MasterCard mangga prabayar Kad – bagaimana ia berfungsi

MasterCard mangga prabayar Kad – bagaimana ia berfungsi

Sesetengah kad kredit juga disediakan untuk sesiapa sahaja, tanpa mengira kredit. Walau bagaimanapun, banyak ini mengenakan yuran yang tinggi dan kadar faedah yang amat membimbangkan. Itu bukan kes dengan kad prabayar MasterCard Mangga. Bilangan hari Ulasan maklum bahawa opsyen prabayar ini kerja-kerja untuk sesiapa sahaja dan tidak tidak mempunyai yuran tinggi melekat padanya. Di sini ialah bagaimana ia berfungsi dan bagaimana untuk memohon satu.

Kad ini beroperasi dengan cara yang sama seperti akaun semakan dalam talian. Ini menjadikan ia satu pilihan yang bijak bagi pemegang kad yang mendapati ia sukar untuk membuka akaun memeriksa atau bagi mereka yang mahukan akaun yang yang bekerja dengan cara yang mudah.

Bagaimana ia berfungsi

Selepas mengisi permohonan secara online dan mendapatkan diluluskan untuk MasterCard mangga, pelanggan boleh mengharapkan untuk menerima Kad dalam mel dalam 7 hingga 10 hari. Sebaik sahaja ia tiba, anda akan perlu untuk memanggil nombor dan mengaktifkan Kad. Ianya kemudian sedia untuk digunakan.

Langkah seterusnya adalah untuk memuatkan wang ke dalam kad. Ini boleh dilakukan dalam beberapa cara, termasuk deposit terus. Untuk melakukan ini, anda boleh mengisi borang yang menyediakan maklumat yang diperlukan dan kemudian memulakan pemindahan wang ke kad anda. Cara lain untuk memuatkan wang termasuk menggunakan sebuah Green Dot MoneyPak atau memuatkan wang dari telefon anda.

Anda boleh menggunakan mangga Prepaid Kad mana-mana tempat yang menerima kad debit MasterCard, yang merupakan hampir di mana-mana. Anda tidak akan mampu untuk menghabiskan lebih banyak wang daripada anda memuatkan ke ia. Ini memastikan bahawa anda tidak akan berjalan sehingga baki tinggi atau mendapatkan hutang atas kepala anda.

Apa yang kosnya

Sesetengah Kad yang disediakan untuk semua jenis kredit bayaran yuran tinggi, tetapi ini bukanlah kes dengan kad prabayar MasterCard Mangga. Sebaliknya, anda perlu membayar $5 mempunyai sekeping plastik yang pada mulanya dihantar kepada anda. Ini, Walau bagaimanapun, pada masa ini sedang dikecualikan untuk masa yang terhad.

Jika anda memuatkan $500 ke kad setiap bulan, akan ada tiada bayaran bulanan. Jika anda mempunyai kurang pada kad, Walau bagaimanapun, anda perlu membayar $5 sebulan. Terdapat tiada bayaran pengaktifan atau yuran tahunan dengan Kad.

Bagaimana untuk memohon

Mengisi aplikasi untuk kad prabayar MasterCard Mango(TM) bukanlah sukar. Ia memerlukan bahawa anda mula-mula menemuinya dalam talian. Sebaik sahaja anda lakukan, hanya mengisi permohonan secara online. Kad akan sampai dalam masa dua minggu, dan anda boleh mula menggunakannya serta merta. Proses ini agak mudah.

Bagi mereka yang mempunyai masa yang sukar dengan kad kredit tapi ingin kebaikan kad kredit, pilihan mangga adalah satu pepejal. Ianya juga mudah persediaan bagi sesiapa sahaja yang mahu akaun semakan dalam talian yang mudah untuk digunakan. Kad mempunyai yuran yang sangat rendah dan menawarkan ciri-ciri pepejal kepada pelanggan, membuat Kad yang menonjol dalam pasaran kredit hari ini. Dengan Kad ini, hanya ingat untuk memuatkan sekurang-kurangnya $500 sebulan ke kad, dan kad bayaran percuma.

Klik di sini untuk mencari lebih prabayar Debit Kad tawaran. Stephanie Andrews merupakan editor sebuah penyumbang di laman web, direktori kad kredit yang di mana anda boleh memohon kad kredit baru dengan aplikasi dalam talian yang selamat. Layari sekarang untuk membandingkan semua tawaran terbaik dalam talian kad kredit.

Klik di sini untuk lebih banyak Prepaid Debit Kad tawaran: Stephanie Andrews merupakan editor laman web, direktori kad kredit di mana anda boleh Bandingkan dan memohon untuk menawarkan kad kredit yang menyumbang.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *