang kini dipasarkan oleh Physiques masa depan di BBM, sekali lagi jelas kagum dengan penyelidikan saya siasatan untuk kebenaran, mereka hantar saya underpaid pos sampul surat butir-butir, tanpa surat menyurat mana-mana peribadi (bebas berkomputer) atau meninggalkan saya pasti yang berjalan Physiques masa depan, dan apa, jika mana-mana kelayakan yang mereka mempunyai untuk melatih orang lain, mungkin mereka memang juara atau jurulatih Juara, tetapi idea keseluruhan rupanya berpaut projek jualan piramid, (saya sanggup memujuk sebaliknya).

Apabila anda membeli sistem latihan Harts geng anda tahu yang pantat untuk menendang jika anda tidak mendapat keputusan yang adil untuk wang anda. Watch out bagi beberapa iklan di majalah otot yang juga gagal untuk bertindak balas kepada permintaan yang jujur untuk maklumat lanjut, kelihatan seperti lebih tepat pada masanya untuk slagging off. Tiada rahsia yang saya menikmati otot Mag antarabangsa, (Bob Kennedy) lebih baik akhir-akhir, sebagai yang penuh bulan penuh (bums syurga dan cantik), yang saya telah dianggap mengambil Astrologi, walaupun jika isteri berkembang, saya akan melihat bintang-bintang yang lebih banyak daripada yang saya telah bargained untuk. Artikel pemakanan sentiasa akan satu kemestian bagi saya, terutamanya selepas hidangan penuh. Manakala sesetengah mengatakan tidak bijak untuk mengambil ubat, lain-lain mengambil “ubat” untuk cuba untuk menjadi orang yang bijak, cadangan termasuk Ginseng, Gingko, kolina, alkaloid (ma digantung), Vasepression (hormon) dan Dimethylaminothanol, aka DMAE (itu lebih panjang daripada Stesen Keretapi Wales?) juga dikenali sebagai Deaner yang berlaku secara semula jadi dalam sardin, Semua sah aids melahirkan minda Sarjana, dan saya telah mula jadi saya akan menamatkan, apa yang menggembirakan untuk melihat laporan MMI warga kerusi roda Tahunan yang ke-2 di Florida dan physiques yang bertaraf tinggi bagi orang-orang yang hanya boleh melatih bahagian atas badan.

Tiada squats super untuk menggalakkan pertumbuhan. Hal-hal yang besar. Jika sesuatu yang serupa berlaku di UK ini beritahu kami. Menjadi baik jika sesetengah pembina badan yang kaya (yang ada satu) memberi sebahagian daripada JKKP beliau untuk suatu sebab yang baik. Lihatlah advert baik yang ia adalah untuk Lennox Lewis apabila beliau memberikan sejuta quid Nya kepada badan amal untuk tidak berkemampuan.

Akhirnya sejarahnya sekarang, tetapi ia semakin membosankan apabila terus bod yang sama mengambil Olympia di crown (Yates) tidak mereka kini mempunyai untuk persembahan luar galaksi, dan saya boleh memahami lama Ray Shaw yang semakin mabuk dengan keempat meletakkan dirinya dalam apa-apa bentuk yang halus. Kembali di UK, di Brian Buchanan dari mana datang? Bagus untuk berjumpa, melihat dia lebih baik, dan berapa banyak lebih baik/lebih besar/lebih besar-besaran Shaun Davis boleh mendapatkan tiada siapa yang tahu, tetapi beliau telah mendapat untuk mencari di tempat lain untuk pergi sekarang untuk mendapatkan beberapa ganjaran bagi apa yang harus telah banyak kerja, dan seorang lelaki yang baik dengannya.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *