Medtravel Ecuador: Sumber-sumber pelancongan perubatan yang boleh dipercayai

Medtravel Ecuador: Sumber-sumber pelancongan perubatan yang boleh dipercayai

MedTravel Ecuador terletak di Quito, Ecuador, sebuah anak syarikat perbadanan Kesihatan Global. Sebagai sebuah pembekal perubatan besar pelancongan dan Kesihatan destinasi, MedTravel Ecuador adalah khusus untuk menggalakkan penyedia penjagaan kesihatan yang selamat, berkesan, diiktiraf dan boleh dipercayai sepanjang Ecuador.

Menggabungkan faedah pelancongan dengan penjagaan perubatan, MedTravel Ecuador menawarkan pelbagai faedah dan perkhidmatan kepada pelancong global.

Faedah-faedah bekerja dengan MedTravel Ecuador
PlacidWay, yang semakin popular di pembekal perubatan yang semakin meningkat bagi sumber-sumber pelancongan perubatan Antarabangsa dan pakej, telah bergabung dengan MedTravel Ecuador menawarkan superlatif, berkesan dan penjagaan kualiti perubatan di Ecuador. MedTravel Ecuador:

• Merupakan rakan kongsi dengan Hospital Metropolitano, undian tertinggi di hospital di Ecuador
• Merupakan rakan kongsi dengan SEITUR, agensi pelancongan korporat terbesar di Ecuador
• Menawarkan udara dan tanah pengangkutan, penginapan, dan pakej-pakej yang berpatutan dan kadar
• Menawarkan perkhidmatan dengan hospital-hospital yang bertauliah dan pakar yang dilatih di Amerika Syarikat, Amerika Latin dan seluruh Eropah yang menggunakan peralatan state-of-the-art

MedTravel Ecuador mengkhusus dalam menyediakan perkhidmatan berkualiti di:

• Ortopedik
• Pembedahan pergigian
• Pembedahan bariatric
• Pembedahan plastik
• Oftalmologi
Program-program kesihatan dan Spa

“Hospital Metropolitano adalah ISO 9001: 2000 Bertauliah dan menawarkan penarafan AAA dari Bank Watch penarafan Grating Jawatankuasa tersebut,” kata Pablo Calisto, Ecuador Pengarah MedTravel. “Hospital telah dianugerahkan Anugerah Jawatankuasa alam sekitar dan kawasan perbandaran Quito pada tahun 2008 untuk penambahbaikan dalam teknologi inovasi dalam sektor-sektor perkhidmatan kesihatan yang mempunyai kesan terhadap penjagaan alam sekitar. Kita sangat berbangga itu.”

Sebagai tambahan kepada apa-apa manfaat, MedTravel Ecuador dan Hospital Metropolitano rakan kongsi dengan pusat-pusat perubatan Antarabangsa dan kemudahan termasuk:

• Klinik Mayo
• Yayasan klinik Cleveland
• Gunung Sinai Hospital di Miami
• Universiti Texas
• Universiti Alabama
Brest • Universiti di Jerman

dan pelbagai Hospital seluruh Amerika Latin termasuk hospital-hospital di Brazil, Argentina, Chile dan Columbia terkemuka.

Ecuador MedTravel, dengan Hospital Metropolitano, berusaha memberikan yang terbaik dalam perkhidmatan prisihatin swasta dan telah menjadi peringkat kebangsaan serta antarabangsa diiktiraf cemerlang kualiti penjagaan, tahap teknologi, pendidikan, pengajaran dan penyelidikan. Hak-hak pesakit dan komitmen untuk meningkatkan kualiti hidup, melindungi dan mempromosikan pembangunan manusia dan profesional, serta kualiti pendidikan dan penyelidikan telah membina Hospital Metropolitano ke kemudahan perubatan yang terkemuka dengan reputasi global, kualiti, rasa hormat dan penjagaan pesakit.

MedTravel Ecuador menawarkan Perkhidmatan
“Kita sangat gembira untuk menyertai usaha menyediakan pilihan perubatan dan penjagaan kesihatan yang terbaik kepada pelancong antarabangsa,” kata Pramod Goel, CEO dan pengasas PlacidWay, sumber pelancongan kesihatan yang terkemuka, yang mana-mana pangkalan data maklumat terletak di Denver, Colorado. “Pesakit berhak opsyen dan pilihan di mana dan bagaimana mereka menerima rawatan perubatan mereka.”

Pesakit-pesakit yang melancong ke Ecuador untuk rawatan dalam bidang Ortopedik, penjagaan penglihatan, obesiti atau pembedahan bariatric, serta kosmetik dan pembedahan plastik akan menikmati faedah-faedah kesihatan yang bertauliah dan berpengalaman sambil menikmati percutian di Quito, salah satu bandar paling indah dan destinasi di Ecuador.

Untuk maklumat lanjut mengenai keistimewaan yang ditawarkan di MedTravel Ecuador serta maklumat mengenai doktor, kepakaran, dan Pengajian Siswazah dan latihan yang diterima oleh para doktor dan pembedah yang tersedia melalui MedTravel Ecuador, layari PlacidWay.com untuk maklumat tentang rawatan dan prosedur, profil dengan lebih mendalam dan rawatan, kelayakan dan pengalaman di pusat, serta mengakses maklumat mengenai pakej-pakej pelancongan yang boleh menjimatkan ribuan ringgit dalam kos rawatan perubatan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *