Melaleuca kajian seorang pakar

Melaleuca kajian seorang pakar

Apa sebenarnya adalah Melaleuca?

Jika anda telah cuba melawat laman web utama Melaleuca dan anda akan dapati bahawa tidak ada maklumat yang disediakan. Terdapat beberapa video yang anda boleh menonton, tetapi tidak banyak maklumat yang kukuh. Ini adalah sesuatu yang menyerang saya sebagai yang amat ganjil kerana ramai pemilik perniagaan Melaleuca yang berpotensi akan pergi ke tapak utama yang pertama apabila melakukan penyelidikan mereka. Daripada penyelidikan saya sendiri, ini adalah apa yang telah saya kumpulkan. Melaleuca ialah sebuah syarikat kesihatan dan kesejahteraan yang menggunakan model pemasaran rangkaian untuk mengedar produk. Syarikat yang telah wujud sejak tahun 1985 dan kerana mereka tidak mengiklankan, wang pergi ke arah penyelidikan saintifik, membenarkan Melaleuca untuk menghasilkan produk yang berkualiti. Barisan produk mereka yang terdiri daripada lebih 350 produk yang berkisar daripada losyen badan, pembersih rumah, iaitu menyahbau, energy Bar, minuman diet dan banyak lagi. Cukup banyak banyak barangan isi rumah yang anda akan membeli setiap bulan. Produk-produk Melaleuca dimaksudkan untuk menjadi lebih selamat, lebih hijau dan lebih berkesan daripada kebanyakan produk yang anda Cari di kedai runcit tempatan anda. Digabungkan dengan barisan produk adalah peluang perniagaan yang membolehkan pengedar Melaleuca untuk mendapat komisen atas jumlah produk yang dijual.

Produk yang baik?

Selepas Baca Testimoni yang saya baca dan penyelidikan dijalankan, saya akan mengatakan sama sekali. Melaleuca di seluruh misi adalah untuk menyediakan orang dengan produk-produk yang bernilai lebih tinggi dan peningkatan Keselamatan berbanding dengan alternatif produk yang lebih popular. Melaleuca juga tidak akan seberapa ramai pelanggan kembali jika produk tidak memberikan manfaat. Daripada banyak syarikat yang berbeza kesihatan dan kesejahteraan dalam industri ini di Melaleuca pasti menonjol. Syarikat tetap dengan misi dan sentiasa Pastikan pelanggan sebagai keutamaan nombor satu mereka. Ini adalah cukup jelas dari kualiti setiap produk yang mereka jual. Jika anda telah berfikir tentang menggunakan mana-mana produk Melaleuca, saya akan melakukan beberapa kajian ke atas setiap satu dan jika anda rasa ia adalah yang baik sesuai, kemudian cuba mereka. Melaleuca adalah juga sama seperti kelab diskaun membeli-belah seperti Sam’s Club. Anda membayar satu masa sebanyak $29 dan boleh kemudian mendapat 30-40% diskaun pada kebanyakan produk. Melaleuca menggunakan sistem point apabila anda membeli produk. 35 produk mata boleh mendapatkan anda 5-7 produk setiap bulan dan akan kos anda antara $50-70. Anda boleh memilih produk yang anda mahu setiap bulan dan mungkin akan tinggal dalam lingkungan 35 produk mata.

Bagaimana peluang perniagaan kerja?

Melaleuca, seperti kebanyakan syarikat pemasaran rangkaian membolehkan anda pengedar dibayar dua cara utama. Nombor satu anda mendapat komisen pada pelanggan yang baru berdaftar. Kedua, anda mendapat komisen pada pengedar baru yang ditaja ke pasukan anda. Matlamat utama anda adalah untuk menjual seberapa banyak produk yang mungkin dan menambah jumlah organisasi anda. Ia menjadi agak mudah untuk meningkatkan jumlah produk anda dijual kerana orang menggunakan produk setiap bulan dan membeli lebih. Struktur pampasan di Melaleuca adalah cukup pemurah. Mereka boleh melakukan ini kerana mereka tidak advetise. Di samping itu, dengan model perniagaan pemasaran rangkaian ini, mereka akan dapat mengurangkan kebanyakan lelaki pertengahan dan memberi balik kepada Pengedar mereka. Kapal produk dari Syarikat dan pergi betul-betul kepada pelanggan. Anda, sebagai Pengedar, mendapat pampasan juga.

Pemasaran produk Melaleuca

Anda akan diberitahu untuk sasaran pasaran hangat anda. Ini termasuk rakan sekerja Keluarga, kawan-kawan, anda, dan lain-lain 99% masa saya tidak akan menyokong pendekatan ini kerana ini adalah cara terpantas untuk pergi pecah di mana-mana syarikat pemasaran rangkaian, tetapi saya rasa saya perlu menentang bijian di sini. Ini adalah kerana di barisan produk dan rekod lama positif Syarikat. Anda jujur akan dapat banyak kejayaan menjual produk hanya dengan membuat rujukan orang yang anda kenali secara peribadi. Ini adalah kerana kebanyakan orang anda akan bercakap dengan akan melihat nilai produk dan mungkin membelanjakan kira-kira harga yang sama seperti yang mereka menginap jika mereka terus membeli-belah di kedai lain. Kerana produk menjual sendiri, anda boleh menggunakan rujukan dan pasaran menggunakan dari mulut ke mulut. Cuma ingat, ini adalah tidak terpakai bagi tiap-tiap Syarikat.

Beberapa pemikiran yang akhir

Semua dalam semua, saya akan mengatakan bahawa Melaleuca adalah sebuah syarikat yang cemerlang. Bilik-bilik ini mempunyai super berdisiplin dan rekod prestasi yang unggul, yang tarikh semua cara kembali ke tahun 1985. Tidak terlalu banyak syarikat pemasaran rangkaian boleh mengatakan bahawa. Mengenai produk, saya merasakan bahawa Melaleuca mempunyai sesuatu yang sangat istimewa dan unik. Produk yang sentiasa membantu beribu-ribu orang, yang sangat selamat dan berpatutan. Saya sangat akan mengesyorkan anda menjadi seorang pelanggan, jika anda mahu lebih selamat dan alternatif yang lebih berkesan kepada produk yang anda sedang gunakan. Jika anda merasa bahawa peluang perniagaan sesuai untuk anda, maka teruskan dan mencubanya. Tetapi jika anda hanya berbuat demikian, membuat tertentu bahawa anda mempunyai pelan pemasaran yang baik. Kejayaan anda dalam industri ini akan berpunca daripada pemasaran dan usaha-usaha pemasaran anda seluruh pasukan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *