Masalah zakar yang memalukan – berurusan dengan ereksi yang tidak diingini

Masalah zakar yang memalukan – berurusan dengan ereksi yang tidak diingini

Bilakah otak isyarat zakar bahawa sudah tiba masanya untuk seks, darah bergegas ke dalam tisu erektil dan apa pernah lembut dan tersembunyi menjadi ketara dan sukar untuk diketepikan. Ini adalah reaksi yang berguna pada masa yang tepat, tetapi apabila ereksi menyerang semasa kuliah, Gereja atau pengenalan, ia boleh menjadi banyak memalukan. Lelaki boleh terdorong untuk melakukan beberapa bijaksana mencubit, sebagai zakar sakit jarang tetap mendirikan untuk tempoh yang lama, tetapi semakin keras boleh bermakna melakukan kerosakan jangka panjang. Syukurlah, terdapat idea penjagaan zakar yang boleh mengurangkan tekanan tanpa upping kesakitan.

Menggunakan minda
Ereksi boleh muncul sebagai realiti fizikal, tetapi mereka bermula di minda. Apabila otak menerima rangsangan erotik, seperti sentuhan, imej menarik, malah bau yang menarik, ia bertindak balas dengan memberi isyarat bahawa ia adalah masa untuk ereksi berlaku. Meyakinkan minda yang seks tidak pada menu mungkin semudah datang dengan satu imej repelling, seperti:

• Reput makanan
• Tarikh akhir di tempat kerja
Kesesakan lalu lintas •
Labah-labah yang marah •

Gambar itu, berkelip dalam fikiran, akan meyakinkan otak untuk matikan aliran darah, yang membolehkan perkara-perkara untuk kembali ke kedudukan yang kurang menonjol.

Menggunakan penyamaran
Berdiri boleh membuat ereksi semua appendage lebih mudah untuk mengesan, sebagai protruding yang cenderung merosakkan profil anggun seorang lelaki. Duduk boleh membuat masalah sedikit kurang ketara, terutamanya jika kaki menyeberangi. Sebuah buku, komputer riba atau kot dilambung sahaja sepanjang pusingan boleh melengkapkan gambar, membenarkan seorang lelaki untuk menyembunyikan bukti sehingga pembinaan itu hilang.

Menggerakkan otot-otot
Aliran darah ke zakar adalah sebab fisiologi asas pendirian, jadi menggunakan darah menjadikannya sedikit kurang disediakan untuk tujuan mati. Flexing otot-otot besar kaki boleh membantu sedikit, tetapi mengambil berjalan kaki pantas menggunakan lebih banyak darah, dan berjalan kaki menghantar mesej ke otak bahawa seks tidak akan berlaku dalam masa terdekat. Berjalan pantas juga membenarkan seorang lelaki untuk kelajuan ke dalam Bilik mandi, di mana dia boleh mendapatkan sedikit privasi sehingga keadaan sedikit kurang akut.

Mengambil kesempatan
Cara berurus untuk menyingkirkan ereksi adalah juga paling jelas: terlibat dalam playtime peribadi yang kecil. Selepas ejakulasi, otak menghantar Signal yang kembali peralatan kembali ke kedudukan sedia. Terdapat beberapa kata-kata amaran bernilai menyebut, Walau bagaimanapun, sebagai sesi boleh membawa kepada kulit chapped dan stinging melancap yang cepat dan furtive. Pelincir, privasi dan kesabaran boleh memastikan bahawa zakar sakit tidak sebahagian gambar post-pleasure.

Berpakaian untuk kejayaan
Lelaki dengan isu-isu ereksi kerap mungkin terdorong untuk menukar kandungan laci Seluar dalam mereka. Ia adalah pendekatan yang sewajarnya, seperti pakaian yang ketat boleh mengekalkan ereksi dari protruding dari badan senget yang membimbangkan, tetapi pakaian seperti ini boleh juga chafe dan abrade kulit zakar. Looser Seluar dalam yang diperbuat daripada fabrik yang lembut, bernafas tidak akan menyebabkan jumlah yang sama rangsangan, dan mereka mungkin kurang membawa kepada zakar sakit garis bawah.

Mengekalkan kepekaan
Ereksi yang tidak diingini boleh merasa seperti laknat, tetapi mereka menunjukkan bahawa semua jentera seorang lelaki berfungsi seperti yang sepatutnya. Dalam masa, dengan amalan yang sedikit, lelaki boleh menggunakan minda mereka untuk menolak maklum balas yang tidak diingini jauhnya, dan jika mereka menggunakan rawatan zakar yang sesuai, mereka akan mengekalkan keupayaan untuk menjadi panjang dan kuat apabila masa yang tepat. A crème Kesihatan zakar (mengesyorkan profesional kesihatan Man1 lelaki minyak) boleh menjadi sangat penting dalam usaha ini, seperti emollients dalam produk-produk boleh mengekalkan kulit yang lembut dan lembut dan vitamin yang dimasukkan ke dalam produk-produk boleh menjaga kulit licin, responsif dan lembut disentuh.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *