McAfee selamat menawarkan keselamatan untuk pelanggan-pelanggan farmasi Kanada dalam talian

McAfee selamat menawarkan keselamatan untuk pelanggan-pelanggan farmasi Kanada dalam talian

McAfee terjamin adalah hanya satu lagi cara yang besar Gunung dadah akan melindungi pelanggan-pelanggan mereka yang membeli dari kedai farmasi Kanada dalam talian mereka. Ramai yang tidak menggunakan internet secara kerap, dan juga yang dilakukan, bimbang tentang keselamatan dan jaminan maklumat peribadi mereka.

BigMountainDrugs.com melindungi maklumat peribadi dan kewangan dengan McAfee terjamin, yang merupakan satu perkhidmatan yang membela Laman web mereka daripada penggodam, adware, spyware, eksploitasi pelayar, penghantar spam, serangan pemalsuan dan penipuan dalam talian. McAfee terjamin kerap ujian tapak-tapak di mana-mana farmasi yang Kanada dalam talian untuk memastikan bahawa laman web yang tidak terdedah. BigMountainDrugs.com, farmasi Kanada terkemuka dalam talian, mempunyai tapaknya yang diperiksa setiap hari oleh perisian keselamatan dan tanda McAfee terjamin hidup yang muncul setiap hari sebaik sahaja ujian harian telah ujian.

Ini adalah berita baik untuk pelanggan dalam talian farmasi Kanada, kerana terdapat banyak penipuan dan bahaya sana di internet hari ini, tetapi BigMountainDrugs.com telah menunjukkan kepentingan keselamatan pelanggan-pelanggan mereka dengan memastikan keselamatan mereka dengan McAfee. McAfee Syarikat keselamatan yang berdedikasi yang terbesar di dunia, dan tidak syak lagi banyak anda akan mempunyai McAfee virus pakej perisian komputer anda – itulah kerana mereka tidak boleh dipercayai dan mereka tahu apa yang mereka lakukan. Jadi apabila membeli ubat Kanada dalam talian dari farmasi-farmasi Kanada dalam talian, anda tahu anda berada dalam tangan yang selamat.

Dan yang bukan satu-satunya cara bahawa mereka Pastikan Aman anda sama ada. Mereka juga menggunakan perkhidmatan pembayaran yang disulitkan oleh GeoTrust, yang memastikan bahawa butir-butir anda sentiasa selamat dan selamat pada setiap masa, dan ini termasuk maklumat pembayaran seperti butir-butir kad kredit, maklumat peribadi seperti nama dan alamat anda dan maklumat perubatan seperti mana-mana maklumat perubatan yang mendedahkan anda tentang diri anda. Bagi pelanggan yang masih tidak berminat menghantar butiran pembayaran ke pelayan besar Gunung dadah, Terdapat satu lagi pilihan yang besar Gunung dadah bijak berfikir untuk menawarkan kepada pelanggan. eBillme adalah satu sistem yang membolehkan pelanggan menghantar pembayaran ke borang terus ubat-ubatan gunung yang besar yang mereka perbankan dalam talian, jadi tidak perlu mengisi Kad maklumat di laman web BigMountainDrugs.com. Anda hanya checkout menggunakan opsyen eBillme pada bahagian checkout, eBillme kemudian menghantar Rang undang-undang oleh e-mel dan anda hanya login ke perbankan dalam talian anda dan membayar bil secara langsung. Cuma seperti menghantar wang kepada rakan-rakan atau keluarga melalui perbankan dalam talian anda, jadi tiada maklumat kewangan adalah pernah ditukar.

Satu lagi sebab yang anda tahu bahawa anda boleh mempercayai BigMountainDrugs.com adalah bahawa mereka adalah ahli-ahli Bertauliah Persatuan farmasi Antarabangsa Kanada dan penyemak farmasi, yang secara bebas mengesahkan lesen farmasi Kanada internet, yang sangat penting dalam zaman moden apabila perniagaan farmasi palsu adalah diberikan di internet.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *