Matlamat – ia semua bermula dengan keinginan

Matlamat – ia semua bermula dengan keinginan

Bahawa pertama inner prom yang memberitahu anda bahawa sebahagian daripada takdir anda Terbang pesawat itu hanya boleh datang ketika anda menonton kapal terbang berlepas dan anda hanya boleh fikirkan, “Ia akan jadi sejuk jika saya boleh berbuat demikian.” Kadang-kadang kita bercakap diri kita daripada berterusan untuk mimpi itu memikirkan bahawa hanya juruterbang tentera udara atau orang-orang yang berada di atas jalan untuk terbang jet jumbo boleh mendapatkan lesen juruterbang yang. Tetapi benar-benar sesiapa boleh melakukannya, walaupun anda!

Ia boleh mengejutkan anda mempelajari bahawa berpuluh-puluh ribu orang yang bermula atas jalan untuk mendapatkan lesen juruterbang yang setiap tahun dan kebanyakan mereka melakukannya bukan untuk menjadi seorang juruterbang profesional tetapi hanya untuk mengejar impian. Tetapi ia benar-benar semua bermula dengan keinginan itu dan mendesak bahawa batin untuk sekurang-kurangnya mencuba. Setelah anda mendapat lesen, juruterbang, Terdapat banyak cara-cara yang praktikal yang anda boleh meletakkan cinta penerbangan untuk digunakan. Orang-orang jualan menggunakannya untuk mendapatkan lebih ramai pelanggan. Mampu untuk terbang pesawat anda sendiri juga membuka cara-cara baru untuk pergi melihat rakan-rakan dan orang tersayang. Tetapi, walaupun jika anda hanya mahu terbang untuk keseronokan semata-mata ia, ianya masih bernilai masa anda untuk meneliti bagaimana untuk mendapatkan lesen juruterbang anda.

Apa yang anda perlu lakukan untuk memulakan laluan anda ke arah menjadi seorang juruterbang adalah menuju ke Lapangan Terbang di mana terdapat beratus-ratus orang yang tahu tali daripada industri penerbangan. Tetapi untuk hasil yang lebih baik, Jangan pergi ke Lapangan Terbang terbesar di rantau ini. Di hampir mana-mana besar atau sederhana saiz bandar, terdapat kecil Lapangan Terbang tempatan yang memberikan perkhidmatan kepada juruterbang persendirian, perniagaan pesawat, helikopter dan lain khusus penerbangan keperluan. Ia mempunyai sana anda mendapati yang benar yang terbang peminat dan ada yang anda akan dapati jurulatih penerbangan yang mencampurkan dengan mekanik dan lain-lain profesional industri penerbangan dalam suasana yang agak santai.

Kejayaan pertama carian anda adalah untuk memenuhi beberapa tenaga pengajar yang boleh memberikan anda khusus untuk mengetahui jika anda benar-benar mempunyai pemacu batin untuk menjadi seorang juruterbang penerbangan. Lapangan Terbang serantau ini kecil akan sering ke rumah beberapa sekolah penerbangan yang sentiasa mencari pelanggan dan anda boleh sering mencari pengajar dengan satu jam untuk membunuh yang akan memberikan anda satu lawatan dan membantu anda mendapatkan pemahaman yang diperlukan dalam proses anda perlu merancang untuk pergi melalui untuk mendapatkan lesen juruterbang anda.

Sebaik sahaja anda membuat hubungan dengan seorang mentor yang boleh membimbing anda bagaimana untuk pergi ke hadapan dengan latihan penerbangan anda, dia akan dapat mengenali anda dan matlamat anda. Sekolah-sekolah penerbangan yang banyak mempunyai fleksibiliti untuk merancang program sekitar apa yang anda mahu lakukan dengan lesen juruterbang anda. Terdapat beberapa tahap pensijilan Malim supaya anda tidak semestinya perlu bertujuan untuk lesen itu paling mahal dan tertinggi yang akan membuatkan anda boleh Terbang bagi American Airlines. Jika anda hanya mahu mengambil beberapa penerbangan yang pendek sekitar untuk bersenang-senang, sukan atau rekreasi lesen yang sempurna sesuai untuk anda dan sekolah penerbangan itu boleh membawa anda ke sana dengan cekap.

Walaupun pada temubual yang pertama dengan pengajar anda dan sekolah, anda boleh mendapatkan ditawarkan peluang untuk naik dalam salah satu pesawat sekolah dan duduk di kerusi juruterbang. Pesawat ini direka untuk jadi pengajar boleh mengawal pesawat dari kerusinya terlalu jadi anda boleh mengadakan kawalan dan meletakkan kaki anda di atas pedal yang mengawal pecutan dan lif dan ketika mereka bergerak sebagai reaksi terhadap pergerakan pengajar, ia akan merasa seperti anda akan terbang pesawat itu.

Jika pengalaman pertama itu kekal cangkuk anda dan mengesahkan dalam hati anda bahawa penerbangan kapal terbang sendiri adalah satu kemestian melakukan keutamaan, maka anda berada di jalan untuk mendapatkan lesen juruterbang anda. Anda boleh bermula apabila sekolah ini mempunyai kelas yang dijadualkan dan langkah demi langkah bergerak melalui proses mendapatkan lesen itu dan menjadi seorang juruterbang. Hanya mengambil ia sebagai suatu pengembaraan, bahkan lark yang kerana walaupun kadang-kadang di sepanjang jalan, anda menukar fikiran anda, anda sentiasa boleh datang kemudian dan ambil dari mana yang anda tinggalkan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *