Medicare tambahan insurans kesihatan sumber dalam talian

Medicare tambahan insurans kesihatan sumber dalam talian

Apabila melihat ke dalam insurans kesihatan apa-apa jenis kaedah-kaedah, peraturan dan ketetapan sering membuatnya supaya setiap perkataan dasar seolah-olah asing dan sedikit sketchy. Dasar tidak pernah diletakkan di atasnya terma-terma yang satu tanpa pengetahuan industri akan benar-benar memahami. Kata-kata seperti bayaran bersama, potongan, elaun Keluarga, pencegahan vs rutin penjagaan sering kali menambah kekeliruan dalam benar-benar memahami apa yang ditawarkan. Insurans kesihatan secara umumnya adalah sukar untuk difahami dan sering membawa kita untuk mempercayai kami akan dimanipulasi biarkan sahaja memasuki generasi insurans kesihatan, Medicare. Apakah salah satu untuk menentukan dengan tepat apa yang ditawarkan dan akhirnya menyelesaikan atas dasar yang terbaik sesuai dengan keperluan Medicare dan Medigap polisi insurans tambahan?

Salah satu cara untuk mendapatkan maklumat terbaru dan maklumat semasa pada Medicare dan Medigap adalah dalam talian. Walaupun internet merupakan sumber maklumat yang orang sering mendapati bahawa mereka ingin bercakap dengan seseorang untuk memastikan apa yang mereka faham masing-masing adalah tepat apa yang dimaksudkan. Banyak syarikat akan menawarkan maklumat atas talian bersama-sama dengan nombor telefon untuk bercakap dengan Penasihat yang akan menawarkan bimbingan dalam aspek teknikal apa yang ditawarkan.

Ini adalah penting terutamanya apabila ia datang kepada insurans tambahan Medicare aka: insurans tambahan Medigap. Banyak syarikat insurans menawarkan polisi insurans tambahan untuk Medicare. Satu perkara yang perlu diingat adalah bahawa dengan semua dasar Medicare dan Medigap perlindungan akan tepat sama tidak kira di mana ia dibeli. Harga berbeza-beza kepada Syarikat yang menaja rancangan. Apabila anda membeli pelan insurans tambahan Medicare g atau Medicare pelan insurans yang lembut n liputan pada satu syarikat akan tepat sama seperti yang lain. Perbezaan akan kos dasar dan ini boleh lakukan yang berbeza-beza kepada tahap perkhidmatan yang ditawarkan.

Perkara yang menarik mengenai banyak syarikat dalam talian adalah bahawa mereka menawarkan pelanggan-pelanggan untuk membandingkan kadar insurans tambahan Medicare dan pelan-pelan yang ditawarkan oleh Syarikat-syarikat insurans yang pelbagai tanpa menawarkan apa-apa maklumat peribadi. Laman-laman yang sama sering menawarkan peluang untuk membeli insurans tambahan Medigap melalui mereka bertindak sebagai pemudah cara dalam mendapatkan perlindungan dan kadar insurans tambahan terbaik untuk memenuhi keperluan anda yang tepat. Mereka menawarkan sokongan dalam talian serta bantuan percuma membantu melalui telefon. Penasihat yang up to date pada semua topik yang berkaitan dengan Medicare akan membantu anda mendapatkan perlindungan yang sesuai untuk keperluan anda dengan harga yang wajar.

G pelan Medigap, F pelan dan pelan N sedang pilihan paling popular dikalangan penerima Medicare. Apabila mempertimbangkan pelan yang akan bekerja untuk situasi anda adalah penting untuk melihat segala-galanya yang dilindungi oleh pelan dan juga sebagai apa yang tidak dilindungi. Kita akan melihat ke dalam hanya satu daripada banyak Medicare tambahan pelan, pelan N.

Pelan insurans tambahan Medicare N menawarkan ciri-ciri seorang yang ramai orang mendapati sangat penting dalam mereka Medicare perlindungan Kesihatan; Ia meliputi dua puluh peratus daripada bil-bil hospital dan doktor yang baki daripada liputan Medicare tradisional. Dua puluh peratus yang dilindungi telah tiada had dan sering astronomi apabila bercakap tentang penyakit utama atau kecederaan. Ambil sebagai contoh prosedur seratus ribu dolar. Medicare tradisional meliputi lapan puluh ribu dan penerima yang tinggal untuk melindungi lain dua puluh peratus pada beliau sendiri. Pelan insurans tambahan Medigap N akan menjadi salah satu rancangan Medigap banyak yang meliputi perbelanjaan tambahan ini. Di samping itu, pelan N meliputi potongan Tahunan Bahagian A.

Walau bagaimanapun, pelan N tidak meliputi deduktible Pelan B Medicare. Ia juga menggunakan satu kaedah yang dikenali sebagai kos perkongsian apabila pengendalian pejabat doktor Lawatan. Ini akan anda sama ada membayar dua puluh peratus atau dua puluh ringgit yang mana lebih rendah apabila berlaku dalam satu lawatan pejabat. Dengan pelan ini, Terdapat juga tambahan dari poket co-pay kerana bagi Lawatan bilik kecemasan.

Dengan mana-mana pelan opsyen perlu ditimbang. Manfaat dan kelemahan perlu memandang dengan analisis kos untuk menentukan apakah senario yang paling mungkin berlaku dalam hidup anda. Pelan insurans tambahan Medicare adalah cukup berbeza bahawa pelan hendaklah sesuai terbaik untuk keperluan kesihatan Insurans Medicare.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *