Medanta – sebuah Institut jantung yang khusus di Delhi

Medanta – sebuah Institut jantung yang khusus di Delhi

Terdapat beberapa penyakit tetapi penyakit jantung adalah yang paling berbahaya di mana anda selalu pergi terbaik perkhidmatan perubatan yang terbaik. Medanta adalah salah satu Tempahan presumed Hospital di India, terletak di Gurgaon, menyediakan perkhidmatan penjagaan perubatan yang luar biasa kepada pesakit. Ini adalah sebab utama mengapa pesakit datang dari bahagian-bahagian yang berlainan dunia untuk mendapatkan rawatan terbaik pada harga yang berpatutan.

Institut jantung di Delhi bertujuan penipisan upsetting bilangan penyakit-penyakit kardiovaskular melalui baru dan program-program canggih dalam penjagaan pesakit. Institut amat telah mengalami doktor, pakar bedah jantung, jururawat, juruteknik dan pakar-pakar jantung yang komited daripada penguasaan bercahaya dalam penjagaan pesakit, pendidikan dan penyelidikan.

Dr. Vijay Kohli adalah seorang pakar bedah jantung yang terkemuka di India dan Pengarah pembedahan jantung di Institut jantung Medanta di Delhi. Dengan menggunakan Tempahan teknologi dan rawatan kaedah Medanta satu Institut di Delhi adalah berteraskan pesakit dan termasuk Jabatan Akademik yang bertujuan untuk membantu pesakit dan kemajuan Sains melalui pendidikan dan penyelidikan.

Kini mencari dari senarai pakar bedah jantung di India adalah agak lebih mudah dengan Medanta. Di sini, pasukan yang terdiri daripada well-reputed pakar bedah dan doktor-doktor yang mempunyai banyak pengalaman dalam merawat penyakit-penyakit kardiovaskular. Institut jantung Medanta menjalankan pembedahan jantung menggunakan:

• Teknologi moden termasuk sut operasi hibrid,
Pembedahan robotik jantung •
• Tegas invasif injap dan pintasan jantung koronari teknik.

Delhi adalah tempat terkenal dunia di mana seseorang itu dapat menemui pelbagai Hospital kelas dunia termasuk Institut jantung pengiring, AIIMS, Fortis, Apollo dan lain-lain. Sebuah hospital yang baik bukan sahaja projek-projek di berhadapan penyakit teliti tetapi membolehkan pesakit untuk menakluk bahawa keadaan yang teruk dan menggalakkan kesihatan keseluruhan dan kesejahteraan. Walaupun, Terdapat sejumlah besar pakar bedah jantung di India tetapi akan ke hospital adalah pilihan yang baik yang juga memberi kelebihan teknologi dan Amanah.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *