Medan tenaga manusia atau Aura

Medan tenaga manusia atau Aura

Menyedari dan mampu untuk memahami dan kawalan aura anda sendiri (medan tenaga) adalah satu langkah penting ke arah pertumbuhan diri dan kesedaran tentang tenaga di sekeliling anda.

Jadi, apa itu aura? Well, aura adalah “field force” tenaga yang mengelilingi setiap seorang daripada kita yang membantu untuk menjaga minda, badan dan semangat bersama-sama. Ia mencerminkan keadaan kita minda dan emosi, dan kesihatan. Juga ia membantu dalam Pertahanan kami terhadap semua kuasa mengugut. Aura bukan sahaja mencerminkan syarikat kami emosi, ia juga, di satu lagi peringkat yang memaklumkan seluruh orang yang mengumpul pengalaman Karma. Apa yang saya katakan adalah bahawa cermin aura kami semua yang kita kini dan telah pernah.

Anda pernah mempunyai pengalaman perasaan yang benar-benar tidak selesa apabila terdapat banyak orang tentang? Adakah anda pernah mempunyai perasaan bahawa tenaga anda adalah disalirkan daripada anda? Adakah anda pernah mendapatkan letih selepas bercakap kepada orang-orang tertentu? Ini adalah tindak balas yang dihasilkan oleh aura anda untuk melindungi anda kerana ia boleh menjadi aura itu orang lain campur tangan dengan kamu.

Semua orang boleh rasa medan tenaga ini, dalam satu cara atau yang lain, tetapi akan berbuat demikian dengan cara yang berbeza. Sesetengah orang boleh melihat medan tenaga ini. Orang lain boleh rasa, rasa, atau bahkan mendengar nada aura. Anda boleh rasa tentera ini auric dalam mana-mana ruang tertutup di mana terdapat ramai orang, dan di mana tenaga yang berubah-ubah, positif dan negatif sedang inter-charged.

Aura itu sendiri adalah sebuah kumpulan muzik yang dapat dilihat daripada terpancar tenaga, kuasa hidup yang boleh merasakan sekitar setiap makhluk yang hidup, orang, binatang, serangga, tumbuh-tumbuhan dan atom. Bidang ini auric kesedaran yang merangkumi, dan diterapkan di setiap sel. tindakan fizikal badan sebagai perisai bukan sahaja untuk memastikan kami Bersatu di semua peringkat, tetapi juga untuk melindungi kita dari pasukan lain pada – tentera yang tidak boleh di penyegerakan dengan kita sendiri.

Aura manusia mempunyai tujuh lapisan yang setiap badan yang berturut-turut terdiri daripada bahan yang lebih halus, dan getaran yang lebih tinggi daripada badan yang ia mengelilingi, jadi kesedaran Tempahan boleh diakses untuk manusia pertama tiga lapisan yang melingkungi tubuh manusia.

Aura fizikal (Etheric)
Berhampiran badan adalah aura fizikal. Ia mempunyai kaitan dengan pertumbuhan fizikal badan, kekuatan dan kelemahan, juga fizikal perasaan, memuaskan t dan disagreeable. Tenaga ini adalah sangat kuat dalam orang-orang yang berhubung dengan diri mereka dan menikmati keseronokan hidup.

Aura emosi
Lapisan kedua yang melangkaui etheric aura adalah aura emosi. Tenaga ini mencerminkan perasaan emosi seseorang. Semua corak emosi yang membentuk personaliti seseorang yang terkandung di dalamnya. Seperti bagaimana seseorang merasa tentang diri mereka sendiri, dan lain-lain.

Mental Aura
Lapisan tenaga ketiga melangkaui aura emosi; Ia terdiri daripada tenaga untuk melakukan dengan kehidupan mental kita, dan dengan pemikiran dan kreativiti. Minda sedar dan tidak sedarkan diri akan beroperasi dalam bidang ini mental jadi keinginan, fantasi, kebimbangan dan harapan yang berlaku dalam bidang tenaga ini.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *