Medicare kelebihan akan mendapat melanda dengan reformasi Kesihatan

Medicare kelebihan akan mendapat melanda dengan reformasi Kesihatan

Sejak sebelum Medicare telah diluluskan pada tahun 1965, ia telah menjadi sumber kekecewaan dan perdebatan sengit dari The Hill ke jalan utama. Dari doktor concierge untuk pakar-pakar perubatan keluarga, ahli-ahli politik dan perhimpunan Keluarga, pembaharuan penjagaan kesihatan masih sukar yang tertakluk kepada pegang.

Manakala Andy Griffith kini muncul dalam iklan televisyen yang menjelaskan Medicare perubahan untuk warga tua, dan White House adalah memuji dengan penjagaan kesihatan baik pulih yang akan datang, fakta-fakta bagaimana Medicare akan berubah masih agak kabur.

“1965. Banyak daripada perkara-perkara yang baik datang daripada tahun yang sama, seperti Medicare. Tahun ini, seperti biasa, kita akan mempunyai manfaat kami dijamin dan, dengan hukum penjagaan kesihatan yang baru, lebih banyak perkara baik akan datang. Pemeriksaan percuma. Kos preskripsi yang lebih rendah dan cara-cara yang lebih baik untuk melindungi kita dan Medicare dari penipuan. Lihat apa lagi yang baru. Saya fikir anda akan sukakannya,”kata Andy Griffith dalam iklan TV baru beliau. Seems (Time.com) menjadi cukup hanya dan penjelasan, betul? Hakikatnya, ia mempunyai sedikit lebih rumit.

Time.com menyatakan bahawa kelebihan Medicare, akan sebenarnya sangat dipengaruhi oleh pembaharuan penjagaan kesihatan, menyebabkan ramai warga tua yang mempunyai kelebihan Medicare rancangan “kehilangan faedah tambahan yang tidak diperlukan oleh undang-undang.” Menurut Wall Street Journal, berpuluh-puluh kelebihan Medicare pembekal merancang untuk mengurangkan faedah visi, pergigian dan preskripsi. Beberapa rancangan menghapuskan gigi percuma keahlian pembersihan dan gimnasium, dan menaikkan yuran bagi alat pendengaran, cermin mata dan lawatan bilik kecemasan.

Rancangan kelebihan Medicare akan mengambil hit terbesar apabila membaikpulih penjagaan kesihatan mula berkuatkuasa bulan depan, terutamanya kerana kelebihan Medicare rancangan yang akan dikendalikan pelan yang menawarkan manfaat tambahan “beyond Medicare tradisional.” Bahagian penjagaan kesihatan baik pulih Obama untuk keuntungan Medicare akan membuka pintu untuk 30 juta rakyat Amerika yang kini tidak mempunyai insurans kesihatan c overage. Dengan mengambil beberapa pembiayaan dari kelebihan Medicare, wang boleh diletakkan terhadap 30 juta orang-orang uninsured.

“Demokrat mengatakan potongan pembayaran adalah adil kerana Medicare overpays penanggung insurans peribadi untuk menjalankan rancangan. Kerajaan kini membayar syarikat insurans swasta purata 9% yang lebih banyak untuk mengendalikan rancangan daripada kos kerajaan untuk menjalankan Medicare tradisional, menurut Medicare pembayaran Penasihat Suruhanjaya, sebuah agensi Kongres yang bebas. Yang membolehkan syarikat insurans untuk menawarkan faedah yang lebih kaya kepada enrollees.” (Wall Street Journal secara Online)

Bagi pelan Medicare standard, mereka tidak akan berubah, salah tanggapan umum antara senior menurut Time.com. Pada bulan Julai yang mengundi, 50% daripada warga tua percaya pembaharuan penjagaan kesihatan akan “mengurangkan faedah-faedah yang diberikan sebelum ini kepada semua orang di Medicare”, dan bahawa pesakit Medicare “perlu membelanjakan lebih daripada poket mereka sendiri.” Realitinya adalah bahawa manakala kelebihan Medicare akan berubah secara mendadak, standard Medicare tidak akan, menurut Time.com.

“Undang-undang memerlukan Medicare untuk membayar 100% pencegahan penjagaan yang meliputi pemeriksaan. Undang-undang akan juga secara beransur-ansur menutup jurang dadah preskripsi Medicare yang dikenali sebagai lubang runcit.”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *